Skip to Content

7 Saker Starka, Självständiga Kvinnor Vill Ha Från Män

7 Saker Starka, Självständiga Kvinnor Vill Ha Från Män

Att vara med en självständig kvinna kan vara det bästa förhållandet i ditt liv, om du vet hur du ska behandla henne rätt.

Men tyvärr verkar män vara skrämda av den typen av kvinna, så de ger dem falska förhoppningar tills de bestämmer sig för dra.

Saken med att dejta en självständig kvinna är att du måste komma ihåg att hon inte behöver dig för att vara komplett. Hon är redan det.

Men hon vill att du ska vara hennes bästa vän, hennes älskare och hennes följeslagare för resten av hennes liv och det finns ingen större ära än det – när en person som klarar sig bra själv vill ha dig i sitt liv.

Så, för att hålla din självständiga kvinna lycklig och leva det fantastiska förhållandet till fullo, läs listan över saker som självständiga kvinnor vill ha från män.

1. Respekt

kvinna i mörkblå skjorta

Vi behöver att du respekterar vår tid, våra åsikter och våra känslor. Om det inte finns någon respekt i ett förhållande, kommer vi verkligen inte stanna.

Det är enkelt. Vi värdesätter oss själva och vi har gått igenom helvetet för att vara den bästa versionen av oss själva och det finns alltid en plats för förbättring.

Men om du försummar våra åsikter och behov, bara för att du tror att din synvinkel är den enda riktiga, kommer du att vara kvar med ingenting annat än den här ståndpunkten att värma dig natten.

2. Tid

kvinna i kostym på mobiltelefonen

Vi behöver tid. Oavsett kemi, koppling eller stark känsla av attraktion, finns det inget sätt vi snabbt släpper in dig.

Vi måste vara säkra på att du är värdig vår tid och vår kärlek. Vi lärde oss att hantera livet på egen hand och att släppa in någon är verkligen skrämmande.

Så var tålmodig och ge oss tid att ta reda på om du är äkta vara.

3. Medkänsla

snygg tjej gå

Vi kanske framstår som kalla och avlägsna, det är vi absolut inte. Det finns en anledning till att vi stänger av våra känslor och en orsak bakom väggarna vi byggt.

Så, för att få oss att släppa in dig, måste du visa oss att du bryr dig. Ord betyder ingenting om handlingar inte kan följa dem, så visa oss din medkänsla, visa oss kärlek.

Och lita på mig, det finns inget sexigare än sanna, råa känslor och kärlek.

4. Frihet

kvinna på stranden klädd i lång röd klänning

Det här är inte bara något vi vill ha, det är något vi verkligen behöver. Vi behöver ensamtid och det betyder inte att vi inte älskar dig eller att vi blivit uttråkad av dig.

Det betyder bara att vi behöver det för att samla ihop oss, att stänga av för att sedan komma tillbaka.

När du förstår att vi inte är otrogna mot dig eller driftar bort från dig när vi tar ensamtid, kommer vi att älska dig ännu mer.

5. Ärlighet och verklighet

kvinna i klänning

Inga spel, inga manipuleringar. Om vi ville spela spel skulle vi gå ut och ha en utekväll eller ha kul med några slumpmässigt valda killar.

Men om vi verkligen är intresserade av dig, behöver vi dig att vara verklig och ärlig.

Vi behöver veta att detta inte bara är en utmaning för dig, att vinna över en självständig kvinna för att sedan dra. Vi behöver veta att du verkligen menar det.

6. Kärlek

man kramar kvinna

Vi kan fortfarande bli skadade, oavsett hur starka och oberoende vi är. Vi blir skadade varje gång du tror att vi sätter vår karriär framför dig.

Vi blir skadade varje gång du tvivlar på vår kärlek, för vi är inte som dina andra flickvänner. Och vi behöver att du vet att när vi älskar, älskar vi ovillkorligt.

När vi bestämmer oss för att släppa in någon, släpper vi in dem hela vägen. Det finns ingen halvhjärtad kärlek när det gäller oss och vi förväntar oss inget mindre än vad vi ger.

Så, snälla, älska oss och ta hand om våra hjärtan, för de är mycket skörare än de verkar.

7. Självständig man

affärsman i kostym

Vi behöver någon som kommer att förstå oss. Någon som kommer att förstå att vi inte behöver sms:a 24/7 och spendera varje enskilt ögonblick av ledig tid tillsammans.

Någon som förstår att bara för att vi jobbar på våra karriärer betyder det inte att vi inte kommer att arbeta på vårt förhållande. Någon som kommer att matcha vår styrka.

Någon som kommer veta hur man tar hand om sig själv och inte förväntar oss att fylla deras mammas skor.

Vi behöver en partner, en jämlike. En man som vet att bara för att vi är två enskilda individer betyder det inte att vi inte är enade.

7 Saker Starka, Självständiga Kvinnor Vill Ha Från Män