Skip to Content

När Du Kommer På Dig Själv Att Vara Fäst Vid En Onåbar Man, Läs Det Här

När Du Kommer På Dig Själv Att Vara Fäst Vid En Onåbar Man, Läs Det Här

Om jag bara kunde kika in i hans huvud och se vad han tänker på. Tänker han alls på mig? Vet han min ögonfärg och vet han hur mina fräknar bildar Vintergatan över min näsa?

Varför känns han så nära ena ögonblicket och så långt ifrån det nästa? Har han svårt att förstå sina känslor eller leker han bara med mig?

Miljontals frågor snurrar konstant i ditt huvud när du kommer på dig själv med att vara fäst vid en onåbar man. För dig finns ingen annan som han i den här världen.

Ingen kan väcka dina känslor och få dig att känna dig så levande som han kan.

Å andra sidan kan ingen få dig att känna dig så nere som han kan heller.

Tårar rullar ner för dina kinder varje gång du är ensam, väntandes på att han ska dyka upp när han sa att han skulle… när du somnar utan det där godnatt-smset eftersom han glömde att skicka det… när du lämnas för länge utan hans kramar.

Du mäter tiden i de stunder du har spenderat med och utan honom. När du är med honom flyger tiden förbi och ditt hjärta slår så hårt att han kan höra det.

foto av kvinna som bär orange tröja medan du håller håret

Det känns som en dröm som slutar för tidigt varje gång. Men när han är borta känns minuter som timmar, timmar som dagar och dagar känns som evigheter.

Men han ser inte på tiden så som du gör. Han bryr sig inte om att du väntar på honom. Han vet inte att han skadar dig – eller så gör han det, men bryr sig inte.

Han skyndar inte för att träffa dig. Han tar sig inte tid för dig och allt annat verkar komma före. Allt annat är viktigare och det dödar dig.

Han kommer komma till dig när du slutar komma till honom. Han kommer att skriva när han ser att dina sms inte kommer. Han kommer att fråga dig när du slutar be om hans tid.

Han kommer komma och ses när du börjar tänka att han aldrig kommer att dyka upp igen. Han kommer sakna dig när du inte längre är tillgänglig.

Han kommer att jaga efter dig så snart han känner att du glider genom hans fingrar, men så snart han fångar dig, förlorar han intresset.

Låt honom inte fånga dig om han inte har för avsikt att stanna. Tillåt det inte om han inte har styrkan att hålla fast dig. Du behöver ingen deltidskärlek och ett halvdant förhållande.

gråskala foto av kvinna

Du behöver inte en man som kommer att vara där bara när det passar honom… bara när han känner sig ensam och behöver en kvinnas beröring. Du förtjänar mer.

Du förtjänar så mycket mer än han ger dig och det är dags att du erkänner det för dig själv.

Du förtjänar någon som kommer kunna ge sig själv till dig, någon som är säker på sina känslor och visar dem i ord eller handlingar.

Hans onåbarhet kan ha varit intressant först. Men du hoppades alltid att han skulle förändras.

Smulorna han gav dig var kanske tillräckligt i början, men de är inte det nu. Du vill ha mer nu – mer av hans tid, ansträngningar, investeringar och ömsesidighet.

Sluta tro att du ber om för mycket. Du ber bara att få tillbaka vad du redan ger till honom – ingenting mer och inget mindre.

Du kan inte vara den enda som anstränger dig. Du kan inte vara den som alltid älskar mer.

kvinna i svart långärmad skjorta

Du förtjänar så mycket mer. Du kommer att ha så mycket mer. Men inte med honom. Du måste låta honom gå och hitta din lycka någon annanstans.

Börja med att hitta det inom dig själv och en dag, kommer någon värdig komma och ge dig ännu mer lycka.

Stanna inte någonstans där du inte uppskattas. Låt honom inte komma in och ut ur ditt liv som om du är ett stopp längs vägen.

Slösa inte din tid på någon som har en fot ut genom dörren hela tiden. Bryt förtrollningen han har på dig och se honom för vem han verkligen är.

Jaga inte någon onåbar. Behåll ditt hjärta till mannen som kommer att vara allt.

Mannen som inte kommer att spela spel och bara vara involverad med dig.

Mannen som aldrig får dig att känna att du är ensam i allt detta. Den du kan lita på. Den som är redo att vara allt du behöver. 

 

När du kommer på dig själv att vara fäst vid en onåbar man, läs det här