Skip to Content

Manlig Attraktion: Vad Är Det Som Får En Kvinna Att Bli Galen?

Manlig Attraktion: Vad Är Det Som Får En Kvinna Att Bli Galen?

Så vad är det som gör en man attraktiv i kvinnornas ögon?

Det finns ingen felsäker formula här då varje kvinna har sina egna kvaliteter som de föredrar men de finns vissa egenskaper som de flesta kvinnor kan komma överens om.

Fysiskt utseende

Stiligt sammanträde för ung man på träpallen

Det är ingen hemlighet att en av de första sakerna som lockar en person till en annan är deras fysiska utseende.

För män är detta nästa uteslutande kvinnors utseende men för oss damer är det vanligtvis ett mer övergripande paket med attributer.

Vilka fysiska drag en kvinna först märker på en man är ofta en personlig preferens. Det finns dock en sak helt i din kontroll som relaterar till din fysiska attraktion och det är att ta hand om ditt utseende.

Vissa killar har stora ögon eller ett fint leende eller så är de långa eller har grymt hår men ALLA killar kan ta hand om sig själva.

När du tar hand om dig själv och ser bäst ut så är du också mer självsäker. Det i sin tur kommer göra att killen osar mer självsäkerhet och absolut alla kvinnor finner det extremt attraktivt. 

Hon vill känna sig älskad

Unga tillgiven par som kyssar ömt på julgatan

Oavsett om tiderna förändras så vill en kvinna fortfarande ha samma saker från män som hon har velat sedan tidens början.

Hon vill och behöver helt enkelt känna sig skyddad av den man som hon önskar så. Hennes hjärta kräver att hon känner sig vårdad och omhändertagen.

Det finns inget annat sätt att se detta på, så är det bara.

En kvinna kommer att hålla tillbaka en del av sig själv om hon tror att en man endast är halvt intresserad av henne, hon kan till och med avsluta förhållandet innan det verkligen har en chans att bli något mer seriöst om hon känner att mannen bara dödar tid med henne tills han hittar någon bättre.

Män som omfamnar deras manlighet är the real deal så att säga. Hon känner sig trygg med en man som har höga krav när det handlar om att leva och att älska.

Det behöver inte sägas att dåligt beteende som att ljuga, vara otrogen eller bryta löften kommer att förstöra förhållandet om det kommer till det.

Du behöver inte vara rik eller mäktig för att vara attraktiv

Stående av en stilig ung man i jeans och vit t-shirt som lutar till den gamla väggen

Tyvärr tror alltför många män att kvinnor bara vill ha män som är heta, rika och mäktiga. Det är sant att vissa kvinnor är guldgrävare men dessa kvinnor är inte speciellt vanliga.

På ytlig nivå så kan rikedom och makt vara attraktivt men tro mig, en självständig kvinna är mycket mer bekymrad huruvida en man visar henne respekt och mognad.

Rikedom och makt är bra men en anständig kvinna är inte intresserad av att älska ditt bankkonto. Hon vill ha en man som kommer att vara där för henne under både svåra och goda tider.

Endast en cynisk man tror att alla kvinnor vill ha hälften av hans hårt förtjänade pengar. Sådana män saknar hela poängen med äktenskap och dess ädla syfte.

Hur du får henne att tappa intresset riktigt fort

Man som poserar i stadsmiljö

Tyvärr har många kvinnor börjat tro att det inte finns många goda män kvar. Fler och fler kvinnor som dejtar klagar över hur män agerar på väldigt konstiga sätt.

Till exempel tror vissa killar att skicka några halvnakna bilder av sig själva till en kvinna som de knappt känner kommer att göra henne intresserad. Det kommer inte att funka killar.

Män som agerar på det här sättet kommer aldrig att uppmärksammas av en kvinna som är värd något. Sådant omoget och dåraktigt beteendet är väldigt förolämpande och respektlöst.

Att vara en riktig man och visa aggressiva tekniker är också väldigt avtändande.

Varje man som beter sig på det viset kommer aldrig att ha ett meningsfullt förhållande med en kärleksfull kvinna som faktiskt gillar och respekterar sig själv.

Detta borde såklart vara uppenbart men ibland så måste de bli påminda.

Å andra sidan så är världen full av anständiga män som kan och är villiga att behandla kvinnor väl.

Några av de som har haft turen att hitta drömkvinnan är vanligtvis fulla av respekt och beter sig så som en riktig man bör bete sig.

Att förbättra dig själv kommer att förbättra ditt kärleksliv

Stilig skäggig cyklist med svart motorcykel i klassisk stil

Varje intelligent man är helt kapabel till att utveckla några attraktiva egenskaper om han verkligen vill hitta en bra kvinna.

För att hitta rätt kvinna så måste han dock arbeta på att bli rätt man, resten kommer att ta hand om sig självt. Det hjälper också att utveckla viss självdisciplin.

Män känner sig utan tvekan frustrerade över hela dejting grejen. En del av den ångesten har att göra med kvinnor som vill ha lika rättigheter men ändå vill bli behandlade på ett speciellt sätt.

