Skip to Content

20 Saker Du Borde Sluta Bry Dig Om ASAP

20 Saker Du Borde Sluta Bry Dig Om ASAP

1. Varför han inte hört av sig en hel dag. Varför bryr du dig? Han kanske inte är intresserad men det finns gott om dom som är det. Gå vidare.

2. Vad andra människor tycker om din klädstil. Om du är bekväm med hur du ser ut så kan alla som inte gillar det dra åt skogen. Du är snygg och du vet det!

3. Huruvida andra gillar dig eller inte. Var dig själv och bete dig så som du känner för i stunden. Sluta ändra på dig själv för att passa in i mängden.

Sluta anpassa dig efter andra för att bli accepterad. Om någon gillar dig så kommer ni att umgås. Du behöver inte de andra.

4. Ditt ex. Han är ditt ex av en anledning. Sluta undra vad han gör och ifall han saknar dig. Han är ditt ex. Han är historia. Gå vidare och hitta någon ny.

5. Vad andra människor gillar. Sluta bry dig ifall de gillar konst eller yoga. Fokusera på vad du själv gillar och vad du vill göra.

Detta är en väckarklocka! Tänk på dig själv och gör dig själv lycklig.

kvinna på cykel

6. Att någon tycker att du är en bitch. Du kanske ser ut som en och det finns ingenting du kan göra åt det. Du kan inte tvinga någon att gilla dig.

När de lär känna dig kommer de att gilla dig. Du ser ut som en bitch när någon ser dig för första gången och det kan du inte påverka.

7. Ditt förflutna. Låt det inte jaga dig. Det som har hänt har hänt och du kan inte spola tillbaka tiden. Det kommer inte bli annorlunda.

Det enda du kan göra är att acceptera det och gå vidare. Sluta bry dig om det förflutna.

8. Kändisar. Vem bryr sig om vem som skiljt sig och vem som opererat brösten? Du slösar din tid på onödig information. Det är okej att se det som en paus från vardagen, men bry dig inte om det.

9. Huruvida du ser lika bra ut som en främmande person du såg på gatan.

10. Hur andra människor lever. Har de mer pengar än du, är de lyckliga i sitt äktenskap, bråkar dom, och liknande.

Du har ditt eget liv att bry dig om. Även ifall du inte är nöjd med hur ditt liv ser ut så är det ditt och bara du kan göra det bättre.

snygg kvinna som bär en rosa klänning

11. Hur mycket du väger. Du måste inte ha en perfekt kropp. Du är perfekt som du är. Gud skapade dig så och du är vacker. Kvinnor du ser i media är inte receptet på lycka.

Smala tjejer med stora bröst och stora rumpor är inte idealet för skönhet. Du har någonting unikt medan dom är likadana. Använd det faktum att du är unik.

12. Reality TV. Vem bryr sig om några okända människor? Visst, vi alla har kanske våra problem men du kanske inte ser att någon i din närhet har ett problem för att du är upptagen med att se på folk som försöker gå ned i vikt eller gravida tonårstjejer. Öppna upp ögonen och sluta bry dig om sådant.

13. När du kommer att hitta den rätta. Sluta leta efter honom. Sluta vara besatt av det faktum att du är singel.

Tro mig, när du väl är gift och har allt det där du varit besatt av så kommer du att sakna dagarna då du var singel. Om du hela tiden tänker på att träffa den rätta så kommer du aldrig att göra det.

14. Att du kanske är för elak mot någon som faktiskt förtjänar det. Sluta vara så snäll mot alla, framförallt mot dom som förtjänar att bli behandlade som skit.

Sluta tyck synd om dom efter att du har sagt det dom förtjänar att höra.

15. Att du inte vill ta några stora livsbeslut just nu. Du befinner dig inte i det stadiet i livet just nu och det är okej.

ung kvinna i elegant klänning

16. Att din vän inte tycker att din favoritserie är rolig. Du tycker det.

17. Att du inte gillar samma musik som andra. Det är trots allt ditt val, så snälla, sluta bry dig om vad någon annan tycker.

18. Människor som snackar skit bakom din rygg. De som hatar kommer att hata. Det finns ingenting du kan göra åt det.

Jag föreslår att du lyssnar på dessa intressanta historier, du kanske till och med får veta någonting om dig själv du inte hade en aning om.

19. Hur många följare du har på sociala medier. Vad som verkligen spelar roll är hur många vänner du har och hur många utav dom som faktiskt finns där när du behöver det.

20. Att du inte gråter för minsta lilla sak, eller att du gråter för allt. Oavsett vilket så är det upp till dig.

Om du inte vill gråta så gör inte det, och om du vill gråta så gråt ut. Bry dig inte om vad någon annan kommer att säga.

20 Saker Du Borde Sluta Bry Dig Om ASAP