Skip to Content

5 Tecken På Att Han Kommer Att Bryta Ditt Hjärta

5 Tecken På Att Han Kommer Att Bryta Ditt Hjärta

Ett brustet hjärta är en av de sakerna vi alla vill undvika. Men du vet inte hur du skyddar dig själv från potentiellt lidande eftersom du tror att det inte finns något sätt att veta att en man kommer att bryta ditt hjärta när ni först börjar dejta.

Det är där du har fel. När du är i fasen med fjärilar i magen så kan du inte se saker tydligt och du ser inte din nya partners brister. Därför kan du inte veta om han kommer att bryta dig och ditt hjärta.

Men även om olika män uppvisar olika beteendemönster när det gäller förhållanden så finns det några tecken som de flesta av hjärt brytare visar och här är 5 av dem.

Om din kille visar ett eller fler av dessa tecken så är det säkert att han kommer att skada dig förr eller senare och det här är en kille som du behöver lämna.

1. Han tror inte på förbindelser

Ung man i le för blå skjorta

När du träffar en kille som säger att han inte tror på förbindelser och vägrar märka ert förhållande så är det uppenbart att han har fobi för engagemang. Det betyder att han kommer att bryta ditt hjärta med all säkerhet.

Även om du kan ta dig an detta som en utmaning och du tror att du är den som kan ändra hans åsikter om kärlek tro mig, du kommer bara att bli skadad.

Den här mannen tror inte på kärlek och han är ärlig om att han inte har något att erbjuda dig.

Sluta ge honom mer tid att ändra sina åsikter och sluta försöka övertyga honom om att du är tjejen för honom eftersom den här killen aldrig kommer att ändra på sig.

Det är något som du behöver acceptera och gå iväg från honom i god tid.

2. Han har mycket känslomässigt bagage

man med solglasögon som håller jackan på axeln

Låt oss säga som det är alla, alla vi har ett förfluten. Vi har alla haft förhållanden och brustna hjärtan som påverkat oss.

Men om du vill gå in i ett nytt förhållande är det första du behöver göra är att släppa det förflutna och vända en nya sida i ditt liv.

Om du träffar en kille som inte har löst allt i sitt förflutna eller som bär på mycket känslomässigt bagage så är det mycket troligt att han kommer att bryta ditt hjärta förr eller senare.

Om du bestämmer dig för att fortsätta träffa den här killen kan du sluta som hans rebound-tjej eller hantera alla de frågor han har med sig från hans förflutna och det är det sista du behöver.

3. Han är omogen

man gör roliga ansiktsuttryck i parken

En annan typ av kille som kommer att bryta ditt hjärta är de omogna. Även om dessa killar vanligtvis är intressanta i början eftersom de vanligtvis är roliga att umgås med så kommer de att ge dig huvudvärk förr eller senare.

Innan du vet det så kommer du att känna dig som om du har ett barn istället för en pojkvän. Du kanske tror att den här kille kommer att ta tag i sitt beteende om du anstränger dig tillräcklig men tro mig, det kommer inte att hända.

Du kommer bara bli helt utmattad av att försöka förvandla honom till en mogen man och det är något du aldrig kommer lyckas med.

När du inser att du måste lämna honom och vidare med dig ditt liv så kommer du redan att vara galen i honom och du kommer att få ditt hjärta brutet.

4. Han ljuger

missnöjd man tittar på kvinnan

Om du har fångat din partner att ljuga för dig mer än en gång så är det ett säkert tecken på att han kommer att bryta ditt hjärta. När du dejtar en mytoman kan du aldrig förvänta dig att ha en ärlig relation full av förtroende.

Du kommer bara att äta dig själv levande med honom eftersom du aldrig kan vara säker på om han berättar sanningen.

Oavsett hur länge du stannar med den här mannen kommer du aldrig att veta hans riktiga jag och du kommer aldrig att veta vem du faktiskt är tillsammans med.

Med tiden blir du helt tömd och utmattad på grund av hans ständiga lögner. Dessutom är killar som ljuger också benägna till otrogenhet och det är något som definitivt kommer att bryta ditt hjärta.

5. Han är possesiv

Svartsjuk pojkvän som spionerar sin flickväns telefon

Även om lite avundsjuka i början kan krydda saker och ting och kan visa en killes intresse för dig så blir det ett problem med tiden.

Om du träffar en kille som visar tecken på kontrollerande och besittande beteende från början så är det uppenbart att han kommer att bryta ditt hjärta förr eller senare.

Om du stannar med den här killen så är du på väg mot en mardröm eftersom han inte bara kommer att skada dig, han kommer också att förstöra ditt självförtroende och få dig att känna dig osäker.

5 Tecken På Att Han Kommer Att Bryta Ditt Hjärta