Skip to Content

Hon Mindes Vem Hon Var Och Då Förändrades Allt

Hon Mindes Vem Hon Var Och Då Förändrades Allt

Hon var stark, grym, självständig. Det var aldrig på kartan att hon skulle förlora sig själv för en kille. Sedan mötte hon honom..

För varje dag de tillbringade tillsammans så gillade hon honom mer och mer. Med varje vacker gest förälskade hon sig mer och mer i honom. Allt var perfekt…tills det inte var det längre.

Någonstans på vägen började hon ge mer av sig själv till förhållandet hon hade med honom. Han bad henne aldrig om det, men kärleken hade gjort henne blind för hennes egna behov.

Hon hade börjat älska honom mer än hon älskade sig själv.

Hon började prioritera hans önskningar före sina behov. Hon gav efter för svagheten i att älska någon alldeles för mycket. Och den någon var inte hon.

Rädslan för att förlora honom skrämde iväg all kärlek hon hade för sig själv. Hon slutade göra det hon tyckte om och hade glädje av, för att alltid kunna vara tillgänglig för honom och hans planer.

Han slutade också att bry sig om hennes behov. Han anammade hennes egna attityd om sig själv. Han tog inte längre hennes önskningar och behov på allvar.

Hon började tycka att han var självisk och inte uppskattade henne. Men helt plötsligt slog det henne: Ingen kan älska dig om du inte älskar dig själv.

ung blond kvinna sitter nära havet

Ingen kan tillgodose dina behov om du inte kan göra det själv.

Hon mindes vem hon var och spelet ändrades.

Hon gick tillbaka till att vara sig själv, hon gick tillbaka till att göra saker som hon hade gjort innan blev beroende av honom för att vara lycklig.

Hon tog sig tid för sina vänner och hobbies, och hon började njuta av att vara den hon är för omväxlings skull.

Hon försökte inte längre vara tjejen hon trodde att han ville vara tillsammans med.

Hon gick tillbaka till att vara sig själv. Och det förändrade helt och hållet saker och ting.

Hon mindes att det var HENNE han förälskat sig i, i första taget.

Det var HON som gjorde honom galet attraherad av henne, det var hon som fick honom till att göra alla de romantiska sakerna han gjorde i början av deras förhållande.

ung le kvinna poserar

Att få tillbaka sitt självförtroende var inte enkelt, men att se hur det påverkade honom och deras förhållande gjorde henne starkare än någonsin.

Han såg på henne som om hon var allt i världen för honom när han mötte henne, men hon började behandla sig själv som om hon var ingenting, och snart gjorde han det också.

Hon blev trött på att känna sig obetydlig. Hon behövde honom för att bli den hon en gång varit, men för att det ska kunna ske, var hon tvungen att minnas vem hon en gång varit.

När hon väl tagit sig tillbaka till sitt ursprungliga jag, när hon väl börjat ta hand om sig själv och sitt välmående, då gjorde han det också. Hon slutade upp med att vara en klängig tjej som kvävde honom.

När hon gick tillbaka till att vara tjejen som hon varit innan hon träffade honom, fick det honom att förälska sig i henne på nytt.

Hon kunde inte skylla på honom. Om det var så smärtsamt enkelt för henne att glömma sig själv så måste det ha varit mycket enklare för honom.

Han ville aldrig göra henne illa och hon ville inte heller skada sig själv, men det var precis vad hennes kärlek till honom gjorde mot henne.

Han blev det viktigaste i hennes liv och hon slutade tro att hennes liv var viktigt.

vacker ung kvinna i djupa tankar när man skriver

Han var det enda som betydde något och hennes besatthet var exakt det som stötte bort honom i första taget.

Det var inte någonting speciellt som hände som fick henne att inse att personen som var tillsammans med honom inte var hennes sanna jag. Det höll på alldeles för länge, men lyckligtvis fick hon nog en dag.

Han var överlycklig över att hon hittat tillbaka till sig själv igen. Han var överlycklig över att han funnit henne också.

Gissa vad? Det blev aldrig som det varit från första början. Det var så, så mycket bättre. Hon visste att hon aldrig mer skulle förlora sig själv för någon man eller av någon annan orsak.

Visst, hon älskade honom innerligt, men hon lovade sig själv att hon aldrig skulle låta sin kärlek till honom förstöra kärleken hon hade till sig själv.

Att leva ett eget liv, avskilt från honom, gjorde henne intressantare att vara tillsammans med.

Han såg hur hon njöt av sin egen lycka och han var stolt över att vara tillsammans med en sådan kvinna. Det var det han ville hela tiden – att vara tillsammans med någon han kan vara stolt över.

Hon mindes vem hon var och då förändrades allt.

Hon Mindes Vem Hon Var Och Då Förändrades Allt