Skip to Content

5 Saker Du Aldrig Bör Göra När Ditt Ex Textar Dig

5 Saker Du Aldrig Bör Göra När Ditt Ex Textar Dig

Föredetta pojkvänner är föredettingar av en anledning. Men det betyder inte att de känner på samma sätt. Ibland när en kille gör slut med en tjej, inser han att hon var fantastisk och han vill återvända till henne.

I detta mentala tillstånd är han villig att göra vad som helst för att vinna henne tillbaka. Och när jag säger vad som helst, menar jag verkligen det.

Men jag hoppas bara att du kommer att vara tillräckligt smart och att du inte går tillbaka till honom på grund av ett dussin röda rosor eller något kärlekscitat som han hittade på nätet.

Kom ihåg att du måste sätta dig själv först och aldrig låta honom dra nytta av dig igen. Så här är några saker som du aldrig bör göra om du vill rädda dig själv från hjärtesorg.

1. När han textar skriver du inte tillbaka omedelbart

kvinna i svart skjorta lutad på träbord

Du förstår, om du textar honom omedelbart bums, kommer han att tro att han fortfarande är en viktig person i ditt liv. Okej, kanske är han det men han behöver inte veta om det. Låt honom svettas lite.

Gå till sociala medier och posta saker så att han kan se att du är online men att du inte svarar på hans texter.

Det kommer att låta honom veta att han inte är lika viktig för dig som han trodde och han kommer att vilja ha dig ännu mer.

Vem vet, om han börjar bete sig som en vuxen man och inte som en skitstövel kan du kanske ge honom en ny chans.

2. Ställ inte direkta frågor 

kvinna i vit och svart randig besättning som håller smartphone

Om du ställer frågor till honom, kommer han att tro att du är intresserad av hans liv. Låt honom vara den som ställer frågorna. Du svarar med ett kort “ja” eller “nej”.

Det kommer att göra honom galen och han kommer att känna sig ledsen för att han gjort alla dessa dåliga saker mot dig. Nu förtjänar han kalla handen och det är bara det beteendet som han kommer att få från dig.

Och om han textar dig efter midnatt så vet du vad han är ute efter. Han tycker bara att du är ett enkelt ligg och han ger det ett försök för att han inte har något att förlora. Vilket pucko, eller hur?

3. Glöm inte orsaken till att du gjorde slut med honom

kvinna som sitter på sängen medan du tittar utanför fönstret

var han otrogen mot dig? Försummade han dig? Misshandlade han dig? Alla dessa kan vara anledningar till att du gjorde slut med honom i första hand. Så, när han har textar, glöm inte varför du dumpade honom.

Jag slår vad om att du kommer att ändra dig så bara lägg ifrån dig din telefon. När du väl väljer dig själv över honom kommer du äntligen att bli lycklig.

Och genom att inte texta honom tillbaka, är du på rätt väg att uppnå det.

4. Ta inte hans ord personligt 

kvinna i gul långärmad hållande telefon

jag vet att han var en viktig person en gång i ditt liv, men han har ingen rätt att skada dig. Egentligen hade han aldrig det. Så vad du än gör, ta inte hans ord personligt.

Tro inte på honom när han säger att han har en ny flickvän som är bättre i sängen än du. Köp inte hans skitsnack om att han är över dig och att han lever ett perfekt liv.

Varför tror du att han kom ut till dig till att börja med? Om han är lycklig, skulle han aldrig texta dig till att börja med. Det här är ett tecken på att han bara låtsas och att han insåg hur fantastiskt du är.

5. Tänk inte ens tanken på att ta tillbaka honom

kvinna sitter vid fönstret tittar utanför

Oavsett vad han säger, oavsett hur han försöker lura dig, gå aldrig tillbaka till honom. Genom att ta tillbaka honom ger du honom ytterligare en kula att skjuta dig med för att han missade dig första gången.

Om han inte kunde se hur fantastisk du är första gången han var med dig, förtjänar han definitivt inte en andra chans.

Respektera dig själv tillräckligt för att säga till honom att ge sig av och hitta lyckan i ditt liv du förtjänar så mycket.

5 Saker du aldrig bör göra när ditt ex textar dig