Skip to Content

Det Finns Ingenting Sexigare Än En Man Som Anstränger Sig

Det Finns Ingenting Sexigare Än En Man Som Anstränger Sig

Att låtsas som att du inte bryr dig är inte attraktivt. Att inte ringa mig på flera dagar är inte attraktivt. Att endast skriva till mig när du är full och ensam gör inte så att jag vill ha dig.

Att pendla mellan varmt och kallt, att inte spendera tid med mig, att hela tiden försvinna för att sedan komma tillbaka för att min enda sysselsättning ska vara att vänta på dig är inte attraktivt. Så snälla sluta med det.

Vill du vara riktigt attraktiv, ansträng dig. Gör allt som krävs. Visa att du bryr dig. Det är sexigt.

Var brutalt ärligt med hur du känner för mig. Dölj inte dina känslor och låtsas inte att de inte existerar.

Säg att du inte kunde vänta på att få träffa mig och knacka på min dörr mitt på dagen. Ta med min favoritchoklad.

Skicka ett gulligt meddelande när du har som mest att göra bara för att visa att du tänker på mig. Ring mig under lunchrasten för att få höra min röst.

Gör vad som helst – visa bara att du bryr dig.

Jag är trött på killar som tror att vägen till hjärtat eller sängen är blandade signaler.

Jag vill inte ha fler dåliga ursäkter, noll involvering, sömnlösa nätter och tankar om att någon har lagt en ond förtrollning över mig.

Jag är trött på dom som beter sig som om de är de enda som spelar roll och att deras berättelser är dom enda värda att berätta. Dom som tror att det är okej att bara komma in i mitt liv när dom känner att det är bekvämt.

Jag behöver någon som alltid finns där för mig. Genom det roliga och trista. Genom vått och torrt, sött och fult. Någon som accepterar mig på samma sätt som jag accepterar honom – med alla brister och dygder.

Jag behöver någon som kommer att göra planer med mig.

romantisk man och kvinna som har picknick i bilen

Det kan vara om vad som helst – biljetter till en film, att åka iväg någonstans, en konsert, en lugn filmkväll hemma, en måltid som han tillagad eller dylikt. Det viktiga är att han anstränger sig.

Jag behöver någon som är genuin och snäll. Någon som oroar sig när jag blir sjuk. Någon som älskar att få mig att skratta tills jag får kramp i magen.

Jag behöver någon som glömmer att han har sin telefon för att han är upptagen med att titta på mig, för att han är upptagen med att prata med mig.

Jag behöver någon som är redo att kämpa när han gör fel. Någon som är genuint ledsen för att han sårat mig.  Någon som känner för mig så som jag känner för honom.

Jag behöver någon att vara lycklig med just nu. Jag vill inte ha någon som får mig att vänta, någon som ger mig tomma löften om en framtid tillsammans.

Jag behöver någon som inte är rädd för förhållanden. Någon som är säker på sina känslor.

Någon vars hjärta slår hårdare när han är med mig. Någon som vet att jag inte är perfekt och att han ser mig som ännu mer speciell på grund av det.

Jag behöver mer än tomma ord. Jag behöver handlingar. Jag vill ha en man som gör det han säger att han ska göra. Någon jag fullkomligt kan lita på och känna mig säker med.

Det är den mannen jag kan vara med. Det är den mannen som kommer att fängsla mitt hjärta föralltid, för det finns ingenting sexigare än en man som anstränger sig.

Och för den mannen kommer jag att göra allt. Jag kommer att uppskatta hans ansträngningar och jag kommer själv att anstränga mig.

Jag kommer inte att hålla tillbaka. Allt han ger mig kommer att bli besvarat. Han kommer vara allt jag tänker på. Han kommer vara den enda jag vill ha.

Det Finns Ingenting Sexigare Än En Man Som Anstränger Sig