Skip to Content

Du Kommer Att Ångra Förlusten Av En Tjej Som Ansträngde Sig För Dig

Du Kommer Att Ångra Förlusten Av En Tjej Som Ansträngde Sig För Dig

Villkorslös kärlek. Uppmuntran. Kärlek. Förståelse. Tröst

Hon gav dig allt ovanstående utan att kräva att du skulle återgälda henne. Du ser, hon trodde att det var något lika normalt som att andas och att hon inte skulle behöva böna och be om kärlek.

Men, det var hon tvungen till. Hon var tvungen att böna och be om din kärlek och uppmärksamhet som om det var någonting ansträngande.

Kanske var det svårt för dig eftersom du aldrig älskade henne på samma sätt som hon älskade dig. Försök inte att få henne tillbaka nu när hon är lycklig med någon annan.

Försök att inte förstöra hennes planer om sann och äkta kärlek. Du vet att hon förtjänar en bättre man än dig och att du inte kan ge henne det hon hon ville ha.

Så, nu när du har förlorat henne, låt henne vara lycklig med någon som kommer att älska henne på det sätt hon förtjänar.

man bär blå skjorta kramar leende ung blond kvinna utanför

Låt henne vara lycklig med en man som inte får henne att ifrågasätta om hon är bra eller värdig nog. Ser du inte hur hennes ögon tindrar när hon tittar på honom?

Du vet, hon brukade se in i dina ögon på samma sätt. Hon skulle troligtvis fortsatt att göra det om du inte blåst alla chanser om att vara lycklig med henne.

Skyll inte på henne för att hon gav upp hoppet om dig, det betyder inte att hon är svag. Det betyder bara att hon var alldeles för stark, alldeles för länge.

Det betyder bara att hon kände med hela sitt hjärta men att hennes hjärta slutligen krossades.

Om du råkar träffa henne ute på stan med någon annan, förstör inte hennes dag, en blick från dig räcker för att få henne ledsen.

Hon kommer ögonblickligen att minnas allt det hon fick utstå för att få vara tillsammans med dig. Allt hennes hopp om att vara lyckligt kär kommer att sjunka som en bomb.

Hon kommer att inse att hon fortfarande älskar dig, men det var lättare att gå sin väg än att stanna kvar och lida.

Hon vet att du bara var en destruktiv man i hennes liv som inte gav henne den kärlek hon förtjänade. För helvete, du gav henne ingenting annat än tårar och smärta.

sorgliga par som sitter på soffan hemma

Det var det enda hon visste om under tiden tillsammans med dig. Det enda hon ville var att få älska dig.

Hon ville att du skulle vara mannen som hon skulle åldras med, hennes själsfrände, hennes livs dagbok och bättre hälft. Hon ville bara att du skulle kämpa för henne, men du kunde inte ens göra det.

Att vara den enda som försökte under så lång tid hjälpte henne att ge upp hoppet om dig. Hon ville att du skulle välja henne varje dag, eller gå din väg.

Vi vet alla vilket val du gjorde. Du gav enkelt upp hoppet om henne, du ville inte ens kämpa för henne. Du ville inte ens göra någonting för att hon återigen skulle bli din. Så lite betydde hon för dig.

Hon ville att du skulle visa henne att du älskar henne på det enklaste möjliga sätt. Hon ville bara att du skulle stjäla dig till en kyss när ingen annan såg.

Hon ville att du skulle ta henne i handen när hon var rädd för att göra någonting hon inte tyckte om. Hon ville att du skulle säga henne att hon var tillräckligt stark och att hon kan göra allt hon vill och planerade.

Men, hon begärde för mycket, eller hur?

För varje hennes försök att kyssa dig, vände du kinden till istället för läpparna. För varje hennes försök att ta din hand när hon var rädd, sa du åt henne att möta sina rädslor och tog bort din hand.

oroliga par som tittar på varandra på café

Med varje hopp om att få något tröstande ord från dig som hon så innerligt behövde, sa du åt henne att inte ens försöka sig på något nytt eftersom hon skulle misslyckas.

Sådan var din tilltro till henne, i kvinnan som skulle vända jorden upp och ner för dig, för kvinnan som alltid satte dig i främsta rummet för att tillgodose dina behov istället för sina egna.

Hon beundrade dig under en lång tid, men nu beundrar hon en annan man.

Du gjorde henne besviken och hon tycker inte att du är lika fantastisk som du en gång var. Nu vill hon bara vara så långt bort från dig som det är möjligt.

Om du kommer nära så kanske hon inte kan motstå dig. Hon kanske hänger sig åt dig, som hon gjorde tidigare. Du vet att du inte kan återgälda något av det.

Du vet att du aldrig kan ge henne den kärlek hon gav dig och att du aldrig kommer att vara galet förälskad i henne.

Så nu ber jag dig att låta henne vara ifred. Låt henne vara lycklig med någon som uppskattar henne.

Låt henne få uppleva den äkta kärleken som hon så hett eftertraktade. Därför att hon verkligen förtjänar det. Och ingenting mindre än det.

Du Kommer Att Ångra Förlusten Av En Tjej Som Ansträngde Sig För Dig