Skip to Content

20 Tydliga Tecken På Att Ditt Ex Eventuellt Kommer Tillbaka

20 Tydliga Tecken På Att Ditt Ex Eventuellt Kommer Tillbaka

Om du letar efter tecken på att ditt ex eventuellt kommer komma tillbaka, då är du precis på rätt plats! Med tanke på att du läser den här artikeln är du troligtvis fortfarande kär i din ex-pojkvän eller flickvän på ett eller annat sätt och du hoppas fortfarande att ditt ex så småningom kommer att bestämma sig för att komma tillbaka.

Först och främst, ska du veta att du inte är ensam i den här situationen. Jag gick igenom samma sak förra året och jag förstår dina känslor och den stressiga känslan av att inte kunna hitta vägen ut ur denna ”labyrint”.

Oavsett anledningen till varför ni två gjorde slut, så kommer det alltid att finnas en del av er som kommer att hoppas på att saker kommer att förändras och att ni förr eller senare kommer att återförenas igen.

Och detta är helt normalt. När två personer gör slut, ger de inte omedelbart upp sina känslor och glömmer bort varje minne från sitt förflutna, eftersom det helt enkelt är omöjligt att göra.

Och det är när du börjar hoppas och letar efter tecken på att ditt ex så småningom kommer att komma tillbaka! Du börjar ifrågasätta ditt förflutna och letar desperat efter lösningar och svar på varför saker blev som de blev, vilket återigen är helt normalt.

Alla relationer är inte menade att ta slut efter separationen!

Jag är säker på att du redan är bekant med ordspråket att inte alla relationer är tänkta att vara för evigt, men efter mina tidigare erfarenheter har jag lust att uppfinna en ny: Alla relationer är inte menade att ta slut efter separationen!

separerade man- och kvinnahänder

Vissa relationer kräver bara att du trycker på en pausknapp, varefter saker faller på plats som de var. Den största anledningen till att detta är sant är det faktum att du letar efter tecken på att ditt ex så småningom kommer tillbaka.

Det betyder att du inte är redo att släppa honom för att du omedvetet tror att du fortfarande hör hemma hos honom, och att det finns chans att ditt ex tycker detsamma, men han är bara för stolt för att erkänna det.

Du förstår, när det gäller separationer, så upplever män och kvinnor det annorlunda. Medan män lärs att vara tuffa och inte visa några känslor eller ångest, är kvinnor det motsatta, vilket är en av anledningarna till att kvinnor läker sina sår från en separation, tidigare.

Män är på ett sätt dömda att hålla alla sina känslor för sig själva och de är tvungna att hitta andra sätt att hantera det på, medan kvinnor inte har problem med att gråta, skrika och göra vad som helst som behövs för att uttrycka sina känslor inuti.

Men det finns en sak som är gemensam för både män och kvinnor som fortfarande har känslor för sitt ex: båda visar omedvetet tecken som säger att de fortfarande känner något för sitt ex och så småningom kommer de att gå tillbaka till varandra.

”Åtgärder säger mer än ord.” Även om ditt ex kanske inte berättar för dig hur han verkligen känner angående ert uppbrott, så kommer han verkligen att visa det genom sina handlingar.

Så om du är intresserad av att gå tillbaka till honom igen och vill veta om han känner samma sak, var uppmärksam på följande 20 tecken på att ditt ex så småningom kommer tillbaka!

20 tydliga tecken på att ditt ex eventuellt kommer tillbaka

1.  Han är redan i ett nytt förhüllande.

man och kvinna som pratar utanför

Om ditt ex redan har ett nytt förhållande, låt det inte förvirra dig. Detta betyder nödvändigtvis inte att han har kommit över dig och att han nu har hittat någon annan som han är lyckligare med.

I de flesta fall innebär en ny relation direkt efter ett uppbrott att personen försöker fylla det tomrum som finns kvar efter erat avslut.

Om ditt ex är har ett nytt förhållande betyder det att han försöker hitta din ersättare, någon som ger honom tillfällig befrielse från hans elände.

Sanningen är att ditt ex fortfarande har känslor för dig, men han har valt fel sätt att hantera det på, eller så gör han det med avsikt, bara för att göra dig avundsjuk!

