Skip to Content

2024, Vill Jag Känna Mig Lugn Inombords

2024, Vill Jag Känna Mig Lugn Inombords

Ni vet, när jag var yngre hade jag så många nyårslöften. Alltifrån att tappa några kilon till att se snyggare ut.

Någonstans på vägen insåg jag att livet inte handlar om det jag kan påverka. Livet handlar om det jag inte kan påverka. Så i år vill jag bara ha det pengar inte kan köpa. 

Först och främst vill jag känna ett lugn inombords. Jag vill må bra i mig själv. Jag vill vara en kvinna som kan ta emot komplimanger och inte behöva rodna, för jag förkänar det. 

Jag vill kunna gå med högburet gatan fram och veta att jag inte gjort någon illa. Jag vill känna mig värdig.  

Jag vill känna mig tillräcklig. Oavsett hur mycket tid som måste passera innan det händer, kommer jag att ha tålamod eftersom det är viktigt för mig. 

För det andra, Jag vill känna en kärlek som är djupare än havet. Jag vill bli älskad och respekterad eftersom jag förtjänar det. 

Varje gång jag älskar, ger jag hela mitt allt. Den här gången vill jag att andra visar mig hur mycket de älskar och uppskattar mig eftersom jag inte kommer att sälja mig billigt längre. 

en man vill kyssa en kvinna

I år kommer jag att prioritera mig själv.

För det tredje, jag vill känna lycka i hjärtat. Av någon anledning är jag inte särskilt lycklig. 

Jag trodde att jag kanske inte haft tillräckligt med tid för mitt privatliv och därför inte kände någon lycka. Men när jag tänker på det, så tror jag inte att det var problemet. 

Problemet ligger djupare inom mig själv. Problemet ligger kanske i alla de samtal jag aldrig fick när jag förtjänade dem. 

Problemet kanske är alla de sms som ingen sände till mig medan jag aldrig glömde bort att skicka till dem. 

Problemet kanske är alla de kramar och kyssar jag aldrig fick. Och slutligen, problemet kanske är alla de varma ord jag aldrig fått chansen att höra. 

Men jag vill lämna allt det i det förflutna eftersom det är där det hör hemma.

Jag vill göra mig av med alla dessa människor som låtsades vara mina vänner och som svek mig vid första problemet som dök upp. 

kvinnan står med utsträckta armar

I år vill jag mer tid åt mig själv och finna lyckan i hjärta och själ som kämpar för att få utlopp. 

Så, i år är mitt enda löfte att ägna mig åt saker som jag längtar efter. Jag längtar efter kärlek, frid, hopp, omvårdnad, lycka, harmoni och alla de andra positiva känslorna jag längtat så mycket efter.

Oavsett vad som händer, kommer jag att försöka ge mitt hjärta och min själ allt de någonsin behöver. 

Som vår kropp behöver näring för att vara frisk, så behöver vår själ och vårt hjärta spirituell näring för att hålla sig vid liv. 

Tro det eller ej, jag vill ha lugn inuti mig själv mer än jag vill ha kärlek. Du undrar säkert varför, eller hur? Nå, om man ska kunna vara snäll mot någon annan, måste jag först och främst vara snäll mot mig själv.

Och jag kommer inte att kunna vara det om jag inte har ett inre lugn.

När jag väl beslutar mig för att ge hela mig själv till någon annan, måste jag först må bra i mig själv. Jag vill vara en kvinna som accepterar alla mina goda och dåliga sidor.

en kvinna med långt brunt hår står och skrattar

Jag vill kunna veta att jag inte är perfekt, men att jag försöker vara det. Jag vill veta att jag gjort allt som stått i min makt att vara nöjd i mig själv. 

Och mest av allt, jag vill vara en kvinna med självförtroende. Jag vill varje dag kunna säga till mig själv att jag borde vara lycklig eftersom jag gör någonting bra för mig själv. 

Jag vill säga till mig själv att jag gör så mycket bättre ifrån mig än jag tror och att det inte spelar någon roll hur många människor som vill se mig bryta ihop, jag kommer aldrig att göra det. För jag är en kämpe och Gud hjälper dem som kämpar. 

Och i slutändan, när jag känner lugnet som jag så gärna vill ha, kommer jag inte att hålla det själviskt för mig själv. 

Jag vill dela det med familj och vänner. Jag vill hjälpa alla människor att få känna den här välsignelsen som jag knner och jag vill att vi ska njuta av det tillsammans.

Så, 2024, här kommer jag – vackrare, envisare, smartare och mer målinriktad. Jag hoppas att du är redo för jag är säkerligen redo för dig!