Skip to Content

10 Tips På Att Få Tillbaka Ditt Ex – Spela Spelet Med Honom

10 Tips På Att Få Tillbaka Ditt Ex – Spela Spelet Med Honom

Alla har vi någon gång varit med om att våran partner gjort slut med oss, trots att vi fortfarande älskar honom. I dessa situationer kan vi absolut inte glömma det som varit, allt ni haft tillsammans och alla lyckliga stunder.

Då är vi oftast beredda på att göra allt i vår makt, bara för att få tillbaka vår partner.

Nedan följer 10 tips på hur du kan få tillbaka din partner. De går ut på att du låter honom få den tid han behöver, samtidigt som du helt plötsligt dyker upp i hans liv igen.

Tipsen går ut på att spela ett spel med honom, så att han inte märker att du är helt förstörd över att ni gått skilda vägar, men samtidigt märker du om ni har en chans att återigen hitta tillbaka till varandra eller inte.

1. Sluta kämpa för att få tillbaka din partner

flicka som använder smartphonen

U mer du försöker få tillbaka honom och ju mer du kämpar, desto mer avstånd kommer han att ta. Kontakta inte honom, vad som än händer.

Hur svårt du än tycker är att det är, bör du inte skicka massa sms och mail till honom, med deprimerande meddelanden, och sorgliga citat och böner om att ni återigen ska bli ett par.

Om du gör dessa saker, kommer det bara vara allt tydligare för honom, att han gjorde rätt som gjorde slut med dig.

2. Se glad och nöjd ut när ni träffar på varandra

Den unga mannen stoppar en vacker lycklig kvinna på en gata för att hämta henne

Låt inte honom veta hur svårt du tycker att det är. Han får inte se att du är ledsen, trots att du kanske gråter hur mycket som helst när du sitter hemma.

Du ska kunna visa honom att du njuter av livet och är lycklig. Det är viktigt att han inte ska vara medveten om att ert uppbrott har gjort någon skillnad i ditt liv. På så sätt kommer han att ifrågasätta sig själv, om han kanske gjort fel?

3. Använd inte svartsjuketricket

Ledsen ung kvinna som tittar på avståndet

Att försöka göra honom svartsjuk genom att visa att du dejtar andra killar, kommer inte att fungera, det kommer snarare att förvärra situationen. Att försöka göra honom svartsjuk kan ge endast två resultat.

Antingen kommer han förlora all respekt han har för dig, eller så kommer han att tro att du har hittat din nya kärlek och vara glad för din skull. Vilket resultat det än ger, så kommer endast du att förlora på det.

Om han förlorar all respekt för dig, så kommer han definitivt inte att komma tillbaka något mer. Om han istället tror att du hittat din nya kärlek, så kommer han inte vilja komma tillbaka, för att inte förstöra för er två. Om du själv är svartsjuk bör du jobba med att bli av med den känslan.

4. Visa honom vad han förlorat.

porträtt av en vacker kvinna med långt hår

Genom att visa honom vad han har förlorat, är det ett perfekt sätt att få upp hans ögon för dig igen. Försök vara någon som vem som helst vill ha.

Gör en förändring, se snygg ut. Var nöjd med dg själv och njut av livet.

Då kommer du att bli en lyckligare människa, vilket även kommer att synas utåt. En lycklig människa som strålar är en människa alla vill ha.

5. Ge honom mindre uppmärksamhet

Ung härlig kvinna med mobiltelefonen

Inget kommer att locka honom mer än att du inte lägger märke till honom. Svara inte när han ringer, och ring aldrig tillbaka.

Svara heller inte på hans sms. Men när ni väl träffar på varandra bör du vara trevlig och bete dig som om ingenting har hänt. Även fast du egentligen vill skrika åt honom, och säga allt du känner, bör du bara ge honom ett trevligt leende.

Du bör bete dig som om hans närvaro inte gör någon skillnad för dig, du märker av honom, men är inte för upphetsad och nervös över att han är där. Han är bara en i mängden.

6. Ändra dig själv om det behövs

Vacker le kvinna med naturlig grå bakgrund

Om du vet anledningen till att han dumpade dig, om det är någonting som du har gjort eller som har med ditt beteende att göra, bör du ändra på det. Om du till exempel har varit väldigt svartsjuk så bör du sluta med det.

Om du har varit för närgången med andra, sluta med det också. Du bör endast ändra dessa saker om du själv tycker att han är värd det.

Om du trivs med att göra på det sättet, och känner att du vill gå vidare som antingen singel eller med någon annan person, bör du självklart inte ändra på det.

7. Låt honom inte uppmärksamma dig

stilig man leende tankeväckande lyssnar på sin vackra kvinna prata medan han njuter av drinkar tillsammans i baren

Om du har bestämt dig för att ändra på dessa saker som han inte tyckte om, eftersom du själv tyckte att han var värd det, så måste du vara säker på att han får veta det.

Om ni inte har gemensamma vänner som kanske kan ta det vidare till honom, bör du ta reda på var han brukar vara på fredagskvällarna, och ta dig dit, för att ”råka” träffa varandra.

Där kan ni dels hälsa på varandra, och ta en drink ihop, medan ni pratar med varandra, men han kan också på det sättet se ditt beteende och lägga märke till att du har förändrats.

