Skip to Content

De Bästa Flickvännerna – De Fem Högst Rankade Stjärntecknen

De Bästa Flickvännerna – De Fem Högst Rankade Stjärntecknen

Den perfekta flickvännen existerar inte. Det är ett faktum.

Men, det finns några kvinnor bland de tolv stjärntecknen som är fantastiska att ha ett förhållande med.

Är du en av dem?

1. Fiskarna

Fiskarna

Feminina, fantasifulla, känsliga och känslomässiga är bara några av alla de egenskaper som Fiskarna besitter så det är inte undra på att de knipit den välförtjänta förstaplatsen.

Romantik ingår i hennes DNA och hon förvandlar enkla vardagliga ögonblick i söta och extraordinära sådana. Man har aldrig ett tråkigt ögonblick i hennes sällskap.

Hennes sympatiska personlighet är samtidigt hennes värsta och bästa egenskap. Hon finns alltid till hands för människor som hon bryr sig om, speciellt för sin partner.

Sorgligt nog får hon inte tillbaka lika mycket som hon ger. Hon blir ofta sårad eftersom hon är för bra för att vara sann.

Hon har en högre förståelse för livet och kärleken. Hon är därmed i behov av en man hon kan känna samhörighet med, både känslomässigt och fysiskt.

Hon nöjer sig inte med medioker kärlek. Till sist och syvendes kommer hon garanterat att gifta sig med sin tvillingssjäl.

2. Skytten

Skytten

En vänlig och lättsam personlighet plus en positiv inställning till livet gör att en kvinna i Skyttens tecken är en dröm som går i uppfyllelse för vilken man som helst.

Hela hon sprudlar av positiv energi och hon väljer alltid att se allt från den ljusa sidan. Hon är stödet och ljuset i sin mans liv.

Hon är proaktiv, tar saken i egna händer och hon gör varje ögonblick till ett äventyr. Hon räds inte för att prova på nya saker, i och utanför sängkammaren.

Hon är en social person och hon gillar att umgås med folk, så hon har inga problem att låta mannen få lite utrymme att umgås med sina vänner eftersom hon själv behöver ha samma sak.

Hon värderar kvalitet mer än kvantitet. Därför ser hon till att värdesätta och minnas varje ögonblick hon tillbringar med sin partner.

3. Vågen

Vågen

Kärlek, vänlighet och ömsesidig respekt är tre viktiga saker som Vågen förväntar sig av ett förhållande och hon har inte fel. Utan dem, finns det ingen mening med att ha ett förhållande.

Hon är en av de mest förstående flickvännerna som finns. Hon sätter sig alltid i sin partners situation innan hon fattar ett beslut.

Med Vågen blir det inte mycket bråk eller konflikter, och även om det verkar jättebra så är det faktiskt inte det.

Även om den manliga sidan uppskattar att det inte finns mycket onödigt knatande och tjatande om varje liten sak, så bråkar Vågen heller inte om stora pch betydelsefulla saker.

Hon låter bitterheten över alla gånger hennes partner gått henne på nerverna att samlas på hög, och när hon väl nått en gräns och exploderar, då är det är ingen vacker syn.

Vågen borde lära sig att handskas med problemen när de kommer – omedelbart och snabbt. Tystnad gör bara saken värre.

Hon är varm och mysig, en förträfflig lyssnare, en fantastisk vän och en passionerad älskarinna. Hon är säkerligen en av stjärntecknens bästa flickvänner.

4. Stenbocken

Stenbocken

Den grymma Stenbockenkvinnan håller alltid sin man om ryggen, även när han inte är i närheten.

Hon skulle göra allt och mer därtill för honom, även det omöjliga, för att få saker och ting att fungera.

När hon har en pojkvän, har hon en pojkvän. Det finns inga reservplaner och andra möjligheter. Hon vet inget annat än att vara lojal.

Hon investerar fullt ut i ett förhållande, hon anstränger sig, planerar roligheter, ser till att hennes partners behov tillgodoses och att han är lycklig.

Sorgligt nog så väljer hon inte alltid rätt kille. Hon ger så mycket och allt hon begär är att få någonting tillbaka, men hon får det inte alltid.

Den lycklige som vet hur han ska återgälda hennes kärlek och ansträngningar kommer att ha en fantastisk tid med den här tjejen.

Enligt hennes åsikt ska båda personerna i förhållandet vara lyckliga och nöjda mestadels av tiden och ta sig igenom de svåra tiderna tillsammans. Det är inte mycket hon begär, eller hur?

5. Tvillingarna

Tvillingarna

Det är ett välkänt faktum att en kvinna i Tvillingarnas tecken pratar mycket.

Det är därför ingen överraskning att hennes kommunikationsförmåga även är hennes största tillgång i relationer.

Hennes åsikt är att man skyddar förhållandet från missförstånd och falska anklagelser om man pratar igenom saker och ting. Således är det enklare att lösa bråk på samma sätt.

Hennes pratsamhet gör det roligt att befinna sig i hennes sällskap. Hon är öppen och social, smart och kvick, och det finns knappt något ämne hon inte är bekant med.

Naturligtvis behöver hon vara tillsammans med någon som uppskattar och beundrar henne för den hon är och som vet att det enda sättet att tysta hennes läppar, är med en kyss.

Hon gillar inte monotoni och hon vill gärna bringa lite nyheter i förhållandet samt också att krydda upp saker och ting i sovrummet.

De Bästa Flickvännerna - De Fem Högst Rankade Stjärntecknen