Skip to Content

Din Jackpot-Relation Kommer Vara Med Den Som Gör De Här 17 Sakerna

Din Jackpot-Relation Kommer Vara Med Den Som Gör De Här 17 Sakerna

1. Han kommer göra allt och lite till för dig.

Det finns inte något han inte skulle göra för dig. Han kommer att starta sin bil och köra dig flera mil bara för att du vill äta på din favoritrestaurang.

Han kommer att släppa allt och komma springande till dig om han ser att du behöver honom. Han kommer definitivt att se till att du är glad och han vill vara den som är ansvarig för det.

2. Hans förtroende kommer inte att ha några gränser.

Trots allt är förtroende det viktigaste i ett förhållande. Det är grunden på vilken ni bygger ert förhållande. Han vet att du förtjänar att vara betrodd och han kommer aldrig att betvivla dig.

Om han inte håller med dig om något, kommer han prata med dig för att han tror att ni båda är mogna att fatta ett gemensamt beslut.

3. Han kommer att uppmärksamma dig.

När du har något att säga, kommer han att ge dig sin fulla uppmärksamhet.

Han kommer aldrig att agera som att han lyssnar medan han gör något annat.
Han kommer att se dig i ögonen medan du pratar och han kommer att ägna sig åt att lösa ditt problem för att han vet att du skulle göra detsamma för honom.

4. Han kommer lugna dig när du är arg.

Han vet vad som gör dig arg och han kommer att undvika det till varje pris. Men ibland kommer andra människor att trycka på dina knappar och du kommer bli arg.

Din jackpot-pojkvän kommer smeka dig över ryggen, krama dig och trösta dig för att få dig att må bättre. Om han gör det, släpp aldrig taget om honom.

5. Han kommer alltid att använda ordet “vi”.

Det kommer inte att finnas singular i hans ordförråd, det kommer inte att vara bara jag.

Vad han än gör och vart han än går, kommer han att inkludera dig, för han valde dig – ni valde varandra att spendera resten av era liv med.

Din kärlek är så stark att du inte vill bli en “jag” någonsin igen.

6. Han kommer binda sig till dig.

Det finns inte en chans att någon skulle tro att han är singel. Han kommer att vara stolt över ert förhållande och dig, och han kommer ropa det från bergstopparna.

Det kommer inte finnas några mer underliga namn i hans kontaktlista eftersom han inte längre behöver några KK. Han kommer att binda sig till dig för resten av sitt liv.

7. Han kommer att ta hand om dig.

Han kommer bädda ner dig när du har feber. Han kommer ta med soppa och hostmedicin till dig när du inte kan gå ur sängen.

Han kommer dra fingrarna genom ditt hår och berätta fina historier när du kommer hem trött från jobbet. Du kommer aldrig sakna någonting när han är där.

8. Han kommer vara stolt över att gå vid din sida.

Han kommer ta din hand så alla ska se att du är hans och bara hans. Han kommer att presentera dig för de viktiga människorna i hans liv, till sina föräldrar, hans vänner…

Han kommer att krama dig och kyssa dig offentligt eftersom han vill att världen ska veta hur mycket han älskar dig och att han är den lyckligaste mannen som lever för att ha dig.

9. Han kommer att tro på dig.

Han kommer att få dig att känna att allt är möjligt. Han kommer ge dig styrka att göra vad du vill och du kommer att vara säker på det eftersom han ger dig sitt stöd.

Han kommer visa dig att han tror på dig och även om du misslyckas hjälper han dig att komma tillbaka på fötter och försöka igen.

10. Han kommer utmana dig.

Varje dag kommer han utmana dig för att göra dig bättre än du redan är. Genom att dejta honom kommer du gradvis att bli den bästa versionen av dig själv och han kommer att vara den som ansvarar för det.

Han kommer medvetet att pressa dig ut ur din komfortzon och hjälpa dig. Han kommer aldrig att låta dig vistas i medelmåttighet eftersom han vet att du är värd mer än så.

11. Han kommer aldrig sluta försöka.

Oavsett vilket stadium ert förhållande är i, kommer han aldrig sluta försöka.

Han kommer ständigt att investera i ert förhållande eftersom han vet att du förtjänar det och han vet att du försöker också. Han kommer att planera dejter för dig som om ni precis träffats.

Han kommer titta på dig med samma gnistrande ögon som när han precis hade blivit kär i dig.

12. Han kommer ge dig komplimanger.

Han kommer att få dig att känna dig som den sexigaste och vackraste kvinnan i varje rum du går in. Han kommer inte att kunna motstå dig och hålla händerna från dig.

Han kommer att berätta för dig hur vackert du är när du är i din pyjamas. Varje sekund du spenderar med honom, kommer du att känna dig speciell, för att för honom är du det.

13. Han kommer inte vara rädd att visa sin sårbara sida för dig.

Han kommer aldrig att vara rädd för att visa dig sina känslor för att han inte tror på den macho skiten. Han kommer att känna sig trygg runt dig och om han vill gråta kommer han att gråta framför dig.

Han kommer aldrig att hålla sina känslor tillbaka med dig, för han litar på dig.

14. Han kommer ihåg de små grejerna.

Han uppmärksammar de små sakerna som saker du säger eller gör. Det beror på att han lyssnar på dig, han bryr sig om vad som händer i ditt liv och han vill vara en del av det.

15. Han hanterar problem med mognad.

Han kommer aldrig att stänga inne sina känslor. När han är arg eller missnöjd över något kommer han att konfrontera dig.

Att gå ifrån en konflikt kommer aldrig att vara ett alternativ för honom. Han kommer att behandla dig med respekt och han kommer försöka ha ett moget samtal med dig.

16. Han är exalterad över er framtid tillsammans.

Han kommer att älska dig ovillkorligt. Han kommer förmodligen ha någon sorts plan var ni ska bo och hur många barn han vill ha med dig. Det här är mannen som verkligen vill ha dig i sitt liv, för alltid.

17. Han kommer älska dig villkorslöst.

Han kommer få dig att glömma dina osäkerheter. Han kommer få dig att känna som du aldrig känt förut. Du vet att du är säker i hans famn för resten av ditt liv. Du kommer alltid att ha någon att lita på.

Varje gång du är sårad kommer han att vara där för att hjälpa dig läka. Han kommer finnas där för att reparera dina brutna ben, vårda ditt sårade hjärta, och läkning vid hans sida är den bästa gåvan du någonsin kunnat önska dig. Det är villkorslös kärlek – hans kärlek som aldrig kommer att blekna.