2. Han dejtar någon som är din motsats.

Kvinnan står bredvid mannen med svart hatt

Om han träffar någon som verkar vara din totala motsats gör han det omedvetet i syfte att försöka glömma dig. Han bryr sig fortfarande om dig och vet inte hur man kan bli av med denna känsla, så han väljer att hitta någon annan som är din totala motsats i hopp om att detta kommer att hjälpa honom att komma över dig.

Men detta fungerar bara tillfälligt. Ju mer han förtrycker sina känslor om dig och tvingar sig att vara med någon ny, desto längre kommer han att vara i eländet.

Efter en tid kommer han att inse att den enda lösningen är att komma tillbaka till dig istället för att jaga falsk lycka.

3. Han träffar inte någon.

orolig man sitter på soffan

Den här är mer uppenbar än de två föregående tecknen. Så om ditt ex inte träffar någon efter separationen betyder det att han inte kan gå vidare och helt enkelt inte kan vara med någon annan just nu, oavsett hur mycket han vill göra dig avundsjuk.

Det betyder att han enbart är fokuserad på sitt förflutna och tänker på hur han kan få dig tillbaka eller hoppas att du ska vara initiativtagaren till det.

Han kan också vara för deprimerad för att gå ut någonstans och helt enkelt inte på humör för att träffa nya människor eftersom han fortfarande har hopp om att ni två ska komma tillbaka till varandra igen.

4. Han lämnar inte tillbaka dina saker.

le man som öppnar kartonger

Efter en separation, när två personer är hundra procent säkra på att det är över, är den första tanken att bli av med alla saker som samlades under den tiden ni tillbringade tillsammans.

Och om detta inte är fallet med ditt ex finns det två möjliga orsaker till det.

För det första känner han sig för knuten till varje enskild sak och gåva som han har fått från dig och han kan helt enkelt inte ge de tillbaka till dig.

För det andra är han säker på att ni efter en tid kommer att bli tillsammans igen, så det finns inget behov av att lämna tillbaka några av dina saker ännu.

5. Han förföljer dig på sociala medier.

man tittar på telefonen olycklig

Detta är ett av de största tecknen på att ditt ex så småningom kommer tillbaka till dig. Om han ständigt kommenterar dina inlägg, gillar alla inlägg och följer allt du gör på sociala medier, så kan du vara säker på att han fortfarande känner något för dig.

Han förföljer dig på sociala medier för att han uppenbarligen saknar dig och inte kan hjälpa sig själv, för att inte följa allt du gör och vänta otåligt på ditt nästa inlägg.

Om så är fallet med ditt ex, så kan du vara säker på att ni snart blir tillsamman igen, på nolltid (om det också är vad du önskar).

6. Ni gjorde slut på bra villkor.

man och kvinna som pratar inomhus

Ni var inte otrogna mot varandra och ni spelade inte ett spel med varandra, medan ni var tillsammans. Om ni gjorde slut på bra villkor betyder det att ingenting är riktigt skadat ännu.

Ert förhållande är fortfarande intakt och det är förmodligen bara en tidsfråga innan ditt ex kommer tillbaka till dig.

Och det är den främsta anledningen till att ni fortfarande är i kontakt med varandra. Du känner inte lusten att ägna dig åt ”ingen kontakt” -regeln, eftersom ni inte är arga på varandra.

Ni har fortfarande en bra relation, men ni är bara separerad för närvarande.

7. Ni har fortfarande gemensamma planer.

kvinna att skriva på sin telefon på café

Om ni fortfarande är vänner och ditt ex ständigt påminner dig om ett kommande evenemang som ni två ska gå på (kanske med resten av era nära vänner), är det ett av de tydliga tecknen på att ditt ex vill och så småningom kommer komma tillbaka till dig.

Han gör detta för att han inte kan tänka på någon annan som han vill gå med till den specifika händelsen.

Om ni två tycker lika mycket om något band som inte många känner till, är det troligt att han bara vill uppleva det med dig, eftersom ni fortfarande kompletterar varandra och han inte är intresserad av att träffa andra.

