Skip to Content

Det Här Är Vad Troget Verkligen Är (För Det Är Mer Än Att Inte Vara Otrogen)

Det Här Är Vad Troget Verkligen Är (För Det Är Mer Än Att Inte Vara Otrogen)

Att vara trogen är mer än att ligga med bara en person, kyssa och krama bara en person. Det är mer än att hålla dina händer i styr.

Det betyder att radera alla möjliga flickvänner från din telefon eftersom du inte behöver dem längre. Du är tagen nu och resten av världen borde veta det.

Att vara trogen betyder att man talar om för varje tjej som raggar på dig i en bar att “backa”. Det betyder att du visar din vigselring som ett skydd – ett tecken på att ditt hjärta tillhör någon annan.

Att vara trogen innebär att ha en öppen kommunikation med din partner. Det betyder att berätta för henne att ditt ex ringde och bjöd in dig på middag men att du sa “Nej”.

Det betyder att en ny kollega på ditt kontor spanar in dig hela dagen men du gav henne inte någon respons. Det innebär att veta alla fördelar och nackdelar men att fortfarande stanna.

Att slåss mot alla de dåliga sakerna livet sätter framför oss.
Att vara trogen betyder att inte gå över linjen.

lyckliga par som går i vattnet

Jag säger inte att du ska blunda framför andra tjejerna, men du kan inte uppträda på samma sätt med dem som med din flickvän. Det är inte vettigt om du gör det. Din flickvän klumpas ihop med resten av tjejerna.

Lita på mig – det kommer inte få henne att känna sig speciell. Alls. Så, du borde tänka till en extra gång om hur du beter dig.

Du har rätt att skriva till någon, att gilla deras foton på Facebook, eller att ha vänner av båda könen.

Men om du döljer dina sms-konversationer med en annan person betyder det att det finns något där som din flickvän inte borde se. Om du lämnar sexuella kommentarer under en annan tjejs bild så är något fel.

Tänk bara hur din flickvän skulle känna om hon kommer på det. Hon skulle bli orolig, osäker och förvirrad. Hon vet att om det finns rök, finns det eld. Hon kan känna det för hon känner dig jävligt bra.

Hon är den som avslutar dina meningar, så tro inte att du kan lura henne.

Tänk på att vara trogen betyder mer än att aldrig ha någon annan i sängen. Det betyder att aldrig låta en annan person vara i ditt hjärta.

lyckliga par kramar i höstlig park

Att vara trogen innebär att du är helt nöjd med att du kommer tillbringa resten av ditt liv med samma person. Det betyder att du kommer göra allt du behöver för att inte ställa till det i erat liv.

Att vara trogen betyder att du inte lyssnar på dina vänner när de föreslår att du går och dansar med tjejen som har spanat in dig hela kvällen.

Det betyder att du tänker med ditt huvud och inte med din kuk. För även om du har en affär, kommer hon att finnas där på något sätt – hennes händer för att röra dig, hennes läppar för att bita dig.

Du kommer känna att hennes ande är där. Och du kommer känna dig skyldig om du gör det.

Var en man och fatta ett beslut. Om du bara kan leva med en kvinna är det bra. Om du inte kan det, lura henne inte.

Det är bättre att berätta för henne att du inte älskar henne längre och låta henne gå. Du vet, hon kommer bli trött på alla dina affärer, och hon kommer packa sina väskor och lämna en dag.

Kom ihåg – Det finns inget värre än vreden från en kvinna som fått otrohet mot sig. Så var trogen och få det enda vi alla vill ha i livet: Någon som håller oss i handen när vi dör. 

Det här är vad troget verkligen är (för det är mer än att inte vara otrogen)