Skip to Content

Hon Må Se Ut Som En Bitch, Men Hon Har Ett Varmt Hjärta

Hon Må Se Ut Som En Bitch, Men Hon Har Ett Varmt Hjärta

Hon kan se ut som en bitch för att hon inte låter någon köra över henne. Hon är inte tyst och hon håller inte något inom sig.

Blir hon behandlad dåligt och hennes tillit spelas bort så talar hon högt om det.

”Lura mig en gång, skäms på dig. Lura mig två gånger, skäms på mig.” är orden hon lever efter. Hon tror inte på andra chanser och det är sällan hon ger dom. Hon klipper navelsträngen när det än behövs.

Hon gör det inte med lättnad. Men livet har lärt henne att förlorad tillit inte går att reparera; att ju fler chanser hon ger människor desto fler möjligheter får dom att såra henne.

Hon nöjer sig inte med mindre. Hon står inte ut med falsk vänskap, falska leenden, påtvingade relationer och halvdant engagemang.

Har hon någon i sitt liv så beror det på att de har förtjänat att vara där, utan undantag.

Hon kan se ut som en bitch för att hon är brutalt ärlig. Att ljuga är ett okänt koncept för henne. Hon förfinar inte något. Hon är rakt på sak. Därför är hon den bästa vän någon kan ha.

Människor dömer henne och allt hon står för. De säger att hon är kall och stor i mun. De säger att hon är annorlunda och att hon inte passar in. Hon viker sig inte för att behaga någon.

Dessa människor känner inte henne. Skulle de göra det så skulle de avguda henne.

Hennes tuffa yttre skrämmer inte de personer som verkligen känner henne. De vet att det finns ett stort och fint hjärta inom henne som älskar som ingen annan.

Det hjärtat är även lättsårat, vilket är anledningen till varför hon byggt väggar runtom det och inte låter främlingar se vem hon egentligen är.

Stäng sig upp ståenden av en härlig flicka i mörk klänning och svart hatt som står nära färgrika höstsidor

Hon behöver tid att lära känna människor innan hon öppnar upp sig och visar sina mjuka sidor.

Om du spenderar tid med henne, respekterar henne och behandlar henne rätt, så kommer hon gradvis att släppa in dig.

Om du är någon hon kan lita på och någon hon kan älska så kan du räkna med henne. Det finns ingenting hon inte skulle göra för dom hon älskar.

Hon har alltid deras ryggar. Hon är där när de än behöver henne, dag som natt.

Hon vet att det inte finns något mer värdefullt i livet än de människor du omger dig med. Det är därför hon ser till att det är bra människor.

Alla gifta personer är inte längre en del av hennes liv. Hon sa sitt sista farväl för länge sedan.

Och trots att hon beter sig som om de inte existerar så känner hon fortfarande smärta på grund av vad hon fått gå igenom tack vare dom.

Hon saknar dom fortfarande, trots att de inte förtjänar det.

Hon är inte självisk. Hon bara älskar sig själv, och det är stor skillnad.

Hennes självkärlek hindrar inte henne från att älska andra. Det hindrar dom bara från att utnyttja henne.

Under den bitchiga fasaden finns ett fint hjärta; ett hjärta hon bara visar när hon känner sig trygg och älskad; ett hjärta hon måste gömma för att överleva i denna grymma värld.

Hon Må Se Ut Som En Bitch, Men Hon Har Ett Varmt Hjärta