8. Leta efter hans signaler och gör något konkret

unga par som har en romantisk middag med ljus på tropisk balkong

När du ser att han lagt märke till dina förändringar, och ger dig grönt ljus i form av att eventuellt visa intresse återigen, så bör du göra något åt det. Vänd dig till honom när han minst anar det, och på ett sätt som han inte förväntar sig.

Det kan vara så lite som att helt plötsligt börja prata med honom, som om ingenting har hänt. Om du märker att ni är på samma spår bör du fortsätta, men om du däremot märker att han inte riktigt är med på det hela bör du avsluta direkt.

Om du märker att han är intresserad, använd dina bästa sidor, din charm, din humor och se till att eran dejt blir både rolig och spännande för honom, som gör att han glömmer bort allt som varit, just i den stunden.

9. Försvinn

vacker tankeväckande kvinna avkopplande

När du har tagit det första steget, så kommer han att förvänta sig ännu mer från dig. Han kan till och med komma att tro att du inte har kommit över honom ännu, vilket kommer göra honom glad och lycklig.

Det är då du ska visa honom att han har fel. Försvinn några dagar, kontakta honom inte och ge honom inte några tecken alls.

Du ska återigen inte svara när han ringer, och inte heller svara på hans meddelanden. Få honom att fundera lite, och låt honom sakna dig.

Detta kan vara riktigt svårt, men ta hand om dig själv, jobba på dig själv, var lycklig och gör saker du tycker om.

10. Sanningens ögonblick

par på en restaurang

Det här är det allra sista steget. Detta steg kommer att visa och bestämma om ni har en framtid ihop eller inte, och därför är det viktigt att du genomför det på rätt sätt.

Detta steg bör endast göras om han har kontaktat dig flera gånger utan något resultat. Bestäm en bra och lämplig plats där ni ska träffas och prata med varandra.

Var öppen, bestämd och rak på sak. Säg att du helt enkelt inte kan ha någon kontakt med honom mer.

Han kommer förmodligen att fråga varför, då ska du säga att du helt enkelt älskar honom fortfarande och att det inte funkar att endast ses som vänner. Om han älskar dig på riktigt kommer han att smälta som person.

Om det istället visar sig att det inge fungerar på honom, så måste du veta att inget annat kommer att göra det heller. Då måste du helt enkelt ge upp och gå vidare med ditt liv – utan honom. Var säker på att någonting bättre väntar dig i framtiden.

Det allra viktigaste, som vi redan nämnt i texten ovan är att inte ringa och skriva till honom hela tiden. Detta är dock verkligheten för de flesta.

80% av alla personer som är desperata efter att få tillbaka sin pojkvän. Det är ett stort misstag ett ringa eller smsa endast en gång, att inte tala om de som gör det flera gånger, eller konstant.

Detta visar inte att du är ledsen eller att du mår dåligt, det visar istället att de är en behövande person i ditt liv och att du är helt beroende av dem. Denna typ av beteende är oattraktivt och kommer endast att driva honom ännu längre bort, speciellt om han är den som gjort slut med dig.

Oavsett vad anledningen är till att ni gjort slut med varandra kommer du inte komma någonstans med att be och böna. Det visar inte att du vill, att du är intresserad eller mår dåligt.

Det visar istället bara att du är osäker, svag och ostabil som person. Många personer tänker

”Om han bara visste hur olycklig jag är utan honom, skulle han komma tillbaka. Om han bara visste att jag inte kan fortsätta mitt liv utan honom, skulle han ta mig tillbaka”

Detta är dock inte sant, tro mig. Dina tankar leker bara med dig, och gör dig ännu mer osäker. En person som valt att avsluta en relation kommer inte att dras tillbaka till den personen om det visar sig att hon är desperat.

Även om detta skulle vara fallet, skulle du verkligen bli glad om ditt ex väljer att komma tillbaka till dig, bara för att han tycker synd om dig? Vill du verkligen att någon ska vara tillsammans med dig bara för att du inte ska vara ledsen?

Mitt tips är att du istället ska låta dig själv vara ledsen om ovanstående tips i texten visar att ni inte har en chans att bli ett par igen. Gråt när du är hemma, var ledsen, det är okej.

Försök umgås med vänner som gör dig glad, hitta på saker som du tycker om och som du blir lycklig utav. När du tillslut är lycklig själv, kommer du att hitta någon som verkligen är kär i dig, tycker om dig och gör dig lycklig.

Det är också viktigt att du är väl medveten om att det inte är okej att låta ditt ex trampa på dig, säga fula saker eller bete sig som han vill, bara för att han gått med på att förlåta dig, och komma tillbaka till dig. Detta visar istället att han inte har någon respekt för dig, och gått med på att gå tillbaka till dig, bara för att han känner makt, och kan leka med dig hur han vill.

Om du märker att ditt ex som kommit tillbaka till dig beter sig på det sättet, är det dags att du sätter ner foten direkt. I detta fall är den bästa lösningen att gå skilda vägar.

Även om du och ditt ex tillslut går skilda vägar och det kanske är den bästa lösningen, så ska du veta att det är okej. Jobba på dig själv, ditt självförtroende och ditt själv mående.

När du mår bra, kommer du även vara mer öppen för andra killar och andra relationer som kanske kommer att göra dig till den allra lyckligaste personen i världen.