Skip to Content

Vacker Kvinna: Tips På En Makeover Som Skriker Lyckat!

Vacker Kvinna: Tips På En Makeover Som Skriker Lyckat!

Om du frågar någon hur du kan se mer attraktiv eller vacker ut så kommer de med alla sannolikhet att svara något i stil med “bara var dig själv, visst?”. Men fungerar det verkligen för alla?

Att vara dig själv må vara det enklaste sättet att se vacker ut men om det inte har fungerat för dig hittills så får du försöka att bli en bättre version av dig själv!

Den fula sanningen i livet är att det fungerar inte för de flesta av oss att “bara vara sig själv”.

Människor runt omkring dig kan säga att du är perfekt som du är men om du inte känner dig så inifrån så blir det också svårt att projektera din sanna skönhet till omvärlden.

Förändring är inte alltid en dålig sak om du måste komma ihåg att förändringar ibland är oundvikliga oavsett om vi gillar det eller inte.

Tänk på det, hur många av oss förblir egentligen desamma för alltid? Ändrar vi inte på oss hela tiden när vi blir påverkade av människor omkring oss, vare sig det handlar om våra vänner eller familj.

När vi omedvetet förändras under åren så blir vi ibland påverkade av fel personer eller tar fel beslut, det kan leda till att vi ogillar den person som vi ser i spegeln.

Men det går att ändra på allt detta, så länge du är villig att korrigera de egenskaper och vanor som du tror gör att du verkar vara mindre attraktiv för det andra könet.

Makeover

ravishing blond posering

Du kanske har stött på flera kvinnor som du uppfattar som oattraktiva men som fortfarande får mycket uppmärksamhet och tillbedjan från det män.

Betyder det att du inte bedöma skönhet eller betyder det att dessa kvinnor har något som gör att de verkar mer intressanta och attraktiva för killar?

Yttre skönhet handlar inte enbart om ett vacker ansikte eller en bra kropp.

Det har mer att göra med hur du känner dig och hur du framhäver dig till världen. Om du verkligen vill förvandla dig till en helt ny person som är glamorös, sexig och het het het, ta dessa tips till hjärtat!

1. Friskt ansikte

en imaginär brunhårig kvinna tittar bort

Det sägs att en persons ansikte är spegeln av deras själ. Är du glad och rolig, eller är du tråkig och deprimerad? Är du hälsosam eller mindre än intresserad av att ta hand om dig själv?

Ditt ansikte är nästan alltid det första som folk märker när det gäller dig. Om du vill se vacker ut måste du lära dig att hand om det.

Ät hälsosamt, drick mycket vatten och träna så kommer du se mycket hälsosamma och yngre ut inom bara några dagar.

Om du nu har några irriterande problem som akne eller stress linjer, försök att ta hand om det. Det kommer definitiv att göra en stor skillnad för ditt utseende.

2. Ansiktsuttryck

en brunhårig kvinna i en vit klänning

Ett vacker ansikte ser bra ut men det är dina ansiktsuttryck som gör ett ansikte antingen vacker eller tråkigt.

Hur du ler, skrattar, blinkar eller stirrar på någon när du pratar med dem kan vara skillnaden mellan en vanlig tjej och en vacker och charmig tjej.

Till och med en tjej som inte tror att hon är vacker kan förvandla sig till en underbar kvinna bara genom att lära sig att leka med sina ansiktsuttryck och gester.

Det må låta fånigt men ställ dig framför spegeln och prova några uttryck, vare sig det en blink eller bara ett leende.

Trots att påverkas även våra uttryck av andra runt omkring oss. Så varför inte försöka uttrycka dig bättre och se snyggare ut samtidigt?

3. Varm och vänlig aura

kvinnan skrattar med sina vänner

Din aura är något som omsluter dig hela tiden och du kan inte förfalska den.

Har du någonsin satt bredvid någon bara för att känna dig riktigt obekväm och besvärlig plörtsligt utan någon anledning? Eller har du ogillat någon första gången du pratat med dem?

Å andra sidan, du kanske har känt dig riktigt bekväm med någon så fort ni sa hej till varandra för första gången

När du träffar någon, oavsett om du inser det eller inte, blandar din aura sig med den andra personens aura och om en av er känner sig negativ så smittar det på den andra personen.

Fyll ditt sinne och tankar med varm positivitet och en vänlig attityd. När du känner dig positiv så kommer din positivitet att dra andra personer till dig hela tiden.

4. Kläder

kvinnan fotograferas med en kamera

 

Klä dig på rätt sätt utan att verka som om du försöker för hårt. Om du är förlorad och inte vet var du ska börja, ta en titt på några kändisar som liknar dig eller har liknande kroppsstruktur.

Hur du klär dig spelar en stor roll i hur du uppfattas av människor i din omgivning.