Vad män behöver förstå och acceptera är att hennes önskan att bli behandlad speciellt är en helt normal och hälsosam känsla.

Även män har denna känsla och det har absolut inget att göra med rättigheter.

Kanske tror några av där ute att ni går på någon sorts känslomässig lina för att försöka lista ut vad man ska göra för att behaga en kvinna. Ni behöver inte känna så.

De flesta kvinnor tror inte att ridderlighet är sexistiskt, normala kvinnor älskar gentlemän.

Men med tanke på dagens politiska korrekthet så är vissa kvinnor rädda för att erkänna hur mycket de tycker om den ridderligheten eftersom de fruktar att bli sedda som orättvisa, gammaldagsa eller till och med elitister.

Å andra sidan är män som använder argument om lika rättigheter för att slippa behöva agera som en gentleman inte något att ha.

Alla hans relationer kommer att vara undermåliga eftersom han har valt att manipulera lika rättigheter till sin fördel genom att säga att kvinnor inte längre har rätt att behandlas väl då de har krävt lika rättigheter.

Det är helt enkelt fel, sådana män är inte värda en bra kvinnas tid.

Små saker betyder mycket

Den unga mannen presenterar blommor till sin älskade-1

En av de viktigaste sakerna varje man kan göra för att behaga en kvinna är att först gå efter henne och sedan få henne att känna sig som om hon är den vackraste kvinnan på jorden.

Kanske genom att skicka något sött brev eller ge henne en bukett blommor. Kvinnor älskar dessa små vänliga handlingar och ju mer kreativa de är desto bättre. Men kom ihåg, timing är allt.

Du vill aldrig överdriva för tidigt, för mycket för tidigt är verkligen inte klokt eller nödvändigt. Att överväldiga henne med för mycket uppmärksamhet eller gåvor kommer faktiskt att gå emot dig.

Det är för att kvinnor måste känna sig trygga. Om hon känner sig överväldigad så kan hon börja ifrågasätta dina avsikter.

Den goda nyheten är att du alltid har något att erbjuda en kvinna, oavsett vem du är. En typ passar inte alla.

En kvinna kan vara fascinerad av den vänliga mannen som är reserverad och filosofisk medan en annan kvinna söker den utåtriktade mannen som kan få henne att skratta tills tårarna börjar rinna.

Poängen är att varje man har unika och underbara egenskaper.

Egenskaper som kvinnor finner attraktiva hos män

Par i kärlek som står och kramar på ett byggnadstak vid solnedgången

Du behöver inte ha alla dessa egenskaper men du måste utveckla några av dem om du vill dra kvinnor till dig istället för att skrämma iväg dem.

Vänlighet

Manlighet

Vara äkta

Passionerad

Intelligent

Välvårdad

Bra älskare

Moralisk

Beslutsam

Pålitlig

Hjälpsam

Mogen

Känslomässig stabil

Ekonomiskt ansvarsfull

Rolig

Omtänksam

Förlåtande

Ödmjuk

Gentleman

Karaktär räknas fortfarande

sidovy av leende flickvän och pojkvän röra med näsor på stranden

Om du inte märkte så fanns det inte “extremt rik” eller “grymma magmuskler” på den här listan. Det är sant att vissa kvinnor bryr sig om rikedomar och hur bra du ser ut.

Dessa är samma kvinnor som undrar vad som gick fel när deras man oväntat tillkännagav att han blev kär i hans sekreterare och att han vill skiljas.

Det tar mer än rikedom och snyggt utseende för att hålla ett förhållande intakt och vid liv.

Om du vill ha verklig tillgivenhet i ditt liv så måste du först utveckla karaktär.

Att äga trendiga prylar och dyra bilar är bra men dessa saker räcker inte när det handlar om riktigt kärlek och att ha någon som verkligen älskar dig.

Du kan inte ta med dig bilen med dig till sängen.

Om en man inte har lärt sig hur man får en kvinna att känna sig värd något så kan han glömma att han kommer att ha ett tillfredsställande och meningsfullt kärleksliv med en önskvärd kvinna.

Damerna får inte heller vara för avslappnade med det hela. Kvinnor måste anta utmaningen och vara eleganta kvinnor som har självrespekt.

Att vara en dam gör en kvinna mycket mer önskvärd. Hennes självförtroende och att hon vet när man ska gå framåt och när man ska vänta är väldigt sexigt för att inte tala om otroligt smart.

Vet bara att när du har blivit den mannen som du var tänkt att vara så kommer du inte ha några problem med att hitta en kvinna som inte vill ha något hellre än att hålla dig varm och mysig hela natten, och inte en enda natt bara.

Kom ihåg att din passion och virilitet är limmet som håller din kärlek ihop men det är din ömma och kärleksfulla omsorg som är anledningen till att hon vill stanna.

Manlig Attraktion: Vad Är Det Som Får En Kvinna Att Bli Galen?