8. Han skriver till dig ofta.

kvinna som sitter hemma och skriver på sin telefon

Du får meddelanden på morgonen när du vaknar, under dagen och innan du lägger dig. Ditt ex smsar dig fortfarande ofta och du har en känsla av att du fortfarande är i ett förhållande med honom och att ingenting har förändrats.

Du har kanske rätt! Om han smsar dig ofta betyder det att han inte kan sluta tänka på dig, oavsett vad han gör.

Han påminns ständigt om dig och kan inte motstå att berätta om den senaste roliga händelsen på jobbet eller något annat, bara för att se din reaktion eller få dig att le.

Och naturligtvis, att ständigt påminna dig om honom, så att han ser till att du tänker på honom, precis som han tänker på dig.

9. Han ringer dig varje gång han är full.

man talar i telefon i baren

Har ditt ex någonsin ringt dig medan han var helt full? Om ja, beror det på att han inte kunde sluta tänka på dig även efter flera liter alkohol.

Det beror på att hans hjärna ständigt påminner honom om dig och först när han är full, hittar han modet att agera och ringa dig.

Den här är typisk för alla ex som går igenom tuffa perioder och kämpar för att hitta modet att få dig tillbaka. Var också uppmärksam på vad han berättar för dig när han ringer och jag är säker på att du kan komma fram till det själv.

10. Han håller fortfarande kontakten med dina vänner.

grupp vänner som sitter på en båtbrygga

Han sms:ar och ringer inte bara dig, han ringer även dina vänner. Man kan säga att han försöker att hålla kontakten med dina vänner, även om du inte är säker på varför. Men jag ska berätta.

Den enda anledningen till att han bryr sig om att hålla kontakten med dina vänner är för att de är hans mellanhänder när det kommer till att prata med dig eller ta reda på saker om dig (som han inte kan fråga dig).

Han gör det även för att han vill göra ett bra intryck på dina vänner så att han har större chans till att få dig tillbaka.

11. Han säger att han är olycklig efter erat uppbrott.

olycklig man tittar på sin telefon

Det är inte många ex som kommer att erkänna att de inte är nöjda efter en separation, och om de gör det kan du vara säker på att det är sant.

Vissa människor (och särskilt män som lär sig att agera som om inget hänt efter att ha separerat) kommer att göra vad som helst för att bevisa hur fullkomligt glada och nöjda de är, bara för att lura sig själva.

Om ditt ex berättar för dig, eller mer troligt, för dina vänner, hur olycklig och eländig han känner sig efter att ni gjort slut, så hoppas han omedvetet på att dina vänner kommer att berätta det för dig.

Han skickar ett indirekt meddelande till dig om att han verkligen vill ha dig tillbaka i sitt liv.

12. Han hittar alltid ursäkter till att få träffa dig.

par som pratar på café

Letar ditt ex ständigt efter skäl till att få träffa dig? Eller känner du att han alltid är på samma plats som du, även om du inte berättade för honom att du skulle vara där.

När någon så gärna vill se dig så kan han hitta på de mest komplicerade situationerna och lögnerna, att han behöver något från dig, bara för att känna din närvaro och äntligen få se dig.

Om du misstänker att ditt ex är skyldig till detta, så försöker han fortfarande vara en del av ditt liv och han slutar inte med påhittade ursäkter förrän ni två äntligen återförenas.

13. Ni gjorde slut på grund av distans.

flicka som ligger i sängen och skriver på bärbar dator

Vissa relationer är dömda att misslyckas bara på grund av distans. Om det här är den främsta anledningen till att ni två gjorde slut, är det troligt att ni blir tillsammans igen, tidigare än du tror.

Långdistans relationer är verkligen svåra att upprätthålla eftersom du inte kan känna beröringen av din nära och kära och du kan aldrig förstå honom helt.

Det är därför många av dessa relationer slutar snabbare än de börjar, och efter en tid återförenas dessa par eftersom det inte fanns några större anledningar till att göra slut.

Den enda anledningen var distansen från varandra, vilket lätt kan ändras i framtiden.

14. Hans mamma ringer till dig och säger att han saknar dig.

mogen kvinna som har telefonsamtal

Ingen är mer intuitiv än kära mammor när det gäller vår smärta efter uppbrott. Så, om hans mamma bara ringer till dig för att säga att hennes son saknar dig, tro henne!

