Skip to Content

Du Behöver Inte Ändra På Dig, Du Behöver Bara Sluta Dejta Idioter

Du Behöver Inte Ändra På Dig, Du Behöver Bara Sluta Dejta Idioter

Vi har alla en typ. Antingen vi vill erkänna det eller inte, lyckas vi alltid på något sätt dras till samma typ av män, varje gång.

Antingen det rör sig om en ambitiös, hårt arbetande man som inte har tid att vårda ett kärleksfullt förhållande med dig, eller en välbyggd kille som ser ut som att han föddes till att krossa hjärtan med det där fantastiskt snygga ansiktet och den där grekiska gudakroppen.

Det är exakt det som alltid händer. Han krossar ditt hjärta.

Har du någonsin undrat hur det kommer sig att du, efter varje kraschat förhållande, är besviken på hela det manliga släktet, gråter dig till sömns, tillbringar dagarna med att äta glass i stora lass och lyssna på Coldplays sorgsnaste sånger?

Kan det vara så så att du helt enkelt, omedvetet, alltid väljer killen som absolut inte är rätt person för dig?

Du går troligtvis bakåt i tiden nu och funderar på dina senaste förhållanden och du ser ett återkommande mönster.

Du insåg aldrig detta tidigare och du trodde alltid att det var någonting fel med dig, men nu börjar du troligtvis inse att det egentligen inte handlar om dig.

kvinna som kramar björnen i sovrummet

Det är din omedvetna önskan att tråna efter killar som får dig att kännas älskad under en hel minut för att sedan krossa ditt hjärta lika snabbt som de fångat det.

Nu är det dags att inse att du behöver bryta det där fruktansvärda mönstret och inse varför det fanns där i första taget.

På det sättet kommer du att leta efter killar som passar dig bättre och som inte får dig att känna som att du behöver förändra någonting med dig själv – förutom ditt val av män.

Fråga dig själv varför du söker efter just den typen av män? Det finns alltid en orsak, antingen den är synlig eller inte.

Det har kanske att göra med hur du ser på dig själv, och hur det avspeglas på killarna du dejtar?

De kanske klickar med dig på ett mer djupgående plan som du inte ens är medveten om vilket gör att du alltid dras till dem?

Människor brukar vilja ha saker de är vana vid och saker de ögonblickligen känner att de kan handskas med. Det får oss att känna oss trygga och det är inget fel i det.

Kan det vara så att du letar efter någon som är lik din far eftersom han var den enda manliga förebilden i ditt liv som du såg upp till? I teorin borde det fungera, men i praktiken är det mycket mer komplicerat.

 

 

 

kvinna i röd skjorta ser på rosor på bordet

Vilken orsaken än är, så är du nu medveten om det återkommande mönstret och det är nu dags att bryta det, ge sig ut och finna någon kille som är helt annorlunda mot vad du normalt letar efter.

Du vet inte vad som väntar runt hörnet om du inte försöker! Det kan bara bli bättre än det är, så ge det en chans. Var inte rädd för det okända, det kan faktiskt visa sig vara det bästa för dig.

Fråga dig själv vad det är du tycker att du förtjänar? På ett eller annat sätt pratar du med dig själv, antingen inombords eller högt för dig själv, och på samma sätt som din inre dialog fungerar väljer du dina män.

Du väljer dem som känns bekanta, de som fungerar bäst med hur du tänker, pratar och känner.

Du kanske helt enkelt tror att du förtjänar en viss sorts kille i ditt liv så du tillåter inte dig själv att bryta dig loss från det ohälsosamma mönstret i vilket du återkommer till samma sorts kille, fast med ett annat utseende.

Det är dags att du börjar ändra ditt dejtingliv innan det slutar med att du i det långa loppet hamnar tillsammans med fel kille.

Det är dags att du slutar låta den här männen få dig att kännas otillräcklig och bristfällig, helt enkelt bara för att du är rädd för att välja något annat än det du är van vid!

Gå utanför din trygghetszon och se dig om! Världen är full av killar som kanske är just “din drömkille”. Du behöver bara vara tillräckligt modig för att se dem!

Du Behöver Inte Ändra På Dig, Du Behöver Bara Sluta Dejta Idioter