Skip to Content

5 Söta Saker Som Kommer Att Få Din Man Att Bli Helt Galen I Dig

5 Söta Saker Som Kommer Att Få Din Man Att Bli Helt Galen I Dig

Män är de enklaste varelserna i universum. Jag säger det inte för att vara offensiv – det här är faktiskt en bra sak.

Se det från kvinnornas perspektiv. Vi tenderar alltid att komplicera saker och kan trassla till allt. Men män gör inte det. De löser en sak åt gången – och det fungerar.

Men det finns en sak som kvinnor gör och män inte begriper sig på. Vi använder vår kvinnliga list för att få dem att tro eller göra något vi vill.

Du kan förneka hur mycket du vill, men det finns inte en kvinna på denna planet som inte har gjort det mot åtminstone en man.

Så, om du kan se några problem vid horisonten – om din man verkar avlägsen av någon anledning, använd din magiska kraft och “driv” honom till vansinne för dig.

1. Använd en signaturdoft

perfumes on blanket

Tricket att göra så att någon saknar dig är att göra så att de kommer ihåg din doft. Välj en doft av ett lyxigt schampo som du älskar eller den parfym som passar dig och din personlighet bäst.

Han kommer att tänka på dig varje gång han känner doften av något liknande – du kommer att ha en signaturdoft.

Varje gång han går kommer han att få din doft på sin kropp. Tro mig, han kommer att sakna dig så att det gör ont i kroppen och han kommer inte kunna få dig ur sitt huvud.

2. Håll några saker för dig själv

kvinna i vit ärmlös skjorta

Berätta inte allt om dig själv i början. Berätta saker för honom i lagom doser, lämna honom alltid när han vill ha mer. Killar är inte så lockade till tjejerna som exponerar sig helt på en gång.

De skulle hellre drömma om mystiska tjejer. Kom igen – vem kan motstå ett litet mysterium? På det sättet kommer du att låta dem undra och drömma om vad som gömmer sig bakom ditt yttre.

3. Var inte tillgänglig hela tiden

kvinna klädd i brun och grå nätklänning

Hur kan han sakna någon så att det gör ont om du svassar runt honom hela tiden? Så, ge honom åtminstone en chans att längta efter din kropp.

Genom att hela tiden vara närvarande kan du provocera fram helt motsatt effekt – han kan bli irriterad när du är där hela tiden.

Det som är viktigt är att du måste vårda ditt sociala liv och ditt förhållande – men båda under sina separata tider.

När han ser att han har begränsad tillgång till din närvaro, kommer han att värka av längtan och sakna dig mer än någonsin.

4. Klä dig med klass

kvinna sprider sina armar

Snygg men sexig. Visa inte allt – låt hans fantasi löpa fritt. Ditt jobb är att locka honom till dig – få honom att undra vad som finns under den vackra klänningen.

Din klänning måste lämna en attraktiv och ofattbar bild av dig själv i hans ögon – även efter att du gått.

5. Svara inte direkt på hans samtal

kvinna med smartphone i sin säng

Ta aldrig emot ett sista minuten-samtal innan en dejt. Det kommer att ge intrycket att han kan ringa dig när som helst och att han inte behöver respektera din tid.

Visa honom att du har ett liv även när du inte träffar honom. Därför är det ett bra sätt att få någon att sakna dig på att inte svara direkt eller på sista minuten-samtal.

Om han är påstridig, berätta för honom att du ska försöka göra det och sedan, efter en rimlig tid, dyk bara upp. Du kommer att se hur glad han kommer att vara för att du överraskade honom.

Om alla dessa tips inte hjälper, måste du ge upp och hitta någon ny. Den här killen är självklart inte värd din tid – hitta någon som är det.

5 Söta saker som kommer att få din man att bli helt galen i dig