Skip to Content

Det Här Är Hur Starka Kvinnor Slår Ner Narcissistiska Människor

Det Här Är Hur Starka Kvinnor Slår Ner Narcissistiska Människor

Narcissistiska människor är mycket kapabla när det gäller att ta över någons liv. De kommer använda allt och lite till för att få folk att göra vad de vill och de kommer att bli den som får det bästa av det.

Alla kämpar mot narcissister på sitt eget sätt, men starka kvinnor lyckas bekämpa dem i den utsträckning att de skrämmer bort dem.

Detta är vad starka kvinnor gör annorlunda:

1. Narcissister är mycket bra på att hitta trevliga människor. De behöver trevliga människor runt om sig, så att de kan må bättre i sig själva. De behöver trevliga människor för att mata sina egon.

rödhårig kvinna som lindar armarna runt kroppen

De omger sig med sådana människor genom att lura dem att tro att de är desamma.

Skillnaden är att trevliga människor bara säger trevliga saker till dig när de verkligen menar det medan narcissisten kommer att använda fina ord bara för att lura dig till att vara vän med honom. Han menar inte något av de fina orden han säger.

Haken är att starka kvinnor inte är så naiva. De kan upptäcka om någon verkligen menar vad han säger eller om det bara är ett knep.

Starka kvinnor är mycket medvetna om hur de ser ut och är också medvetna om sina andra egenskaper. Så fort de förstår att någon inte är genuin sparkar de ut dem från sitt liv.

2. Narcissister är bra på att övertyga andra om att någon annan är/var problemet.

allvarlig man med solglasögon

De kan lägga skulden på någon annan i ett ögonblicks sekund. Att acceptera att de gjorde något fel är aldrig ett alternativ, om de inte använder det som ett verktyg för att manipulera dig.

Haken är att starka kvinnor aldrig tillåter någon att använda dem som dumpningsplats. De kommer att erkänna sin del av skulden, men de kommer kräva samma sak från den andra parten.

De kommer aldrig tillåta en narcissist att skylla skulden på dem eller någon annan för den delen, och det är därför narcissister har en tendens att undvika starka kvinnor.

3. Narcissister kan ge många långsiktiga löften för att höja insatserna i ett förhållande och se till att den person de är med är mycket investerad.

vacker kvinna som står framför blommor

De lockar sina offer till att tro att de har en framtid tillsammans, och det är då offret släpper ner sin gard helt. Om du är det offret, börjar du planera er gemensamma framtid, och du kommer inte vara medveten om att narcissisten använder det för att utnyttja dig på alla möjliga sätt.

Haken är att starka kvinnor inte släpper garden så lätt. De tror aldrig på bara ord, de förväntar sig alltid att andra människor ska uppfylla sina löften.

Det är där deras konflikt med en narcissist uppstår, för att narcissistiska människor aldrig, som du kanske förstår, håller sina löften.

4. Narcissister har en tendens att manipulera människor.

skäggig man med kvinna som står i trädgården

Narcissistiska människor kontrollerar andra genom att ha förmågan att påverka sina känslor eller deras handlingar, så att saker är i deras fördel.

Haken är att starka kvinnor är extremt svåra att manipulera. Om de inte tycker om att göra något eller om de har en stark åsikt om någonting är det mycket osannolikt att även de starkaste manipulerarna där ute, som narcissistiska människor, kommer att lura dem till att göra saker de inte vill göra.

5. Narcissister drar ofta ner människor de är omgivna av.

ensam kvinna som står på kullen

För att de ska känna sig överlägsna, måste alla andra vara under dem. Därför underminerar narcissistiska människor ofta människor, drar ner dem, eller tar upp deras brister i det värsta möjliga ögonblicket.

När en narcissist känner sig nere, kommer han att använda allt han kan för att trycka ner dig så att han kan må bättre i sig själv.

Haken är att starka kvinnor inte dras ner så lätt. De är mycket medvetna om vem de är, och de vet hur starka de är.

Starka kvinnor är också medvetna om sina brister, och de arbetar på dem varje dag, så de låter aldrig någon trycka ner dem på grund av dem. Detta går alltid snett för narcissister när de använder sig av det på starka kvinnor.

6. Narcissister har en tendens att agera annorlunda publikt jämfört med privat.

grupp människor som tittar på något på telefonen

Narcissistiska människor har många ansikten eller många nyanser av ett ansikte, och de tar ut det som är mest lämpligt för situationen. De kommer hålla med dig i din åsikt om någonting när ni är ensamma, men när ni är ute med andra människor, är det troligt att de ändrar sin åsikt för att behaga andra.

Haken är att starka kvinnor aldrig tolererar denna typ av beteende. De ska omedelbart syna narcissisten och konfrontera honom offentligt.

Det är ett ovanligt beteende som narcissistiska människor inte är vana vid, så de är inte beredda på vad som sker.

7. Narcissister lever efter regeln “attack är det bästa försvaret”.

tankeväckande kvinna som håller huvudet med en hand

När du fångar en narcissist i en lögn eller när du upptäcker hans maskering, kommer du bråka med honom om hans beteende i två minuter, och sen försvarar du dina handlingar under de kommande två timmarna.

Han kastar bara in bollen på din spelhalva och håller dig så upptagen med att försvara dig själv så att du glömmer vad bråket handlade om i första hand.

Haken med starka kvinnor är att de aldrig dämpar sina röster, och de tillåter aldrig någon att få deras tankar att drifta iväg.

Så när narcissisten försöker byta ämne, säger de att det inte är ämnet för samtalet och att ni kan komma tillbaka till det senare, och att ni kommer ta itu med det ursprungliga problemet först. Det ger honom ingen tillflyktsväg, och han måste visa sitt riktiga ansikte.

8. När de har blivit ertappade spelar narcissistiska människor offer.

skäggig man med tänkande glasögon

När hans riktiga ansikte avslöjas försöker han gömma sig bakom ett offers mask. Han kommer att ursäkta sig för att han är som han är och skyller på hans “missbrukande” förflutna.

De gör detta för att väcka empati i människor och få dig att tycka synd om dem, så att du kan förlåta dem deras synder.

Haken med starka kvinnor är att de har känslor och de känner empati gentemot andra, men de kan helt känna igen när någon lurar dem.

De kommer aldrig att bli lurade till att tycka synd om någon som de ska vara arg på. De kommer att stå orörda av valpögon som narcissister försöker använda, och de kommer inte tillåta känslor att påverka deras dom.

Starka kvinnor står upp mot sina missbrukare. De dämpar inte sina röster, de låter inte andra låtsas vara något som de verkligen inte är, och de tillåter inte andra att använda dem som deras marionetter.

De står stolta för vad de tror på, och de är sanna mot sig själva oavsett vad som händer. Och de förväntar sig detsamma av andra.

Varje försök narcissister tar, varje trick de drar, varje spel de försöker spela, gör det aldrig mot starka kvinnor eftersom de ser rätt igenom det. Och det är därför starka kvinnor är så skrämmande för narcissistiska människor.

Det är så starka kvinnor slår ner narcissistiska människor. 

Det Här Är Hur Starka Kvinnor Slår Ner Narcissistiska Människor