Skip to Content

4 Saker Din Flickvän Vill Att Du Gör Men Aldrig Kommer Be Om

4 Saker Din Flickvän Vill Att Du Gör Men Aldrig Kommer Be Om

Ingen tjej vill uppfattas som för klängig eller krävande. Det sista hon vill är att be om din kärlek och uppmärksamhet, för låt oss vara ärliga – det skulle vara desperat.

Därför kommer hon att vara tyst om vissa småsaker hon vill att du gör för henne.

Det är saker som inte kräver mycket ansträngning men som kommer att hjälpa dig att göra din tjej lycklig.

Men du är ingen tankeläsare och kan inte veta vad hon vill ha om hon inte talar om det för dig, eller hur?

Därför presenterar vi 4 saker varje flickvän inte vill erkänna men önskar att hennes pojkvän gjorde.

1. Att mysa utan att det leder till sex

man och kvinna kela nära fönstret

Kvinnor njuter av sex på samma sätt som män – det råder ingen tvekan om. Men ibland finns det fler intima saker ett par kan göra förutom att ha sex.

Ibland vill vi bara mysa utan att det leder till någonting mer eller utan känslan att känna oss skyldiga till något.

Lita på mig – din flickvän vill ha en plötslig passionerad kyss. Hon älskar att somna i din famn och älskar sättet hon känner sig trygg på när du håller om henne tills hon somnar.

Hon njuter av att du håller i hennes hand eller försiktigt kliar henne i håret.

Hon njuter av att se dig ge henne någon form av kärlek. För oss är det ett tecken på att ni ser oss som mer än bara ett sexuellt objekt.

Men hon kommer förmodligen aldrig be om detta öppet för att hon väntar på att du själv ska göra det.

2. Att du överraskar henne

man förvånad kvinna med blommor

Alla tjejer förväntar sig inte dyra presenter eller lyxiga dejter. De begär inte att du överraskar dom med en middag och levande ljus eller ett bubbelbad varannan kväll.

De behöver inga stora romantiska gester du har kopierat från en romantisk komedi.

Men varje tjej uppskattar överraskningar, framförallt ifall det är någonting speciellt för er två. Vi uppskattar att få veta att ni tänker på oss även när det inte är vår födelsedag eller en årsdag.

Vi älskar att se att ni lyssnade när vi talade om att vi gillar ett par skor förra månaden eller att ni köper en bok av vår favoritförfattare.

Kom ihåg – det är ansträngningen som räknas. Din flickvän kommer att bli lycklig av frukost i sängen på en söndag eller att ni går och lyssnar på hennes favoritband.

3. Att du visar dina känslor

par som sitter på träbro

Det är ett faktum att kvinnor är kända för att uttrycka sina känslor mer än män. Men det betyder inte att vi inte uppskattar att vår bättre hälft uttrycker sina känslor.

Nej, hon kommer inte tycka att du inte är en riktig man om du säger att du älskar henne. Hon kommer inte att använda dina svagheter emot dig.

Istället kommer hon att vara glad för att du öppnar upp dig för henne.

Så snälla, var inte rädd för att uttrycka dina känslor för din flickvän.

Det betyder inte att du måste tala om för henne hur mycket du älskar henne dagligen eller att du måste vara överdrivet romantisk – se bara till så att hon alltid känner sig älskad och efterlängtad.

4. Att du inkluderar henne i ditt liv

vänner som grillar

Din flickvän vet att du behöver utrymme. Hon vet att du hade ett liv innan henne och hon har inga avsikter att spendera varje sekund med dig.

Men det är trevligt att känna att du vill inkludera henne i ditt liv mer. Det är trevligt att känna att du vill att hon träffar din familj eller att du frågar ifall hon vill umgås med dina vänner ibland.

Hon vill känna sig som en del av dig och hon vill vara accepterad.

Självklart kommer hon aldrig att be dig göra detta eftersom det sista hon vill är att du känner att hon tvingar dig till det.

Hon vill inte känna att hon tvingar dig till att göra någonting du inte vill göra men hon kommer definitivt känna sig försummad om du inte anstränger dig för att släppa in henne och inkludera henne i ditt liv.

4 Saker Din Flickvän Vill Att Du Gör Men Aldrig Kommer Be Om