Skip to Content

8 Blandade Signaler Som Killar Ger Och Vad De Betyder

8 Blandade Signaler Som Killar Ger Och Vad De Betyder

Hatar inte du bara blandade signaler? Vad tänkte han när han sa/gjorde/inte gjorde det ena eller det andra? Det är ganska frustrerande.

Men det verkar som att dagens dejtingvärld inte kan överleva utan detta.

Att gå in i hjärnan på en man och försöka förstå deras sida är inte lätt. Men vi har gjort vår läxa.

Vi har bett 30 män vara brutalt ärligt vad gäller blandade signaler, och detta fick vi reda på:

1. Ett plötsligt sms efter att ha varit frånvarande under en lång period

man tittar på telefonen

Han vill bara se ifall du fortfarande finns där, om du fortfarande bryr dig tillräckligt för att svara. Han vill oftast ingenting konkret, han vill bara ha din uppmärksamhet.

Om meddelandet är kort och meningslöst, slösa inte ens din tid på att svara. Han vill bara höja sitt ego genom att tro att han kan få dig varje gång hans meddelande dyker upp i din telefon.

2. Sms:ar hela tiden men bjuder aldrig ut dig

man smsar i tunnelbanan

Detta är en man som sms:ar utan några vidare avsikter. Han tycker bara att det är roligt att ha kontakt med dig, han tycker om konversationen och njuter av uppmärksamheten han får, men ingenting utöver det.

Om ni har haft kontakt under en period nu och han fortfarande inte har bjudit ut dig på en riktig dejt så befinner ni er i en situation där ni flirtar men aldrig kommer utveckla det till en riktig relation.

3. Han påbörjar en konversation och försvinner sedan

lyckliga paret tittar på bärbar dator

Han leker med dig. Låt oss vara ärliga – en man som skickar ett meddelande du svarar på direkt har fortfarande telefonen i sin hand och ser ditt svar.

Han skjuter bara upp på sitt svar för att du ska veta att du spelar efter hans regler. Han vill bara bygga upp spänningen och få dig att fastna ännu mer. Spela inte detta spel.

4. Han drar sig undan efter ett par bra dejter

par som dricker vin vid datumet

Det första och mest sannolika svaret är att han inte bara träffar dig om han tidigare haft tid för att göras och träffas men nu helt plötsligt är alldeles för ”upptagen”.

Han träffar förmodligen andra samtidigt dig. Fastna inte för mycket och håll dina möjligheter öppna.

En annan sak är att han kanske inte är redo för ett förhållande eftersom han precis avslutat ett annat och precis har insett det. Om så är fallet, tacka honom för att han inte använde dig som tröst och ta farväl.

5. När han säger att han bara vill vara din vän men fortsätter flirta med dig

kvinna som ligger ovanpå mannen

Han vill ha dig i sitt liv, han gillar förmodligen dig men vill inte dejta eller vara i ett förhållande med dig. Därför är det säkrast att vara kvar i ditt liv som din vän.

Han har gjort det klart och tydligt att han inte vill ha någonting seriöst så han känner att han kan flirta fritt med dig. Bli inte förvirrad dock, det är ingenting mer än flirt; vissa män bara är så.

6. Han föredrar att höras sent på kvällen

par som hänger på natten

När en man bara ringer eller skriver sent på kvällen så är hans avsikter tydliga – han vill hamna i säng med dig.

Han är förmodligen full eller ensam, eller både och, och behöver lite kärlek och uppmärksamhet och vill se ifall det är möjligt med dig.

Om han aldrig bjuder ut dig, om han aldrig vill ses under dagen och ni bara träffas när det passar honom, då är du hans ”booty call”, en vän med förmåner och ingenting annat.

7. Han såg dig med en annan kille och anstränger sig nu

man håller sitt slips och ser rakt ut

Han såg dig med en okänd kille som skulle kunna vara din vän, men hans svartsjuka kickade in.

Han skriver och ringer, och kommenterar och gillar dina bilder på sociala medier helt plötsligt.

Han beter sig förmodligen såhär för att han ser den andra killen som sin konkurrent, men så fort han ser att du är hans så kommer han att bli kall igen

Det som sker här är att han inte vill vara med dig, men han vill heller inte se dig med den andra killen. Fall inte för detta.

8. Han säger att han inte är redo för ett förhållande JUST NU

par som sitter på soffan efter en kamp

Han kanske verkligen inte är redo eller så är han smart och spelar ett spel. Han vet hur den kvinnliga hjärnan fungerar och vet att hon bara kommer att höra ”just nu”.

Han väcker falska förhoppningar om att någonting mer meningsfullt kommer att hända en dag, speciellt om han säger saker som ”låt oss ha roligt”, ”vi behöver inte bestämma status på vår relation”, eller ”låt oss ta det lugnt så får vi se vad som händer”.

Du behöver inte vänta på någonting, han säger indirekt att han inte är pojkvänmaterial och att han aldrig kommer att bli det vad gäller dig.

Slösa inte din tid på honom om du är ute efter något äkta.

Poängen är att en kille som gillar dig inte kommer att ge dig blandade signaler, förutom i början kanske då han fortfarande försöker klura ut var ni står.

Men om detta beteende fortsätter så slösa inte din tid på att ens försöka förstå hans blandade signaler och be honom packa ihop.

Du behöver någon som gillar dig och inte är rädd för att visa det.

Du behöver någon som du kan kommunicera öppet och ärligt med, och inte någon som vill att du ska försöka läsa hans tankar. 

8 Blandade signaler som killar ger och vad de betyder