Skip to Content

5 Trick Emotionellt Osäkra Män Spelar På Kvinnors Sinnen

5 Trick Emotionellt Osäkra Män Spelar På Kvinnors Sinnen

Osäkra män är de farligaste männen eftersom de försöker dölja sin osäkerhet genom manipulation.

De är frustrerade eftersom de inte tror på sig själva, så de söker sin känslomässiga styrka genom att skada dig.

När de har dig i deras kontroll, ger det deras liv mening, och de tror att de har kontroll över någonting, eller i det här fallet dig, vilket får dem att känna sig viktiga.

Först kan du inte se igenom deras osäkerhet eftersom de gömmer det så bra och du faller i deras fälla. När han börjar visa sitt sanna ansikte, fattar du inte heller det, inte till en början.

Du vet att han har lite problem och du tror att han kanske bara är lite vilse och behöver en hjälpande hand.

Du tror att du kan ändra på honom och visa honom på rätt väg, men det gör du inte, du kan inte.

Han kommer aldrig att förändras så länge han är missnöjd med sig själv och den enda personen som kan ändra det är han och inte du.

Så du slutar upp sårad och gråter dig själv till sömn för att du bestämde dig för att ge honom en chans och han tog den och manipulerade dig till att glömma.

Han fick dig att göra som han ville och du förstår det inte ens. Du lurades av en mästare på manipulation.

För att förhindra att detta någonsin händer igen, för att rädda dig från smärta och bortkastade tårar, läs om dessa manipuleringar som känslomässigt osäkra män använder för att få dig att stanna hos dem:

1. De skyller på dig

foto av mannen som pekar fingret

Han skyller på dig för att han saknar självkänsla, så han får det att handla om dig och skyller på dig bara för att leda uppmärksamheten från sig själv.

Han vill inte möta sina egna misstag, så han lurar dig att möta dina. Det här är en klassisk typ av emotionellt missbruk, eftersom ord skadar och ibland skadar de mer än handlingar.

Du borde…

När det händer är det bästa att komma ur samtalet eller inte ens låta honom gå in i situationen för att lyckas skylla på dig för vad som helst.

Det kan vara ansträngande och det är bäst att hitta tröst hos dina vänner.

Be dem om deras råd och låt honom inte måla in dig i ett hörn för att attackera dig.

2. De leker “ombytta roller”

pojkar och flickor utskärningsdetaljer

När ni är i en argumentation kommer han ta till artilleristerna och vända på argumentet, vilket gör dig till huvudkällan för problemet.

Han kommer lägga skulden på dig, trots att du inte gjorde något fel. På så sätt manipulerar han dig till att göra vad han vill och det han önskade från början.

Vid något tillfälle blir du trött på att argumentera och du kommer att backa bara för att du inte vill försvara dig själv längre och du försöker bevisa för honom att du inte är skyldig på något sätt.

Du borde…

Backa aldrig om du har rätt. Låt inte någon göra ditt liv olyckligt. Om du inte kan vara med honom, lämna honom för ni var uppenbarligen inte menade för varandra.

Du förtjänar att vara glad och hans manipuleringar kommer göra dig eländig och det kommer aldrig sluta bra.

3. De får dig att känna skam

kvinna som bär vit ärmskjorta

Att skamma någon kan vara extremt farligt, men det har också en helt annan vinkel. Den som skammar någon gör det på grund av sin egen osäkerhet.

Det är därför han kommer trycka ner dig och skamma dig så du kommer att känna dig som skit. Saken är den att han gör det här för att han inte vill att du ska se att du är bättre än han.

Han är rädd att du kommer lämna honom om du inser det här.

Du borde…

Ge honom aldrig nöjet att få dig att känna dig som skit. Ge inte honom chansen att göra dig beroende av honom.

Du är en stark och självständig kvinna och du behöver absolut ingen.

Var dig själv och låt inte någon trycka dig ner. Försök att ta avstånd från hans skammande och låt det inte störa dig.

Om detta blir regelbundet, lämna honom bara , för vet du, du behöver inte honom.

4. De beter sig som idioter

man med rolig frisyr som skriker på kameran

Du tänker på honom som den perfekta killen som behandlar dig som hans prinsessa.

Du tror att han vill ge dig världen, eller åtminstone beter han sig så när ni är ensamma, men när du går ut med honom och när du omges av hans vänner blir han en komplett skithög.

Han blir vidrig och du känner inte igen honom. Han gör det för att dölja sina osäkerheter, eftersom han känner sig som en större man när han trycker ner någon framför andra.

Du borde…

Varna honom och prata med honom om det. Berätta för honom hur du känner när han gör det mot dig. Ge honom en chans att rätta sitt beteende och om han gör det igen, lämna honom bara.

Du behöver inte det i ditt liv.

5. De leker “berg-och dalbana” med dig

svartvitt berg-och dalbana

Låt oss säga att han har tagit ut dig på en middag eller bio, eller så stannade ni hemma, men ni pratade och hade kul.

Det spelar ingen roll var ni var, det viktiga är att ni trivdes i varandras sällskap.

Men, nästa dag verkar han superkonstig och han agerar som att något gick fel när ni var tillsammans. Det ser ut som om han inte är säker på vad han tycker om dig, eller om han gillar dig alls.

Du kommer försöka reda ut tankarna kring detta, och du undrar var allt gick fel. Genom att göra så ger du honom all den uppmärksamhet han inte förtjänar, för att han lurade dig att ge den till honom.

Du borde…

Prata med honom en gång till. Fråga honom varför han agerar så, och om han behöver någon att prata med. Om han accepterar, bra.

Han har förmodligen verkligen ett riktigt problem och vill ha din hjälp.

Men om han nekar på ett snorkigt sätt, lämna honom bara, för han är inget annat än en osäker uppmärksamhetssökare som kommer tillbringa resten av sitt liv till att manipulerar dig till att älska honom. 

 

5 Trick Emotionellt Osäkra Män Spelar På Kvinnors Sinnen