Skip to Content

10 Egenskaper Hos “Stygga Flickor” Som Alla Män Faller För

10 Egenskaper Hos “Stygga Flickor” Som Alla Män Faller För

Du behöver inte nödvändigtvis vara en stygg flicka för att fånga en mans hjärta.

För låt oss inse det, män vill ha stygga tjejer men de flesta har inte modet att erkänna det. Men det finns ett knep för att undvika detta problem.

Stygga tjejer är oförutsägbara och ofta inte helt lätta att ha att göra med.

De flesta killar undviker att gå ut med dem eftersom de inte är den sortens flickor som du vill ta hem till din mamma.

Men som det jag redan sagt behöver du inte vara en stygg tjej, men du kan ha lite “styggt tjejblod” i dig, vilket kommer att vara mer än tillräckligt för att fånga uppmärksamheten hos en man du gillar.

Du innebär inte någon risk för att du är väldigt snäll, men med en stygg sida av dig, som ses genom följande egenskaper:

1. Du är äventyrlig

kvinna bär väskor

Du har inga gränser och du är villig att försöka dig på allt.

Du är inte rädd för någonting och du vet att du måste pröva något innan du skapar dig en uppfattning om det. Din stygga flick-sida gör att du går ut och upplever nya saker.

Män älskar det hos en kvinna eftersom de flesta är äventyrliga de med. Så visa honom den biten av en stygg tjej som du håller inne med och ha ett galet äventyr med honom. Du kommer inte ångra det.

2. Du är självständig

säker kvinna som dricker kaffe medan man går

Killar vill inte ha någon som kommer att vara beroende av dem.

De vill inte bära hela lasten av relationen på sin ryggen. De vill ha någon som kommer att arbeta med dem, någon som kommer att vara redo att ta över ratten när de behöver dem.

De behöver någon som kommer att veta hur man gör saker själv. De älskar kvinnor som kan ta hand om sig själva. Stygga tjejer är sådana.

3. Du är självsäker

vacker brunettkvinna som dricker kaffe

Låt oss inse det! Självförtroende är sexigt! En kvinna kan inte ha någonting så sexigt som ett gott självförtroende.

Även om du är den konstigaste kvinnan i världen (det är du inte), om du är självsäker, kommer du att attrahera män ändå. Det här är något som kan ses från en mils avstånd.

Självförtroende drar män till sig. Du kommer inte se en stygg tjej som går nerför gatan med huvudet riktat mot trottoaren.

Hon kommer att gå stolt, med högt buret huvud, för att hon vet att hon kan hantera allting. Hon är så självsäker och det är du också.

4. Du är stygg

attraktiv blond kvinna

Detta kan överraska dig men män älskar när kvinnan de planerar att slå sig ner med är lite stygg.

Ingen vill ha en tråkig person vid sin sida. Alla vill ha lite spänning. Det kan bara vara lite stygghet eller det kan vara mycket mer, det beror på mannen.

Det viktiga är att ni båda är bekväma med nivån av intimitet ni är på. Men den bästa typen av kvinna är den som uppför sig som en dam men är en stygging i sovrummet.

Han kommer inte att kunna motstå dig.

5. Du är förförisk

kvinna går på gatan

De flesta män gillar att ta initiativet, särskilt i sovrummet, men även det blir gammalt efter ett tag. Ibland vill de vara de som inte behöver göra någonting.

De flesta av deras ultimata fantasier involverar en stygg tjej som tar initiativ och kräver sex. Du vet att du kan göra det här, eller hur?

6. Du är orädd

kvinna som går utomhus

Du är inte rädd för någonting och du kommer att försöka dig på allt. En modig kvinna är en sexig kvinna.

Män vet att dessa kvinnor inte är rädda för att ta initiativet och att de vet hur de ska ta hand om sig själva. Det finns inte en situation som de inte är beredda att hantera.

7. Du är realistisk

tjej som går på höga klackar

Du trippar inte runt på små moln.

När du ser något, så har du inga problem med att göra dina åsikter hörda. Du går inte som katten kring het gröt, men var försiktig så att du inte sårar någons känslor.

Du bor inte i en bubbla eftersom du inte är rädd för att möta verkligheten. Även om din verklighet inte är en söt en, accepterar du det och tar det bästa av det.

8. Du är flörtig

kvinna som ler medan hon tittar på sin telefon

Du vet exakt hur du använder dina krafter för att förföra en man.

Du vet exakt vad du ska säga till honom och hur du ska närma dig honom. Du anstränger dig inte ens särskilt mycket, det kommer bara naturligt för dig.

Men förutom det, vet du också hur man klär sig för att göra intryck! När du har gjort entré i den där snygga klänningen, tappar de hakorna som de gör i tecknade filmer.

Du har talangen att fånga någons uppmärksamhet.

9. Du är tuff

kvinna som kör bil

Du kommer inte sitta och vänta på saker att löser sig av sig själva. Du kommer att agera och du kommer aldrig att skämma för det eller fälla tårar på grund av vad som händer med dig.

Du kommer att ta dig samman och du kommer att utarbeta en plan för att lösa situationen. Du känner alltid till lösningen och du klagar inte, hur svårt det än är att vara dig.

10. Du är okomplicerad

fundersam vacker affärskvinna

Du säger allt du har att säga rätt i ansiktet på vem det än kan vara.

Du spelar inte något spel eftersom ingen förtjänar att bli manipulerad.

Du är transparent och du ljuger aldrig. Om någon inte tycker om det du gör, ​​vet de var dörren är och de är välkomna att gå om de vill.

10 Egenskaper Hos “Stygga Flickor” Som Alla Män Faller För