Skip to Content

7 Tecken På Att Du Inte Är Något Annat Än En Fling

7 Tecken På Att Du Inte Är Något Annat Än En Fling

Är du bara en fling eller är det mer än så?

Tyvärr förstår inte de flesta tjejer när dom stött på en player. De förstår inte att dom är en engångsgrej och ingenting mer. Och vem kan klandra dom?

Killar är inte ärliga och är ganska bra på att vilseleda tjejer. Det är inte förrän efter en viss tid, när tjejen börjar bli seriös angående relationen, som sanningen kommer fram – du var bara en fling!

För att undvika att hamna i den här situationen bör du se upp för följande tecken, de bara skriker ut att du är en fling och ingenting mer än så.

1. Han känner till spelet

foto av mannen som bär solglasögon

Och han känner till det lite för väl – han spelar i de stora ligorna. På något sätt slutar det alltid upp med att du gör precis så som han vill.

Du kan till och med få reda på att han är gift och vilja lämna honom, men på något sätt blir du kvar. Han har använt sin magi på dig.

2. Er konversation går åt fel riktning

par som sitter på träbänk

 

Det blir sexuellt. Det här är problemet med många gifta män. De kan inte se på sina fruar som sexiga varelser. I

bland har män den där snuskiga sexuella lusten som de inte kan uppfylla med sina fruar, och därför letar dom efter en engångsgrej någon annanstans.

3. Du har inte träffat hans vänner

grupp vänner som umgås

Och det kommer du aldrig heller få göra. Han vet att du inte blir kvar länge till, och därför bryr han sig inte om att inkludera dig i sitt liv.

Skulle han verkligen tycka om dig så skulle han vilja visa upp dig och vara stolt över att ha dig som flickvän, men det är han inte.

4. Han inkluderar inte dig i sina planer

grupp vänner som håller björnen

Ta ett steg tillbaka och försök tänk på din framtid. Är han en del av den? Det kanske han är; men har du någonsin hört honom prata om framtidsplaner som inkluderar dig?

Är du bara en fling så har du förmodligen inte gjort det. Det här visar bara på att han inte planerar att vara kvar länge till.

5. Han undviker att kramas och pussas offentligt

man och kvinna i svarta läderjackor

Detta kan innebära två saker – antingen är han gift eller så är han bara ännu en klassisk player. Skulle han verkligen bry sig om dig så skulle plats och tid inte spela någon roll, han skulle visat dig det var som helst och när som helst.

6. Han svarar inte på dina meddelanden direkt

närbild foto av mans klocka

Du kan stirra på telefonen med förväntan i flera dagar, men ingenting händer. Det efterlängtade ljudet hörs inte till.

Du kommer inte vilja erkänna för dig själv att du egentligen inte betyder något för honom och därför börjar du skapa ursäkter för hans beteende.

Men jag har en nyhet till dig – han kan inte bry sig mindre om att han ignorerar dig och håller dig sömnlös om nätterna.

7. Han gömmer sin telefon

person som håller iphone 6

Det här beror förmodligen på att han har massa andra tjejer i telefonen som precis som du är naiva och tror att dom är dom enda i hans liv.

Han har förmodligen även bilder på dom, dessa killar missar inte ett tillfälle att skryta för sina vänner.

Du kommer aldrig att få tillgång till hans telefon. Och är han riktigt duktig så kommer du aldrig ens att se den.

Det här är helt enkelt hur dessa killar fungerar, och det bästa du kan göra är att hålla dig borta och undvika att få ett brustet hjärta – det kommer att hända förr eller senare.

Lura inte dig själv till att tro att du kommer lyckas förändra honom – det kommer du inte. 

7 Tecken på att du inte är något annat än en fling