Skip to Content

Livet Är För Kort För Att Slösa Tid På Idioter

Livet Är För Kort För Att Slösa Tid På Idioter

Players, narcissister, manipulatorer, lögnare…De alla har en sak gemensamt: själviskhet.

De lurar dig genom att sälja in det du behöver allra mest och det är kärlek. Men de säljer in en slags giftig kärlek som inte har någonting att göra med riktig kärlek.

Livet är för kort för att slösa tid på giftig kärlek. Det är för kort för att slösa det på tomma ord och lögner.

Livet är värdefullt och du är värdefull. Du borde inte slösa en sekund mer på någon som inte förtjänar dig.

Du borde omfamna ditt liv och göra dig av med all negativitet från dåliga personer. Om du inte gör det så kommer du så småningom få möta konsekvenserna av dina dåliga beslut.

kvinna i denim tycker om naturen

Livet är för kort för att slösa tid på någon som inte vet hur man behandlar dig rätt.

Ja. Livet är för kort för att vänta på att någon ska börja behandla dig som du förtjänar. Du vet vad du är värd och du borde inte acceptera någonting mindre än vad du förtjänar.

Slösa inte din tid på att inbilla dig att personen kommer att förändras. De kanske gör det, men i 99% av fallen så gör de INTE det. Tro inte att du kan förändra någon, för det kan du inte.

Den enda personen som kan förändra dom är de själva. Sluta slösa din tid på någon som inte vet hur det känns att bli avvisad.

De förtjänar inte dina tårar, sömnlösa nätter eller din osjälviska kärlek. Du ska inte vänta på att de kanske förändras, de har redan sårat dig och det borde vara tillräckligt.

Du är för bra för att slösa din tid på dåliga män!

Det är dags att säga hej då till alla som har sårat dig på ett eller annat sätt. Du är alldeles för bra för att låta dom behandla dig som skit.

Gör inte det. Ditt hjärta förtjänar att bli behandlat på bästa möjliga sätt och du borde veta att det är så.

kvinna kör på bron

Du är alldeles för bra för att tillåta dig själv bli lurad av en manipulator och det vet dom också. De vet att du är för bra för att vara med dom och det är därför de försöker ta ned dig till sin nivå.

De vill förstöra allt gott i dig så att de kan känna sig bättre själva. Låt dom inte göra det! Låt dom inte leka med ditt sinne och ditt hjärta, du är ingen leksak.

Du är en fantastisk kvinna med ett modigt hjärta och du måste veta det! Låt ingen intala dig någonting annat.

Låt dom inte förstöra din underbara energi med sitt giftiga beteende. Ditt hjärta förtjänar att du skyddar det.

Välj en man som vet hur man får dig att le.

En riktig man kommer att göra allt för att göra dig lycklig. Han kommer inte manipulera dig eftersom hans största prioritet är att få dig att le.

Om du tror att sådana män inte existerar, så tro mig – det gör dom.

Du kommer att hitta honom när du minst anar det, precis som jag gjorde.

Hur hopplöst det än känns just nu så ska du aldrig sluta tro att du en dag kommer att hitta en man som får dig att glömma alla idioter du någonsin dejtat.

kvinna med hatt som tar selfie

Han kommer att krama om dig tills du glömmer allt smärtsamt du gått igenom. Han kommer att kyssa dig dag och natt tills du mår bättre.

Han kommer att visa dig kärlek tills du bestämmer dig för att släppa in honom. Han kommer inte att ge upp hoppet om dig.

Han kommer aldrig släppa taget om dig, hur svårt det än blir.

Han kommer veta att livet är för kort för att slösa det på obesvarad kärlek. När han väljer dig så kommer han aldrig sluta kämpa för dig.

Han kommer aldrig släppa taget om dig, oavsett vad som händer, eftersom han vet hur mycket han kämpade för att vinna ditt hjärta. Han kommer att uppskatta dig.

Ha tålamod och det kommer att komma.

Och vad du än gör under tiden så acceptera ingenting som inte gör dig lycklig. Säg nej till manipulation! Säg nej till lögner! Säg nej till själviska män!

Säg ja till äkta kärlek och till mannen som vet hur man får dig att le.

Livet Är För Kort För Att Slösa Tid På Idioter