Skip to Content

5 Tecken På Att Du Bara Är En Bekvämlighet För Honom

5 Tecken På Att Du Bara Är En Bekvämlighet För Honom

Tyvärr går inte alla in i relationer för kärlek.

Vissa människor håller sig i relationer med sina partners av alla felaktiga anledningar eftersom de är rädda för att vara ensamma eller för att de gillar uppmärksamheten den andra personen ger dem.

På något sätt är faktumet att ibland kan din partner vara med dig bara för att du är bekväm för honom och här är 5 tecken för att hjälpa dig att se det.

1. Han anstränger sig inte i ert förhållande

upprörd par som sitter på soffan

Det här är en av de saker du vägrar att erkänna för dig själv, men när du tar bort dina skygglappar och börjar observera saker realistiskt ser du att den här mannen knappast anstränger sig alls i ert förhållande.

När du kommer att tänka på det är du den enda som försöker mestadels av tiden.

Du är den enda som kämpar för detta förhållande och utan tvekan betyder det mycket mer för dig än vad det gör för honom.

Han är din partner och du tycker att det är naturligt för honom att vara din prioritet.

Men det är som om han inte känner på samma sätt för dig. Det är som om denna relation inte är lika viktiga för honom som den är för dig.

Det är mer än uppenbart att du är den som älskar mer i detta förhållande och med tiden har du blivit van vid att det är så.

Men när du tänker efter börjar du undra om den här killen verkligen älskar dig.

2. Han vill inte lösa era problem

upprörd par sitter

När du säger till någon att du har ett argumentfritt förhållande, avundas alla dig.

Men alla hälsosamma par måste helt enkelt komma till en situation där de har en fråga som de behöver lösa eller när de inte håller med om någonting.

Men även när det händer i ert förhållande, verkar det som att din partner aldrig är intresserad av att lösa era problem eller att prata igenom dina frågor.

Det är som om han aldrig bryr sig om att komma till botten med saker och som om han inte bryr sig om ni fortsätter vara tillsammans eller inte.

Även om du i början trodde att det här var en bra sak, har du med tiden insett att han helt enkelt inte är intresserad av att hantera era problem och att han inte är intresserad av att göra ert förhållande bättre.

3. Han är inte intresserad av dig som person

par i naturen inte pratar

När en man verkligen älskar dig, kommer han aldrig att vara för trött eller upptagen för dig.

Den här mannen kommer alltid att ha tillräckligt med energi för att prata med dig om dina problem eller bara för att vara där för dig när du behöver honom.

Men din pojkvän är allt utom detta.

Det verkar som om han aldrig är intresserad av någonting som har att göra med dig.

Den här killen är allt annat än din vän och du kan aldrig känna att han håller dig om ryggen, som en riktig partner ska få dig att känna.

När du kommer att tänka på det är den här killen aldrig intresserad av hur du har spenderat din dag, än mindre något annat, och det är ett av de säkra tecknen på hans brist på känslor för dig och hans brist på intresse för dig.

4. Du är den som tar initiativet till allt

par tittar på horisonten medan de sitter på stranden

Det verkar som om din pojkvän inte gillar att spendera tid med dig.

Även om du försöker rättfärdiga honom, tror att han är för upptagen eller något liknande, djupt ner vet du att det här inte är hur ett riktigt, vuxet förhållande borde se ut.

Så länge du kan minnas, har du känt att du tvingar den här mannen att vara med dig.

Han är sällan den som initierar någonting i ert förhållande – du är den som först sms:ar honom och den som bjuder ut honom på dejt vid de flesta tillfällen.

Ibland känner du att den här killen inte skulle tänka på dig om du inte kontaktade honom först och att ert förhållande skulle vara helt obefintligt om du inte var den som håller ihop er.

5. Han bryr sig inte om du lämnar

fundersam par som sitter på bänken

Ett annat tecken på att en man du dejtar bara är med dig för att det är bekvämt för honom är att djupt ner vet du att den här mannen inte skulle jaga dig om du försökte lämna honom.

Det här är självklart inget som han skulle berätta för dig rakt ut, men du vet att det är sanningen.

Du vet att den här killen inte skulle bry sig om du lämnade honom och du känner att du inte gör stor skillnad i den här killens liv.

Och vad mer för bevis behöver du egentligen? 

5 Tecken På Att Du Bara Är En Bekvämlighet För Honom