Skip to Content

Den Hårda Sanningen Är Att Jag Inte Vill Ha Dig I Mitt Liv Längre

Den Hårda Sanningen Är Att Jag Inte Vill Ha Dig I Mitt Liv Längre

Jag trodde att det här ögonblicket aldrig skulle komma.

Jag trodde att jag alltid skulle älska dig och att jag alltid skulle vilja vara nära dig. Men den här gången känner jag inte så.

Den här gången vill jag inte ha dig i mitt liv längre och jag menar verkligen det. Jag är trött på dina lögner och din manipulation. De gör mig illamående.

Jag är trött på att du skyller på mig för alla problem som uppstår. Jag är trött så in i märgen på att inte få kärleken jag längtar efter så mycket.

Allt jag någonsin velat ha är sann kärlek.

Jag ville bara ha någon som alltid skulle vara där för mig i goda och dåliga tider. Men det gjorde du inte.

kvinna i vacker rosa klänning

Du var aldrig där när jag behövde dig medan du förväntade dig att jag skulle vara med dig i dina värsta stunder. Du var den själviska idiot som bara tänkte på sina egna behov och känslor.

Du kände inte någon ånger för alla de dåliga saker du gjorde mot mig, och du sa aldrig att du var ledsen. Du uppförde dig precis som ingenting hänt.

Och jag, galet kär i dig, accepterade alla dina villkor. Jag accepterade dem eftersom du var luften i mina lungor och jag kunde inte föreställa mig mitt liv utan dig.

Du var allt jag hade och jag ville inte förlora dig.

För även om jag visste att du inte var den rätta för mig var jag så rädd för att du skulle gå.

Jag visste inte vad jag skulle göra med mitt liv utan dig.

Jag visste att jag skulle vara helt förvirrad och att jag aldrig skulle bli mitt gamla jag igen. För på ett konstigt sätt gjorde du mig hel. Du fick mig att känna att jag var tillräcklig när jag var med dig.

Du kände alla svagheter jag hade och du var så skicklig på att läka mina blödande sår.

kvinna som bär palmerhalsband

Du var min räddare och min mördare på samma gång. Men på senare tid har du bara skadat mig. Nu har jag insett att jag inte kan fortsätta så här längre.

Jag behöver en pålitlig man som kommer att älska mig alla dagar och inte bara när han är på humör för det.

Jag behöver en hjälpande hand när jag konfronteras med demonerna inuti mig och inte någon som kommer att driva mig närmare dem.

Och när jag såg att du utnyttjat mig ytterligare en gång och att du inte har någon avsikt att älska mig, bestämde jag mig för att jag inte behöver dig längre.

Jag insåg att livet med dig aldrig skulle få någon mening eftersom vi aldrig var tänkta att vara tillsammans.

Jag insåg att du är självisk nog att aldrig ge mig den kärlek, respekt och det stöd jag förtjänar. Och jag behöver det så mycket.

Så låtsas inte vara förvånad nu. Du visste att det skulle hända.

Du trodde bara att jag skulle vara en idiot lite längre tid och att jag inte skulle finna styrkan att gå ifrån dig. Jag beklagar, men jag måste spräcka din bubbla – jag vill inte ha dig i mitt liv längre.

Jag vill inte ha fler tårar, falska förhoppningar, ett hjärta som slits itu varje gång du inte väljer mig. Din brist på kärlek.

kvinna med viftande hår

Jag vill inte att du ska smeka mig med dina händer medan du berättar att du älskar mig för att jag vet att du inte känner så.

Du gör det bara för att jag ska stanna, bara så att du kan suga ut all min livskraft en gång till.

Jag vill inte ha dina falska kyssar och kramar, du kan inte vänta på att göra slut. Jag kan inte stå ut med att du kritiserar mig och att inget jag gör någonsin är tillräckligt bra för dig.

Snälla, låt mig leva mitt liv igen.

Låt mig känna frisk luft i mina lungor och låt mig skratta som jag brukade.

Lämna mig ifred och hitta din lycka långt ifrån mig. För att sanningen att säga så vill jag inte ha dig nära mig längre. Jag behöver dig inte. Jag längtar inte efter dig. Och framför allt så älskar jag dig inte längre.

Jag vet att det är svårt för dig att acceptera att det är över, men det är bättre att lämna än att hålla fast vid något som inte är på riktigt.

Och för att vara ärlig vet jag inte om det någonsin var på riktigt. Jag vet bara att det var över innan det ens började.

Den Hårda Sanningen Är Att Jag Inte Vill Ha Dig I Mitt Liv Längre