5. Din hållning

en kvinna går ner på gatan

 

Gå, prata och bete dig som en dam. Om du stör högt, går graciöst och ser elegant ut var du än är så kommer du definitivt att bli märkt och gillad av det motsatta könet.

Kom ihåg att killar tycker att flickor är fascinerande eftersom flickor skiljer sig så mycket från dem.

Visa upp din kvinnlighet och du kommer att svepa varje kille med din skönhet!

6. Dofter

en kvinna som står med en man och en flicka

Kvinnliga dofter kan göra att en killes hormoner går galna om du bara går förbi honom. Lukt spelar stor roll hos människor och i attraktions spelet.

Om du luktar underbart och lämnar en lukt av det perfekta kvinnliga ensilaget bakom dig så kommer ingen kille att glömma det, vare sig det handlar om en dejt eller när du bara försöker imponera på en kille som du går förbi.

7. Frisyr

skrattar den blondhåriga kvinnan

En perfekt frisyr kan framhäva dina ansiktsdrag och göra dig till en glamorös docka inom några timmar.

Experimentera med ditt hår, prata med din stylist eller titta på några kändisfrisyrer för inspiration.

Du kanske tror att det inte spelar någon stor roll men du kommer bli förvånad över skillnaden som det gör.

Perfekt hår kan göra underverk och få dig att se mycket vackrare ut, speciellt efter att du lärt dig att leka med håret lite slarvigt när killen som du vill imponera på är nära.

8. Bli kvitt överflödiga vikten

en kvinna i baddräkt står på en sten

Din kropp ser bäst ut som den var skapad och alla överflödiga kalorier som du äter döljer bara den riktiga dig under alla fettlager.

Att vara för mager är definitivt oattraktivt men att bibehålla den perfekta mängden kroppsfett skulle göra dig mycket vackrare, det hjälper dig också att visa upp dina kurvor på alla rätt platser och det får dig också att se flera år yngre ut.

9. Pastell och ljusa färger

kvinnan lutade sig mot bilen

Om du vill locka en kille till dig, klä dig i pastell och ljusa färger. Det är verkligen så enkelt!

Pasteller framhäver din kvinnlighet bättre än någon annan färg och det får dig också att se mer elegant och feminin ut. För en manlig kille så finns det inget mer attraktivt än en tjej som stolt visar upp sin kvinnlighet!

10. Känn dig inte ofullkomlig

en kvinna går på stranden i en baddräkt

Vad är det som får dig att känna dig osäker eller ofullkomlig? Vi har alla våra egna små problem och dåliga tankar som får oss att känna oss mindre än önskvärda.

Låt dessa problem fixas eller bli av med dem. Trots allt, om någonting får dig att känna dig mindre än vacker så måste du bli av med det.

Skönhet är faktiskt också ett sinnestillstånd. Om du inte känner dig vacker så kommer du inte kunna framhäva din skönhet heller för resten av världen.

11. Var glad

en kvinna skrattar i sällskap

Kolla på glada filmer, lyssna på glad musik och umgås med glada människor. Var nöjd med ditt liv. Det är inget fel med att vilja mer i livet eller vara ambitiös, så länge du är glad idag.

Ingen säger att du behöver vara deprimerad eller frustrerad till den dagen då du uppfyller alla dina drömmar.

Du lever i nuet, och är du olycklig idag så betyder det bara att du lever ett olyckligt liv. Var glad och din smittsamma lycka kommer få dig att lysa med vacker utstrålning.

12. Få din skönhetssömn

kvinnan sover i sängen

Åtta timmars sömn är en lyx som få har råd med idag men det är viktigt för dig att försöka få tid för god sömn.

Brist på sömn i kombination med stress gör dig grinig, trög och oattraktiv. Du ser så mycket bättre ut och känner dig mer energisk och entusiastisk när det gäller livet om du är väl utvilad.

13. Inre skönhet

kvinnan ligger i ett blad

Inre skönhet är inte något fula människor pratar om för att övertyga sig själva om att de är vackra. Inre skönhet finns, och det är det enda som gör en person vacker eller oattraktiv.

Ett attraktivt ansikte kan fånga en persons uppmärksamhet en sekund, men utöver den första sekunden är det en persons inre skönhet som göra hela skillnaden.

14. Stolthet

en kvinna i en kram ligger i sängen

Du ser, skönhet är ett sinnestillstånd. Visa dig själv och dölj inte något som du uppfattar som oattraktivt även om det är ett ärr tvärs över ditt ansikte.

Människor bryr sig inte om din brister om du inte bryr dig. Det finns ingen anledning att grubbla över saker som du inte kan påverka, istället är det bästa du kan göra att faktiskt äga upp till det.

Alla människor har brister och ingen är perfekt, ju förr du inser det desto bättre.

Vacker Kvinna: Tips På En Makeover Som Skriker Lyckat!