Skip to Content

En Dag Kommer Du Att Inse Att Jag Var Värd Att Kämpa För (Men Då Kommer Det Att Vara Försent)

En Dag Kommer Du Att Inse Att Jag Var Värd Att Kämpa För (Men Då Kommer Det Att Vara Försent)

En dag kommer du att inse att du saknar mig.

Du kommer att inse att du saknar sättet på hur jag fick dig att må. Du kommer att sakna morgonritualerna med mig. Du kommer att sakna att dansa runt i huset när Elvis sjunger.

Du kommer att sakna weekend-resorna vi hade, sena kvällars nöjen och att äga kakor från min kropp. Du kommer att sakna allt med mig, men då kommer det att vara försent.

En dag kommer du att inse att ingen prioriterar dig som jag gjorde.

Du kommer att inse att ingen är redo att offra sig själv för att göra dig lycklig. Ingen kommer att stötta dig som jag gjorde, ingen kommer att finna till hands när du ringer eftersom du inte finns till hands för dem.

Du får det du förtjänar och du hjärtat, gav ingenting alls. Ingen kommer att vara tillräckligt galen att offra sig själva för dig, och bara återgäldas med smärta.

En dag kommer du äntligen att inse mitt värde.

en sorglig man står på bron

Du kommer äntligen att se mig på samma sätt som jag nu ser mig själv. Du kommer att se vilken fantastisk kvinna du släppte taget om på grund av din dumhet.

Du kommer att det bästa jag någonsin har gjort för mig själv var att lämna dig. Du kommer att inse att jag inte var krävande – det var du som var självisk.

Jag bad dig aldrig att bara ägna dig åt mig. Jag bad dig aldrig att offra dig själv för mig. Jag bad dig aldrig om mer än du kunde ge.

Det enda jag ville var att känna mig älskad och lycklig över att du valde mig. Men jag gjorde det aldrig och jag kände det aldrig.

En dag kommer du äntligen att inse att jag inte längre är en liten rädd flicka.

Du kommer att se att jag aldrig behövde nöja mig med din kärlek – jag gjorde det för att jag ville. Jag var aldrig tvungen att stå ut med ditt dåliga beteende, men jag gjorde det för att jag älskade dig.

ett sorgligt kärleksfullt par som sitter utanför

Jag ville ha dig, hela dig. Jag ville ha dina dåliga dagar, ditt förflutna och din framtid. Jag ville förlora mig själv i dina armar och drunkna i din kärlek.

Jag behövde aldrig något av det, och det är vad som förgör dig. Jag hade aldrig något behov att du skulle veta hur fantastisk jag är. Men du behövde mig.

En dag kommer du att inse att ingen någonsin älskat dig som jag gjorde.

En dag kommer du att inse att du bytte bort min kärlek för en gnutta frihet. Du bytte min kärlek för engångsligg och tillfälliga förbindelser.

Du bytte bort den äkta varan för ytliga förhållanden med alldagliga tjejer på alldagliga barer. Och en dag kommer du att vilja ha mig tillbaka.

Du kommer att vilja känna dig älskad igen, men jag kommer inte att vara där. När jag gav dig allting, övergav du mig. Nu är det min tur att överge dig.

En dag kommer du att inse att jag var värd att kämpa för.

älskande par som håller hand och går

Du kommer att inse att en natt med mig var värt tusen nätter med andra. Du kommer att inse att min kärlek var värd att kämpa för.

Att jag var värd att engagera sig i, men det kommer att vara försent. I samma ögonblick du tog steget bort från mig, var det försent.

I samma ögonblick som du beslutade dig för att du älskar dig själv mer än du älskar oss, var det försent.

I samma ögonblick som du lämnade mig för andra kvinnor, var det försent. I samma ögonblick du valde dig själv över mig, var det försent.

För du ser, jag är äntligen färdig med att offra mig själv för ingenting.

Jag är färdig med att vara någons sista tillflykt för jag vet att jag förtjänar att vara någons prioritet. Jag förtjänar att vara någons första val, inte ett alternativ.

Jag förtjänar att känna mig som den enda kvinnan på jorden. Jag förtjänar att få den sortens kärlek som jag gav dig.

Och jag förtjänar någon som kommer att se glöden i mina ögon och vilja leka med den. Någon som kommer att se på mig och undra hur jag någonsin kunde tro att jag inte var tillräcklig.

En Dag Kommer Du Att Inse Att Jag Var Värd Att Kämpa För (Men Då Kommer Det Att Vara Försent)