Hon gör förmodligen det för ditt ex, för att hon ser att han har svårt för att närma sig dig, och hon vill bara hjälpa till.

15. Hans svar på dina meddelanden är längre än dem du skickade.

man skriver på sin telefon på café

Har du märkt några intressanta skrivmönster när det gäller sms? Om inte, se till att du är uppmärksam på hans skrivstil nästa gång du smsar med honom.

Om du skickar två till tre ord och ditt ex svarar med en roman betyder det att han vill att er konversation ska pågå längre. Ett annat tecken på hur desperat han är, är att han ständigt ställer frågor till dig.

På det sättet förlänger han ert samtal, även på bekostnad av att vara för påträngande. Han är ihållande oavsett vad och du kan känna det själv.

16. Hans vänner pratar fortfarande om dig.

manliga vänner som pratar på puben

Om ditt ex kommer till dig med nya uppdateringar om dig, varje gång efter att han träffat sina vänner, så betyder det att han helt enkelt inte kan sluta tänka på dig och prata om dig.

Du är hans främsta ämne. Han kan också använda sina vänner som en ursäkt för att få prata med dig oftare.

Detta är också ett av de största tecknen på att ditt ex så småningom kommer tillbaka till dig. Det faktum att hans vänner fortfarande är intresserade av dig betyder att de vill se er två tillsammans och de tycker att ni är ett bra par. Precis som hans mamma, så är också hans vänner era mellanhänder.

17. Han behandlar dig riktigt väl.

par i kärlek tittar på varandra

Du kan inte hitta en enda brist när det gäller hur han behandlar dig, vilket också får dig att tänka på varför ni två egentligen gjorde slut. När ni umgås tillsammans är han verkligen försiktig med sina ord och handlingar.

Han försöker att få dig att känna dig speciell, vilket är hans sätt att låta dig veta att han fortfarande vill ha dig.

Speciellt om du har haft problem med bristande uppmärksamhet i ert förhållande, satsar han nu för att kompensera det och bevisa att han fortfarande är rätt val för dig.

18. Han svarar på ditt samtal direkt.

söt kvinna som pratar i telefon

När du ringer honom, väntar du inte flera timmar på att han ska svara i telefon. Istället svarar han på ditt samtal samma sekund som du börjar ringa. Det beror på att han bokstavligen väntar bredvid sin telefon i hopp om att du ska ringa honom.

Och när du gör det kan han inte låta bli att svara så snart som möjligt bara för att höra din röst och bli lugn.

Om han inte vore kär i dig, kan du vara säker på att han inte skulle bry sig så mycket om dina telefonsamtal. Så glöm inte att vara uppmärksam på denna lilla detalj, som berättar mycket om hans känslor för dig.

19. Han är densamma.

ledsen kvinna som tittar på fönstret

I de flesta fall, när partners gör slut med varandra, genomgår de stora förändringar både fysiskt och psykiskt, bara för att bli nya människor som kommer att radera allt sitt förflutna och allt som rör deras ex.

Men om du kan se att ditt ex har förblivit densamma, är han inte så intresserad av att glömma dig. Han bryr sig inte så mycket om att gå vidare. Istället lever han förmodligen fortfarande i det förflutna och väntar på den tid då du kommer tillbaka igen och fortsätter där ni slutade.

20. Han delar sina drömmar, mål och framtid med dig.

man och kvinna äter på restaurangen

Den enda anledningen till att ditt ex skulle dela med sig av hans drömmar, mål och framtid är att han fortfarande vill att du ska vara en del av hans liv.

Han vill att du ska veta allt som händer i hans liv och vara uppdaterad om hans framtid också.

Han gör detta för att han helt enkelt inte kan föreställa sig sitt liv utan dig och han använder varje tillfälle han får, för att berätta det för dig (men inte direkt).

Du kan vara säker på att han redan har föreställt sig att spendera sin framtid med dig, och nu är det bara en tidsfråga innan den blir verklighet.

20 Tydliga Tecken På Att Ditt Ex Eventuellt Kommer Tillbaka