Skip to Content

En Man Som Älskar Dig Kommer Att Ge Dig Klarhet, Inte Förvirring

En Man Som Älskar Dig Kommer Att Ge Dig Klarhet, Inte Förvirring

Det största problemet med dagens dejting är att du inte vet var du står. Det är som att alla är rädda för att märka saker och det är mycket lättare att bara låta dem vara odefinierade.

Du sov med en kille men det behöver inte betyda att han skickar ett godmorgon sms dagen efter.

Du sa till din pojkvän att du älskar honom men det betyder inte att han inte kommer att försvinna och sluta svara på dina telefonsamtal.

I dagens värld är allt en hookup, casual eller ett “nästan” förhållande.

Hur många gånger har du träffat en kille, umgåtts med honom eller sovit med honom men i slutet av dagen visste du inte hur du skulle beskriva er två?

Jag är säker på att du redan har varit i en situation där du inte vet om du är singel eller upptagen.

Du vet inte om du borde kalla honom för din pojkvän, om det är okej att flörta med andra killar och om du får anklaga honom för att vara otrogen om han träffar andra tjejer.

ett le par sitter på ett kafé och pratar

Var händer med er två? Var är er relation på väg? Är det på väg någonstans eller är det bara något tillfälligt?

Gillar ni bara ögonblicket utan att tänka på vad som kommer att hända sen? Eller är det okej att du dagdrömmer om er framtid tillsammans?

Låt mig inte börja prata om blandade signaler och deras dolda betydelser. När du pratar med en man känner du dig som att du avkodar krypterad topphemlig information. I princip vet du aldrig exakt vad han tänker eller hur han känner.

Du kan inte vara säker på om han fejkar sin kärlek för att komma in i dina byxor eller om han är fejkar likgiltighet för att skydda sig från att bli skadad.

En miljon frågor och inte ett enda svar i sikte. Sammanfattningen är att allt du har kvar är tvivel.

Låt mig berätta en sak, detta är inte och bör inte betraktas som normalt beroende på hur vanligt det är. Faktum är att en riktig man aldrig får dig att dig såhär.

Dessutom, så länge du tvivlar i en killes känslor så är det ett klart tecken på att han inte har några. Kom ihåg – ibland är inget svar tillräckligt.

ett kärleksfullt par i omfamning

Tro mig – när en man älskar dig så kommer han att göra det mycket tydligt. Han berättar inte bara om sina känslor, han kommer också se till att du ser dem och känner dem.

Istället för att förvirra ditt huvud och hjärta så kommer han att ge dig klarhet. Den här mannen kommer att ge dig en känsla av säkerhet.

När det gäller den här mannen så vet du att du kan lita på hans kärlek oavsett vad. Du kommer att vara säker på att han inte skulle överge dig även om hela världen är emot honom.

En man som verkligen älskar dig kommer aldrig att vara orsaken till ditt övertänkande eller ångest. Han kommer inte att vara den som får dig att jämföra dig själv med andra kvinnor.

Han kommer inte att vara orsaken till dina sömnlösa nätter. Han kommer inte att bli föremål för oändliga samtal med dina vänner.

Han får dig inte att undra vad det är han vill ha av dig och inte heller kommer han att sätta dig i position där du inte tror på hans ord.

Den här killen kommer alltid att uppfylla sina löften. Han kommer att stå bakom det han predikar och han kommer aldrig att ljuga för dig.

utanför kysser en man en leende kvinna på huvudet

Bredvid den här mannen kommer du aldrig att behöva känna dig som en behövande galning.

Det kommer inte finnas någon anledning till att du blir avundsjuk eftersom han inte göra något som kommer att få dig att ifrågasätta hans lojalitet.

Trots vad du kanske förvänta dig kommer han inte att bidra till att du har fjärilar i magen och han kommer inte att leda dig genom en berg- och dalbana av känslor.

Ändå kommer han att ge dig fred och det är mer värdefullt än du kanske tror.

Så snälla, nöjd dig inte med något mindre än detta. Låt inte någon övertyga dig om att du ber om för mycket bara för att du väntar på en man som helt enkelt vet vad han vill.

En Man Som Älskar Dig Kommer Att Ge Dig Klarhet, Inte Förvirring