Skip to Content

19 Tecken På Att Han Vill Gifta Sig Och Vill Ha En Framtid Med Dig

19 Tecken På Att Han Vill Gifta Sig Och Vill Ha En Framtid Med Dig

När du verkligen älskar en man är allt du kan tänka på er framtid tillsammans.

Du hoppas att ni två kommer att gifta er och du kan inte vänta på att han äntligen ska fria till dig.

Men även om allt verkar perfekt har han aldrig sagt att han vill att du ska bli hans framtida fru.

Därför kan du inte vara säker på om han tänker fråga om din hand i äktenskap och du kan inte läsa mellan raderna.

Här är 19 tecken som en man kommer att visa om han vill tillbringa resten av sitt liv med dig och om han vill gifta sig med dig en vacker dag.

1. Han gör dig till en del av sitt liv

le tjej som pratar i telefon på caféet

När en kille vill att du verkligen ska vara en del av hans liv, kommer han att göra dig till en del av det.

Det betyder att du alltid kommer att veta allt om honom – du vet vad han har varit med om, vad hans planer är, vad som stör honom etc.

Om han planerar att gifta sig med dig, kommer han inte att gå igenom livet som en player till ungkarl och han kommer att se till att du alltid känner dig inräknad.

Det betyder inte att han måste tillbringa varje sekund av sin dag med dig men poängen är att han aldrig kommer att få dig att känna dig som en främling.

2. Han pratar om framtiden

svartvitt av leende kvinna och man

Ett av de äkta tecknen på att en man har stora planer för dig och att han vill gifta sig med dig är att han inkluderar dig i sina framtida planer och ser dig i sin framtid.

Han behöver inte nödvändigtvis tala direkt om att gifta sig med dig, men han kommer att vara tydlig med att han planerar att ha dig nära länge länge.

Den här killen använder ordet “vi” istället för “jag” när han pratar om framtiden eftersom han ser er två som ett lag och som partners.

Han kan helt enkelt inte föreställa sig att leva sitt liv utan dig vid sin sida och han har inga omedelbara eller långsiktiga planer som inte inkluderar dig.

Den här killen utgår helt enkelt från att ni två kommer att tillbringa högtider och viktiga helgdagar tillsammans, för att han har inga planer på att  låta dig försvinna från hans liv.

3. Han kommer ihåg de små detaljerna

lyckligt par som kysser ute på vintern

Om en man hoppas på att du ska bli hans hustru en dag, vill han lära känna den du verkligen är.

Det betyder att den här killen är uppmärksam på dig och på allt du har att säga.

Därför kommer han aldrig att glömma din födelsedag eller er årsdag eller något annat datum eller sak som du tycker är viktig.

Den här mannen kommer att lägga märke till den minsta lilla förändring i ditt utseende och beteende.

Han anser att du är en av de viktigaste människorna i hans liv, och därför är allting som berör dig också viktigt.

4. Han ger dig nycklarna till sin lägenhet

yttre nyckel i dörrarna

De flesta män gillar att ha sitt personliga utrymme bara för sig själva och förvänta sig att deras gränser respekteras.

Oavsett hur galet förälskad en kille är i dig, kommer han förmodligen att vilja ha en plats för sig själv, där han kan koppla av.

Om din pojkvän har gett dig nycklarna till sin lägenhet är det därför otvetydigt ett gott tecken på att han planerar att gifta sig med dig någon gång inom snar framtid.

Enligt honom är det ni två som lever tillsammans och gifter er och det är bara en fråga om tid och rena formaliteter.

Detta visar att han är mer än redo att ta ert förhållande till nästa nivå och han tycker om tanken på att slå sig ner med dig.

5. Han är intresserad av din åsikt

man som håller bärbar dator och pratar med kvinnan

Män är kända för att ha sköra egon, vilket gör att de hävdar att de alltid har rätt.

Men om din pojkvän ber om din åsikt betyder det att han värderar den.

Och inte bara det – han värderar dig som person, han tycker att din inställning är bra och han har inget emot att ta emot råd från dig.

Den här mannen planerar självklart att gifta sig med dig, så han vill se var du står i olika ämnen.

Han hoppas att ni två kommer att tillbringa resten av era liv tillsammans, så han vet att det kommer att finnas många gemensamma beslut ni två kommer att fatta.

6. Han vill skaffa ett husdjur

katten sitter mellan benen på mannen och kvinnan

Ett av de första tecknen på att en man vill gifta sig med dig och att han planerar att starta en familj är det faktum att han vill skaffa ett husdjur tillsammans.

Först och främst är det en levande varelse som ni båda ska ta hand om tillsammans och något som kommer att binda er till varandra under resten av dess liv.

Dessutom kräver många husdjur ett stort ansvar och han vill se hur ni två kommer överens när ni delar den här typen av ansvar.

Att ha ett husdjur är en utmärkt förberedelse för ett framtida liv och att ha en familj tillsammans och även om du kanske tänker på det som inte ganska oviktig sak är det faktiskt ett stort steg framåt för er två eftersom det kan vara ett stort test av er relation.

Det betyder att han antar att ni två kommer att hålla ihop länge.

