Skip to Content

8 Smärtsamma Tecken På Att Det Är Dags Att Ge Upp Kampen För Honom

8 Smärtsamma Tecken På Att Det Är Dags Att Ge Upp Kampen För Honom

Kanske trodde du inte att det någonsin skulle hända er, men här befinner du dig nu och du undrar om du ska fortsätta bo med honom eller ge dig av och söka din egen lycka.

Och du grubblar och tänker, men du kan inte fundera ut något smart. En del av dig älskar honom fortfarande medan den andra delen är djupt sårad av hans beteende.

För att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen, är här några smärtsamma tecken på att det är dags att ge upp kampen för honom.

Hoppas att det kommer att öppna dina ögon när du ser att saker som detta händer dig dagligen, men du ville bara inte se dem hela tiden.

1. Han får dig att tvivla på dig själv

upprörd par som sitter på soffan

Om din partner inte accepterar dig som du är och du måste tvivla på ditt egenvärde i ert förhållande, är det dags att lämna honom.

En man som verkligen älskar dig skulle acceptera dig med alla dina brister och han skulle aldrig be dig att ändra på dig. Men om du känner dig dålig och som om du inte räcker, behöver något förändras.

Du kan försöka prata med honom om dina känslor, men om han fortsätter på samma sätt efteråt, är det förgäves att göra något annat än att lämna.

2. Du går som på äggskal när du är med honom

stilig ung man

Känner du att du behöver kontrollera vad du säger eller gör inför din partner? Är du rädd att han kommer att bli tokig om du gör något som han inte gillar?

Om svaret är “ja”, bör du tänka på var du är nu och om du vill vara på samma plats om några år.

Du kan inte sätta ditt liv på sparlåga bara för att tillfredsställa honom och du kan inte sätta honom först hela tiden.

När var den sista gången han gjorde något för dig? Aldrig, det vet jag. Så varför skulle du offra dig själv för mannen som inte kunde bry sig mindre om dig?

3. Han skämmer ut dig inför andra

stilig ung skäggig man

Han anser att det bara är ett skämt, men sanningen är att på grund av det skämtet känner du dig djupt sårad.

På något sätt säger han alltid något som du inte tycker är trevligt inför andra och han visar aldrig att han bryr sig om dig.

Genom att förminska dig känner han sig dominerande och gillar att vara den som har huvudrollen i er relationen.

Du måste berätta för honom att det han gör inte är trevligt alls och att han måste skärpa sig om han vill stanna hos dig.

4. Ingenting du gör är bra nog för honom

sorglig blond kvinna som sitter på soffan med mannen

Vet du hur det känns att aldrig vara tillräckligt bra för mannen som är hela din värld? Vad du än gör är inte tillräckligt för honom och han vill alltid ha något bättre.

Kanske är det dags att sätta sig ner och tänka över dina känslor för honom. Kanske gillar du inte hans beteende, men du vill bara inte vara ensam.

Låt mig säga dig det – det är bättre att vara ensam än i ett dåligt och toxiskt förhållande.

Jag är säker på att du i slutändan kommer att räkna ut vad som är bäst för dig.

5. Han är inte intresserad av dig

man sitter vid bordet

Känner du att han lever sitt liv utan att försöka göra dig en del av det? Känner du att den gamla gnistan har försvunnit från ert förhållande och att han helt saknar intresse för dig?

Om det här är saker du känner igen är det dags att ge upp kampen för honom, för att han så klart inte ger dig vad du längtar efter.

Och även om du inte tror att du någonsin kommer att träffa någon ny, någon som verkligen älskar dig, så har du inte rätt. Mannen som tycker att du är värdig kommer att hitta dig.

Men vet du, sådant går inte över en natt.

6. Du ber om hans kärlek

par som står i park

Om du måste be honom om kärlek och kärlek borde vara en vanlig del av varje relation, så är det inte värt att fortsätta i det här förhållandet längre.

Om du kommer vara den enda som älskar, försöker och kämpar, är det ingen mening att fortsätta den typen av relation.

Om en man ser att du behöver honom och han drar sig undan, är det ett tecken på att något inte är rätt och att du skulle få det bättre utan honom.

7. Du hoppas att han kommer att förändras

skäggig man i kostym

Om du lider i tystnad och hoppas att han kommer att förändras – är det förhållandet inte värt att slåss för.

Det är uppenbart att din man inte värderar dig när han gör saker och ting, han tänker inte ens på vad du kommer att säga om det.

Så, när du får reda på all skit som han gjort för att såra dig, förlåter du honom för att du älskar honom, och du ber till Gud att han kommer att förändras.

Vännen, låt mig berätta något för dig: Han kommer aldrig att förändras.

Om du låter honom, kommer han att leka med dig och han kommer inte ens känna ångest för det.

8. Din magkänsla berättar att något är fel

man bär kostym

Du känner väl den lilla rösten inuti dig som säger vad som är fel och vad som inte är det? Vad säger den just nu? Inget bra, eller hur?

Den säger förmodligen att han inte längre är värd att slåss för och att du ska lämna honom och hitta någon som verkligen kommer att göra dig lycklig.

Den ropar att du ska ge upp den man som gav upp om dig för länge sedan och äntligen sätta dig själv först.

Om jag var du skulle jag lyssna på den rösten eftersom den aldrig har fel!

8 Smärtsamma Tecken På Att Det Är Dags Att Ge Upp Kampen För Honom