Skip to Content

Få Honom Att Vilja Ha Dig Mer Genom Att Använda Dessa 5 Simpla Ord

Få Honom Att Vilja Ha Dig Mer Genom Att Använda Dessa 5 Simpla Ord

Vi tenderar att komplicera saker när det gäller kärleksfrågor även om allt kan bli sagt med några simpla ord.

Vi är inte ens medvetna om hur alla saker som vi säger påverkar andra människor. De kanske inte är medvetna om det heller.

Vi måste inse – vem har egentligen tid att tänka på vad någon sa och vad de menade med det?

Men på någon undermedveten nivå tar de upp det du säger och de känner alla bra vibbar som kommer åt deras håll.

Så när du vill att någon som du är intresserad av vill ha dig ännu mer bete dig inte för filosofiskt med dem.

Det finns 5 enkla ord som fungerar finemang och som ökar dina chanser att lyckas.

1. “DU”

ett älskande par som sitter i en omfamning

Vi är inte ens medvetna om hur mycket kraft som ligger bakom ett enkelt ord som “du”. Hur mår DU? Vad vill DU göra? Vill DU att vi ska gå någonstans? Kom DU hem säkert? Och så vidare…

När vi ofta använder “du” i våra samtal med personen som vi gillar så låter vi dem veta att vi vill inkludera dem i våra liv. Vi visar både vår omtanke och åtrå genom att göra detta.

Du är inte där bara på grund av dina egna behov och önskemål. Du gör det klart att du också fokuserar på honom. Om han gör detsamma för dig så går ditt förhållande åt rätt håll.

2. “JAG”

vacker brunett dricka kaffe med en man

Bara för att du är intresserad av någon betyder det inte att du ska förlora din självkänsla. Det är därför “jag” är förmodligen det viktigaste ordet.

Bara för att du börjar använda ordet DU oftare så betyder det inte att din individualitet, hopp, drömmar och önskningar ska spolas i avloppet.

Var trogen till vem du är. Gör dig själv lycklig och nöjd med ditt liv och var med någon som kommer att påverka allt det positivt. Var med någon som vill ha dig för den du är och nöj dig inte med något mindre.

Kom ihåg att förhållanden är gjorda för två så kom ihåg att ägna lika mycket uppmärksamhet på både DU och JAG.

3. “JA”

ett leende älskande par som sitter och tittar på varandra

“JA” är ett ord som omedelbart framkallar positivitet. Genom att säga “JA” till nya saker och idéer gör du ditt liv rikare med upplevelser och det gör dig mer intressant för det motsatta könet.

Du måste inse – att se allt från den ljusa sidan och att vara optimistisk är det som lockar människor till dig. Liver är redan svårt som det är och ingen behöver ytterligare pessimism i deras liv.

Så säg “ja” när någon frågar dig på en dejt, när de vill åka på en roadtrip mitt i veckan eller ta en midnatts promenad i parken och se hur din lycka vänder till det bättre.

4. “NEJ”

ett kärleksfullt par som pratar över kaffe

Vid första anblicken är “NEJ” ett negativt ord men när man tittar på dess djupare mening kan det vara mer positivt än ett “JA”.

NEJ betyder att stå upp för sig själv, ha gränser och veta vilka saker som du inte kommer att tolerera. NEJ betyder att inte låta någon att behandla dig som en trasa.

Du behöver en man som kommer att behandla dig som hans likvärdiga partner, behandla dig med respekt och investera lika mycket som du gör i ert förhållande.

Så låt honom aldrig behandla dig som en dörrmatta och våga säga NEJ. Rätt man kommer att respektera det oerhört.

Välj klokt när du säger “JA” och när du säger “NEJ”. De är båda så enkla men ändå så kraftfulla ord.

5. “TACK”

ett leende kärleksfullt par som står i en omfamning

“Tack” är ett ord som vi brukar glömma rätt ofta. Vi glömmer att märka de små sakerna och tar någons godhet och omsorg för givet.

Vi bör alltid hitta tid till att säga “tack” när någon gör något trevligt för oss, inte bara till de människor som vi bryr oss om.

Män gillar att bli erkända för deras ansträngningar. Se till att du stannar, lägger märke till det och alltid säger “tack”.

Få Honom Att Vilja Ha Dig Mer Genom Att Använda Dessa 5 Simpla Ord