7. Han är beskyddande

man som hjälper kvinnan att kliva in i kajaken

Det ligger i varje mans natur att skydda den kvinna som han älskar. Det är likadant med din pojkvän.

Han tänker inte på dig som bara sin flickvän utan också som sin familj och han anser att det är hans plikt att se till att du är okej.

Den här mannen tänker på dig som sin partner och han tänker inte att låta något dåligt att hända med dig.

Det betyder inte att han tror att du inte kan ta hand om dig själv, han vill bara att du ska veta att finns där för dig, oavsett vad som händer.

Han kommer att försvara dig mot allt och alla och kommer aldrig att göra någonting som kan skada dig och det är ett tecken på att du är en stor del av hans liv och att han vill att du ska förbli det under lång tid.

8. Han tar hand om dig

bakifrån av par som håller händerna framför havet

När en man verkligen älskar dig och vill ha en framtid tillsammans med dig, tar han hand om dig och dina behov.

Det betyder att han kommer att bry sig om din fysiska hälsa, liksom om dina känslor.

Den här killen kommer aldrig att tänka på dina problem som oviktiga. Istället kommer han alltid att försöka hjälpa dig att lösa dem.

Det kommer att vara viktigt för honom om du har ätit, fått tillräckligt med sömn, om det finns något som stör dig och om du har allt du behöver.

Dessutom skulle han aldrig göra någonting som kan få dig att känna dig dålig, för din lycka är så viktig för honom.

9. Han presenterar dig för sin familj och sina vänner

man som introducerar kvinnan till sin familj

En av de viktigaste tecknen på att han vill gifta sig med dig en dag är det faktum att den här killen har presenterat dig för sin familj och sina vänner.

Han tänker på dig som en stor del av sitt liv och vill att alla människor som är viktiga för honom ska lära känna dig med.

Det är viktigt för honom att du kommer överens med dem alla, för det är de människor han älskar förutom dig.

Han bjuder in dig till alla hans familjesammankomster och för att umgås med sina vänner eftersom han hoppas att du kommer att komma överens med dem.

Med tiden har dessa människor börjat se er två som ett par och de antar att ni kommer att hålla ihop.

Dessutom är han intresserad av att tillbringa tid med dina vänner och din familj och han vill lära känna dem bättre med, för att han anser att de är en del av den du är.

Den här mannen försöker verkligen att imponera på dem och vill att de gillar honom och det här är ett utmärkt tecken på hans framtidsplaner med dig.

Han hoppas att ni alla blir en stor familj en dag och han vet att det är viktigt för er att komma väl överens.

10. Han gillar att bara vara med dig

le man och kvinna som bär samma skjorta

När du till slut gifter dig med någon, betyder det att ni två kommer att tillbringa mycket tid tillsammans under resten av era liv.

Om din pojkvän gillar att tillbringa sin fritid med dig och det verkar som om du aldrig tråkar ut honom är det definitivt ett tecken på att han vill gifta sig med dig en dag.

Det är troligt att ni två tycker om liknande saker i livet, så det är inte ett problem för honom att göra dessa kompromisser i ert förhållande med aktiviteter och platser att åka till.

Den här mannen tycker självklart att du är intressant och vill veta allt om dig och det betyder att han inte kommer att ha några problem med att vara med dig för alltid.

11. Han delar allt med dig

lyckliga par sitter i bilen

Vanligtvis gillar män inte att dela sina personliga saker med vem som helst.

Men det är annorlunda när det gäller kvinnan som de planerar att tillbringa sitt liv på.

Den här killen är väldigt säker på att du är den kvinnan, så han har inga problem med att öppna upp för dig och vara på den här nivån av intimitet med dig.

Du vet allt om hans förflutna och han döljer inte något från dig.

Du känner till den här människans djupaste rädslor, hopp och drömmar och han skulle verkligen inte avslöja så mycket om sig själv för någon som han inte planerade att hålla kvar i sitt liv.

Den här mannen ser självklart er två som ett par och han behöver inte låtsas vara någon han inte är, bara så att du ska vilja ha honom mer.

Han är säker på din kärlek och vet att du älskar honom för den han verkligen är och han är inte rädd för att visa dig alla sina sidor.

Han hoppas att det kommer en tid när ni två kommer att dela ett liv tillsammans, så han tror att det inte skulle vara någon mening med att låtsas och ljuga vid denna punkt.

Hans sanna jag skulle bli avslöjat snart ändå.

12. Han vill flytta ihop

älskande par har kul medan de renoverar huset

En av de viktigaste tecknen på att han vill gifta sig med dig en dag är det faktum att han föreslår att ni två ska flytta ihop.

Även om han inte pratar direkt om äktenskap är det uppenbart att han vill dela sitt liv med dig.

Att flytta ihop är en stor grej – det kan förstöra ett förhållande eller det kan visa att ni två verkligen är menade att vara tillsammans.

Hur som helst, det är något du inte gör med bara vem som helst och det är ett bevis på hur seriösa hans avsikter är för dig.

När ni flyttar in tillsammans är ni praktiskt taget redan gifta, bara utan någon juridisk dokumentation.

