Skip to Content

Hur Blir Man Snygg? Bevisade Metoder Som Har En Lyckad Effekt

Hur Blir Man Snygg? Bevisade Metoder Som Har En Lyckad Effekt

Forskning har visat att attraktiva människor faktiskt kan tjäna upp till 14% mer pengar per år än sina mindre attraktiva parter.

Även om det är sant att vad en man letar efter hos sin partner varier stort beroende på hans preferenser, så finns det faktiskt många egenskaper som nästan alla män gillar.

Varje kvinna är såklart unik och vacker på sitt eget sätt men att vara attraktiv innebär mer än enbart den fysiska delen.

Det krävs faktiskt mer än en snygg och sexig kropp för att göra en kvinna attraktiv. Det finns vackra kvinnor som inte är attraktiva alls och det finns vanliga kvinnor som alltid drar till sig uppmärksamhet vart de än går.

Varje människa på jordklotet har en egen definition av vad som är vackert hos en kvinna. Det är dock viktigt att notera, att se bra ut är som mest effektivt när du gör din egen skull, inte för andras.

Läs vidare för att få reda på hur du blir mer attraktiv på nolltid!

1. Acceptera och omfamna dina brister.

kvinnan står med utsträckta armar

Om du älskar dig själv blir det mycket lättare att vara den du är. När folk inte kan acceptera vem de är så låtsas de oftast vara någon annan.

En kvinna som är attraktiv är också bekväm med sig själv. Hon uppskattar sin kropp och tar väl han om den.

Hon är inte alltför självmedveten om sina brister, hon är inte heller rädd för att uttrycka sig och hon osar självförtroende.

En attraktiv kvinna låter sig inte påverkas av andras standarder och hon är glad för vem hon är. Hon vet vad som är bra och dåligt för henne. Hon vet vem hon är och vad hon vill ha, och hon är stolt över det.

2. Ta hand om dig själv.

en attraktiv vackert sminkad kvinna med glasögon

En attraktiv kvinna tar väl hand om sig själv. Hon är frisk och har en hälsosam livs rutin och livsstil. Hon tränar på fritiden och går på hår- och nagelbehandlingar regelbundet.

Hon är någon som är snygg och luktar rent och fräscht. Hon tar hand om sin hud och får tillräckligt med sömn.

En attraktiv kvinna tar väl hand om sin hygien men hon är heller inte rädd för att bli smutsig om det behövs. Om du är fit och tar hand om din kropp så kommer du att må bra och det kommer att stråla från insidan.

Att vara fit och ha en fin kropp är sexigt och att vara sexig ger självförtroende. Förtroende i sin tur är extremt attraktivt.

3. Våga vara annorlunda.

en kvinna i jeans och en rosa fisknät-T-shirt sitter

Du vet redan att alla vi är unika. Om du vill vara mer attraktiv och snygg, fokusera på det som gör dig annorlunda än resten av kvinnor.

Män dras vanligtvis till kvinnor som inte liknar någon annan kvinna som de har stött på tidigare i sina liv.

Om du inte känner dig överdrivet bekvämt i sexiga och prickiga kläder men du känner dig bekväm i sneakers och jeans, bär det!

Om du mer gillar att gå på promenad än att gå ut och shoppa, gör det! Du behöver inte gilla det som alla andra gillar. Acceptera dina brister och förbättra dem.

På samma sätt bör du acceptera dina styrkor och låt ditt riktiga jag lysa fram. Att låtsas vara något du inte är är aldrig attraktivt.

4. Le!

en leende blåögd kvinna står insvept i en filt

En kvinna som är attraktiv är någon som alltid ler och som har en positiv syn på livet. En kvinna är vackrast när hon ler, det är ibland allt som krävs för att smälta en mans hjärta.

Om en kvinna är trevlig och lätt att prata med så blir hon automatiskt attraktiv i allas ögon.

