Skip to Content

Om Du Bryr Dig, Visa Det I Handling

Om Du Bryr Dig, Visa Det I Handling

Allt som allt vill jag bara ha en man som står vid sitt ord.

Jag gissar att det i den här moderna dejtingvärlden är för mycket begärt, men jag frågar i vilket fall. Snälla, var inte en person vars ord och handlingar inte stämmer överens.

Jag är så jäkla trött på falska ord och tomma löften. Jag vill inte analysera dig uppifrån och ner för att se om du är ärlig eller inte.

Jag är så jäkla trött på att män låtsas bry sig för att komma innanför trosorna på mig. Jag har tröttnat på att män leker med mina känslor. Nu sätter jag stopp för det.

För en gång skull vill jag känna att mitt hjärta är i rätta händer.

Var någon jag fullständigt kan lita på. Om jag en endaste gång fångar dig i en lögn, så kommer jag att tro att du ljuger konstant, och det är verkligen det snabbaste sättet att förlora förtroendet på.

Det är det snabbaste sättet att förlora mig på.

Det är enkelt vet du – du behöver bara mena det du säger, och få det att stämma överens med dina handlingar. Det är inte så svårt. Jag gör det ständigt.

man och kvinna som kramar och njuter av utsikten

För en gång skull vill jag känna att det finns någon för mig.

Jag skulle vilja ha någon som jag kan ringa när som helst på dygnet, dag som natt, när jag känner mig nere och hjälplös.

Jag vill inte bara vara någons ständiga solsken. Jag vill ha någon att luta mig mot under mörka och stormiga tider.

Jag behöver ingen räddare i nöden eller en person som löser mina problem.

Jag behöver dig bara för att finnas där när jag själv löser dem själv. Jag behöver veta att någon bryr sig, och det, är all styrka jag behöver.

Jag vill ha någon som är så skrämmande lojal att det tystar mina tvivel.

Det spelar ingen roll att vissa saker är svåra att lyssna på ibland. Jag föredrar hellre sanningen än lögner. Jag vill alltid veta vem jag är tillsammans med och var vi har varandra i relationen.

Vi kan inte bygga upp någonting på ojämn mark eftersom tillit inte gror där. Jag kan inte ge mitt allt om jag är rädd för att du ska krossa mitt hjärta.

svartvitt foto av mannen som kysser kvinnan i pannan

Vi behöver en solid grund byggd på tillit för att alltid vara säkra i och nära varandra.

‘Jag är ledsen’ betyder inte mycket i mina öron om du fortsätter att göra samma sak igen.

Det spelar ingen roll hur snällt du ber om ursäkt. Den betyder inte ett dyft om du fortsätter att såra mig, om och om igen.

Misstag händer, problem dyker upp, men att begå dem ständigt betyder att du inte respekterar mig och att du egentligen inte bryr dig om hur dina handlingar får mig att må.

Jag vill höra att jag är den enda kvinnan i ditt liv, och jag vill att du menar det.

“Ljug inte. Var inte otrogen. Lova inte något du inte kan hålla.” Det är hela hemligheten bakom ett lyckligt och långvarigt förhållande.

man och kvinna som håller händer

Vetskapen om att du är hela någons värld och att de aldrig skulle äventyra vad de har med dig med något eller någonting annat, är ovärderligt.

Om du bryr dig, visa det i handling, inte i ord.

Jag behöver inte få höra “Jag älskar dig” varje dag, men det jag behöver veta är att du finns där för mig, alltid.

Jag behöver få en morgonpuss och en riktigt mysig godnattkram. Jag behöver bara få ett sms om dagen som visar att du tänker på mig.

Jag behöver höra dig säga när det känns tufft. Jag vill att vi delar varandras lycka och seger. Jag vill känna att vi är lyckliga tillsammans.

Jag behöver känna engagemang; Jag behöver lojalitet. Jag behöver den sortens kärlek som bara kan kännas, ord har ingenting med det att göra.

Om Du Bryr Dig, Visa Det I Handling