Den här killen älskar dig tillräckligt mycket för att vilja tillbringa varje dag av sitt liv med dig.

Dessutom, om han tycker att ni passar tillräckligt bra ihop för att leva tillsammans, är det uppenbart att han tror att ni också kan vara gifta någon gång i framtiden.

Kom ihåg att när en man vill flytta in med dig, är det nästa du kan förvänta dig av honom att han kommer att gå ner på ett knä för att ställa den där speciella frågan.

13. Han är på din sida

Parutbildning i gymmet tillsammans

 

När en man har allvarliga planer för dig, kommer han att göra sitt bästa för att stå på din sida i vått och torrt.

Om han planerar att gifta sig med dig, ser han er som ett team och han är redo att hålla dig i handen och gå sida vid sida med dig genom livet.

Därför kommer han alltid hjälpa dig med alla dina problem och bekymmer och han kommer att göra sitt yttersta för att visa dig sitt stöd när du behöver det.

Han vill att du ska veta att han kommer att vara där för dig och att han inte kommer att överge dig i det ögonblick som livet blir svårt och det är något en man ska göra.

14. Ni två umgås med hans gifte vänner

kvinna överlämnar mans hand medan man tittar på varandra på café

Oavsett vad folk säger, omgivningen är mycket viktig för alla.

Om din pojkvän bara hänger med ungkarlar och singlar, är det troligt att han inte kommer att ha några seriösa framtidsplaner med dig.

Men om de flesta av hans vänner är lyckligt gifta par är det naturligt att han tänker på det han med.

Han ser att äktenskapet inte är något att vara rädd för och att det borde vara nästa logiska steg i hans liv.

Och varje gång hans vänner är med sina fruar, uppmanar han dig att följa med.

Det betyder att han anser att du är hans självklara partner och att du inte är mindre värd för honom än hans vänners fruar är för dem.

15. Han pratar om att ha barn

man och kvinna som håller upp ungen på gatan

Om du hör din pojkvän prata om barn och hur han skulle vilja ha dem i framtiden är det uppenbart att hans biologiska klocka tickar och att han vill starta en familj någon gång inom en snar framtid.

Han säger inte direkt att han vill ha barn med just dig men han antyder det lite nonchalant eller med ett skämt om hur trevligt det skulle vara.

Han talar ofta om potentiella namn för sina barn och hur de skulle se ut.

Den här mannen tänker på dig som en potentiell mamma och han älskar och respekterar dig nog att hoppas på att du kommer att bli hans barns moder.

När han ser ett barn går han dit för att leka med det och visar dig sina färdigheter som pappa.

Han tar upp detta för att han vill veta var du står angående i ämnet.

Han är intresserad av att veta om du vill ha barn och han vill prata med dig om sina framtida barn.

16. Han får dig att känna som att du är den enda kvinnan i världen

sidovy av man och kvinna som står framför varandra

Om din pojkvän tänker på äktenskap som någonting seriöst och på lång sikt, vill han att det ska vara en livstid.

Därför är ett av tecknen på att den här killen vill gifta sig med dig en dag det faktum att han får dig att känna som att du är den enda kvinnan i världen.

För honom finns det ingen annan. Han har bara ögon för dig och han är inte rädd för att visa det.

Du känner det aldrig som att du måste tävla med en annan kvinna för hans uppmärksamhet och kärlek eftersom du vet att du har honom bara för dig själv.

Allt detta innebär att han självklart tar ert förhållande på allvar och att han inte har något problem att tillbringa resten av sitt liv med bara en kvinna, om den kvinnan är du.

17. Han sparar pengar

man som håller burken full av pengar

Om en man planerar att fria till dig, kommer han att vara extra försiktig med pengar.

Han kommer att spara alla pengar han kan inför bröllopsdagen, för att han vet att han behöver dem.

Du kanske tror att din pojkvän plötsligt blivit snål men det är mer sannolikt att han faktiskt planerar att fria till dig och det är anledningen till att han har stramat åt sin budget.

18. Han har inga problem med att visa kärlek inför andra människor

man, ryggsäcksleende kvinna utanför

Om en man vill gifta sig med dig, kommer han aldrig att dölja dig för andra.

Istället kommer han att vara stolt över att vara med dig och han vill att alla ska veta att du är hans flickvän och framtida fru.

Den här killen kommer aldrig att vara rädd för att uttrycka sina känslor för dig och han kommer inte att ha några problem att visa kärlek så att andra ser det.

19. Ni delar era tillgångar

par som ersätter stol hemma

Ett av de uppenbara tecknen på att han vill gifta sig med dig är det faktum att ni två delar på era tillgångar.

Det är irrelevant om ni har köpt ett hus eller en bil eller om ni har ett gemensamt bankkonto – poängen är att ni har börjat leva som ett team och som ett gift par.

Dina pengar är hans pengar och vice versa och det här är hur det kommer att bli när ni gifter er.

Den här mannen planerar självklart att dela sitt liv med dig, om han är redo att dela sina ägodelar.

 

19 Tecken På Att Han Vill Gifta Sig Och Vill Ha En Framtid Med Dig