Å andra sidan, om en kvinna är oförskämd och svår att prata med så spelar det ingen roll hur snygg hon är, folk omkring henne kommer att finna henne oattraktiv.

Just därför är det viktigt att le och vara trevlig mot alla. Undvik att bete dig för trevligt och låta andra trampa på dig, du måste veta när du ska säga ifrån om det behövs.

En sådan liten sak men som ändå betyder mycket och kan ha en enorm påverkan när det kommer till hur andra uppfattar dig.

En kvinna som verkar nöjd, glad och vänlig är mycket mer attraktiv och lättare att prata med.

5. Stå för det du tror på.

en arg kvinna i en denimskjorta sitter på ett café med en sorglig man

Kvinnor som står bakom det de tror på är alltid attraktiva för män. Det är viktigt att en kvinna vet vad hon vill och att hon arbetar hårt för att få det.

Starka kvinnor kan man se upp till. Om du tror att något inte är rätt och att det strider mot dina principer, säg ifrån eller gå ivåg.

Det finns ingen anledning till att tvinga dig själv att acceptera något om det visar sig bryta mot dina egna moraliska normer.

6. Lär dig att ha kul och njuta av livet.

ett lyckligt älskande par som har kul bland kaktusar

En attraktiv kvinna vet när man ska ha kul och när man ska vara seriös angående olika saker i livet.

Det är väldigt attraktivt när hon har kul i livet och delar den känslan med människor runt omkring henne.

Hon inspirerar människor att leva livet till fullo eftersom det också är hennes egna sätt att leva livet.

En kvinna som vet hur man njuter av småsakerna i livet är aldrig tråkig. Män blir enkelt fängslade av detta.

7. Var spontan.

ett leende älskande par som står i en omfamning i floden

Människor kan bara uppskatta din skönhet om du går ut och njuter av livet. Om du istället väljer att gömma dig så kommer ingen att lägga märke till dig.

Gå ut och lukta på blommorna, njut av livet och le. Lycka smittar och det gör en kvinna gladare och snyggare. Var spontan!

Män gillar när kvinnor är oförutsägbara. De gillar att bli förvånade och de kommer bara bli mer kära i dig.

8. Ögonkontakt.

en leende kvinna som håller en kille i ansiktet och tittar på hga i tåget

Att ha bra självförtroende är sexigt. Ett av de bästa sätten att visa mer självförtroende? Ha bättre ögonkontakt.

Spänningsfylld ögonkontakt är något som leder till positiv spänning mellan två personer. Vilka är det som kan hantera den spänningen?

Attraktiva människor som inte är rädda för andras blickar. Om du vanligtvis har ganska flyktiga ögon och tycker att det är svårt att ha direkt ögonkontakt med någon så kommer detta att hjälpa dig växa enormt.

Du kan komma undan med mindre ögonkontakt medans du pratar med någon men medans du lyssnar så bör du verkligen ge de din fulla uppmärksamhet, det kan betyda mer ögonkontakt än du vanligtvis är van vid).

Den känslomässiga tonen är väldigt viktig här. Var klar och avslappnad, inga ögonbryn och käkspänningar.

9. Klädseln är viktig, framhäv dina former.

en attraktiv kvinna i jeans och en grå T-shirt står i skogen

Det enklaste sättet för att göra dig själv snäppet snyggare, är att använda kläder som verkligen visar hela din kropp.

Du vill framhäva dina former och verkligen lysa igenom med självförtroende över din unika kropp. Det här handlar såklart inte bara om att ha på sig tajtare kläder för att visa upp dina bröst eller dylikt.

Det handlar mer om att visa din radikala självacceptans för världen. Se till att välja ut formanpassade kläder MEN det är också viktigt att du själv känner dig bekväm i kläderna.

Oftast när människor väljer kläder som sitter löst så är det för att dölja något. Det kan då framstå som någon form av själv avstötning (att du inte vill visa människor hur du verkligen ser ut).

I slutändan, ingenting är svartvitt när det kommer till mode. Du kan ha på dig vilka kläder du än vill, så länge de får dig att se bra ut.

