Skip to Content

Så Här Blir Du En Måltavla För En Narcissist

Så Här Blir Du En Måltavla För En Narcissist

Har du någonsin undrat vad det är med dig som bara fortsätter locka alla dessa narcissister till dig? Blir du stressad eftersom du helt enkelt inte kan bli kvitt dem?

Du har äntligen lärt dig deras beteende – deras uppblåsta ego och brist på omtanke för alla utom sig själva. Men vad är det som får dem att gå efter dig?

Om du vill att de ska sluta knacka på din dörr och slippa all drama och toxicitet i ditt liv, här är några saker som de efter hos en partner för att locka dem till sig. Se det här som en varning och lycka till!

1. Du har låg självkänsla

porträtt av en vacker ung kvinna med en rosa ros som ligger på soffan

Narcissister riktar sig mot människor med lågt självförtroende eftersom det ger dem en bättre chans att vinna över dig.

Du kommer sannolikt att känna dig väldigt smickrad av deras tomma och falska ord och det kommer att göra det lättare för dem att få dig att falla för dem.

Du är inte van vid att få komplimanger så när de älskar att bomba dig med dem och säger att du är den vackraste kvinnan som de någonsin har lagt ögonen på så kommer du att tro de eftersom det får dig att må bra.

De räknar också med att du förmodligen inte mår så bra angående dig själv så du kommer sannolikt att acceptera deras skitliga beteende. Skitstövlar.

2. Du bryr dig för mycket

Le rödhårig man utomhus som är bakgrundsbelyst av solen

Han ser hur omtänksam du är och hur mycket du bryr dig om dina vänner och människor runt omkring dig även när de inte förtjänar det så han använder det till sin fördel, han tror att du kommer att gå ner på knä för hans narcissistiska arsle också.

Han vet att du kommer att låta honom komma undan med massa saker även när han behandlar dig som skit så du är hans perfekta offer.

3. Du har en liten vänkrets

Stående av tre unga kvinnliga vänner som går på havskusten

Narcissister dras till människor som har en liten cirkel av människor runt sig.

De räknar med att du inte har en stor och stark supportgrupp för när de använder dig. Du är en väldigt privat person och du håller bara riktigt viktiga människor nära dig.

Han tror att han kan använda det mot dig och manipulera dig ännu lättare. Idiot!

4. Du är intelligent

Stående av att le den nätta unga affärskvinnan i exponeringsglas

Men ditt sinne är inte varför de dras till dig. Nej. De kommer att leta efter smart tjejer eftersom de vill bevisa att de är smartare.

Att de kan överlista dig. Du kommer att bli lite som en utmaning för dem i deras mindgames där slutspelet är att manipulera dig så att du hamnar i deras vilseledande labyrint av falska löften.

Låt honom inte göra det. Visa honom att han bet mer än han kan tugga.

5. Du är ambitiös

Säker ung blond affärskvinna som står med korsade armar

Du är en smart och skicklig kvinna som inte slösar bort din tid, du går och får saker att hända!

Du är kraftfull och stark och “vanliga” män skulle kanske tycka att du är skrämmande – det är precis varför en narcissist tycker att du är den perfekta fångsten för honom!

De är vanligtvis karismatiska och manipulerande själva så de skulle gärna hitta en tjej som liknar dem. Det kommer att boosta deras ego om de kan bryta ner en tjej med dina förmågor.

6. Du har precis gjort slut med din partner

ung attraktiv latinsk kvinna liggande hemma vardagsrum soffa trött

Du är ömtålig, svag och fortfarande inte över din pojkvän som bara lämnade dig ut ur det blåa eller så kanske du har gått igenom någon annan form av sorg. Det är här narcissisten kommer in i bilden.

Han kommer att komma in i ditt liv, låtsas att han vill hjälpa dig och vara därför dig och han kommer att framstå sött och stödjande.

Men när du väl har öppnat dörren för honom så kommer det inte ta lång tid för honom att ta av sig masken och avslöja sitt hans sanna ansikte – det är en skitstövel som använde ditt ömtåliga tillstånd för att komma in i ditt trasiga hjärta och nu har han inga planer på att låta dig gå.

Så när du nyligen har kommit ut ur ett förhållande, se upp för killar som verkar för ivriga med att hjälpa dig och bara vara runt dig.

Låt dig själv läka först och när du kommer till ett bra ställe igen så kommer ditt omdöme också att bli mycket bättre.

Så här blir du en måltavla för en narcissist