Otrohet är något vi alla hatar och försöker undvika, så här är några tecken som du kan leta efter innan du får känslor för någon och innan du blir sårad.

1. Han är musslig om sina tidigare relationer

Han är full av hat mot sina ex och vägrar att prata om sina tidigare förhållanden. Detta kan vara för att han var den “dåliga killen” och inte för att de var deras fel. För att hålla dig kvar, gömmer han sina förflutna relationer så att du inte kommer att springa bort från honom.

2. Alla hans ex hatar honom

Det händer att en eller två ex hatar en kille, men om precis alla av dem hatar honom är något fel. För att bli hatad måste du verkligen klanta till det riktigt illa. Tjejer hatar inte någon bara för att de vill olika saker i livet än de gör, de hatar någon som är otrogen och verkar skum.

3. Han är avundsjuk

Han är avundsjuk eftersom han vet hur män är, för att han är en av dem. Han vet att män utnyttjar kvinnor, för att han gör det. Han är inte skyddande eller gullig, han vill bara se till att han är din enda (även om du inte är hans).

4. Han glömmer att bjuda in dig till fester

Eller han säger att du skulle bli uttråkad, eller att det bara är en kväll med grabbarna. En kille som verkligen gillar dig och inte är oärlig vill att du ska vara med honom hela tiden. Oavsett om det är en tråkig sammankomst eller bara människor från jobbet, vill han att alla ska träffa dig och visa dig sin värld. En oärlig karl vill inte ha dig med så han kan ha friheten att utöva sin “magi” med andra kvinnor.

5. Han är fobiskt rädd att binda sig

Lita inte på mannen du fick använda lasso för att fånga in. Det är så enkelt. Om han fruktar åtaganden kan han knulla runt eller i alla fall planera att göra det, och det är lättare att inte känna sig som ett komplett rövhål om ni inte är exklusiva.

6. Han behöver privatliv – för mycket

Hans telefon är alltid i hans ficka, han ger dig aldrig detaljer om sin dag eller vecka och du har i princip ingen aning om vad som händer när ni är ifrån varandra. Han ber dig att respektera hans privatliv eller så utelämnar han bara det mesta av sin dag när han pratar med dig. Vad är meningen med att göra så om man inte har något att dölja?

7. Självcentrerad narcissist

Allt handlar om honom, hans behov och hans känslor. Han tror verkligen att jorden kretsar kring honom, inte solen. Självcentrerade människor tar inte ofta ansvaret för de handlingar de utför, otrohet inkluderat. Han gick bara efter sina behov, vad är det för problem med det?

8. Han ljuger

Små lögner blir till större. Om hans historier inte stämmer eller om du fångade honom i en lögn (oavsett hur liten det är) och han vägrar att erkänna det, kan han ha allvarliga problem. Vad hindrar honom från att ljuga om hans “nattaktiviteter”?