En annan sak som är väldigt viktig när det kommer till klädseln är färgerna. Du kan ha sminkat dig perfekt och ditt hår är på rätt ställe, men om du bär fel färger så kan allt bli förstört.

Men hur vet du vilka färger som passar just dig? Du måste först veta vilken hudton du har. Har din hud en rosa underton eller är den mer gulaktig? Det kommer också att bero på din hårfärg.

Alla människor faller i en av de fyra säsongerna och har en färgpalett som passar dem bäst baserat på deras hårfärg och hudton.

Nästa gång du är ute och shoppar efter kläder, håll upp plagget så att det ligger bredvid din hand och du kommer att kunna se om färgen har varma eller svala undertoner och du kommer också att märka att vissa färger ser bättre ut bredvid din hud än andra.

Ett enkelt tips är att kvinnor med en rosa färgton på huden ser bra ut i färger med blå undertoner. Kvinnor med en gul hudton ser bättre ut i kläder med gula undertoner.

10. Öva på god hållning.

Hur Blir Man Snygg? Bevisade Metoder Som Har En Lyckad Effekt

Gå inte runt som en säck potatis.

Dålig hållning är inte bara dåligt för din hälsa (fråga någon kiropraktor) utan det skickar också signaler till människor runt omkring dig att du saknar förtroende och att det inte gynnar dig på något vis att fixa din hållning.

Man känner sig mycket bättre när man går med en god hållning, det har en omedelbar och direkt effekt på ditt humör och genom att bara ändra på hur du bär dig själv så kan du också ändra på hur du känner dig inuti.

Tror du mig inte? Prova det själv!

Du kan korrigera din dåliga hållning på bara några sekunder. Rulla tillbaka dina axlar och lyft upp hakan.

Du kommer att kunna lägga till några centimeter till din höjd men du kommer också att se mycket mycket mer självsäker.

Genom att flytta axlarna tillbaka så kommer också dina bröst att komma fram mer naturligt och på så vis verka lite större. Det låter bra eller hur?

11. Ta det lugnt med parfymen.

den svarta kvinnan parfymeras framför spegeln

Alla känner någon som badar i parfym. Absolut INGEN gillar att bli helt bombarderad av en viss lukt, oavsett hur gott den lukten luktar.

Parfym används oftast för att maskera lukt men den lyckas också maskera vår naturliga doft, just den naturliga doften kan vara mer tilltalande för andra på lång sikt.

Precis rätt mängd parfym blandas riktigt väl med vår naturliga doft, därför är det alltid bästa att bara spruta lite i luften framför dig och gå igenom molnet av parfym.

12. Lek med håret.

en kvinna i en röd klänning med klyvning förför en man

Att vara en tjej som har mycket hår är en stor fördel när det kommer till att se snygg ut. En kvinna som leker med håret när de pratar med en man signalerar till honom att hon är intresserad.

Det är både ett nervöst och flirtigt trick. Du vill dock inte leka med håret för mycket, det kan lätt se överdrivet ut.

Se också till att alltid ha ögonkontakt med killen när du leker med håret, det kommer göra det hela så mycket bättre.

13. Värdera dig själv.

en leende kvinna håller passionerat med en man i nacken

Självvärde kan betyda mycket i livet och det betyder också mycket när du är en del av dejtingvärlden. Du måste veta vem som är tillräckligt bra för dig och vem du behöver lämna bakom dig.

Även om det ibland kan vara lätt att skilja på män från pojkar, så finns det också många fall där det är svårt.

Genom att ha ett fast grepp om dig själv och dina egna behov, hjälper det dig något oerhört när du söker efter en bra man som passar dig.

Mannen måste också veta vem han är och hans egna självvärde, annars blir du tvungen att agera som en mamma åt honom. Det vill vi ju inte.

Hur Blir Man Snygg? Bevisade Metoder Som Har En Lyckad Effekt