Skip to Content

Hur Du Får En Känslomässigt Otillgänglig Man Att Bli Förälskad: 5 Beprövade Sätt

Hur Du Får En Känslomässigt Otillgänglig Man Att Bli Förälskad: 5 Beprövade Sätt

Även om du har försökt att undvika det, så har du fallit för en kille som är tydligt känslomässigt otillgänglig, eller till och med skadad, och du vet helt enkelt inte hur du ska visa honom din kärlek på rätt sätt.

Hur du kan visa honom att han kan lita på dig och viktigast av allt – hur får du honom att älska dig tillbaka.

Du frågar dig själv hur man får den här känslomässigt otillgängliga mannen att bli kär i dig.

Med tiden har du börjat känna dig hopplös och hjälplös eftersom du inte har svaret på den här frågan.

Men vad du inte vet är att det finns knep och framgångsrika sätt att vinna den här typen av kille på. Och här är 5 av dem.

1. Visa honom att du är hans vän

man kramar kvinna

Ett av de första dejtingråden när det gäller att få en man som är känslomässigt otillgänglig att bli kär i dig är inte att presentera dig som hans potentiella flickvän.

Jag vet att ditt slutgiltiga mål är att göra den här mannen till din pojkvän eller till och med att gifta dig med honom så småningom, men om du lägger alla dina kort på bordet direkt, kan den här mannen bli rädd och han kommer att springa ifrån dig innan du får chansen att visa honom allt du har att erbjuda.

Så om du vill att han ska bli känslomässigt intresserad av dig, måste du visa honom att du inte bara vill vara hans älskare – du vill också vara hans vän.

Den här killen behöver lära känna dig som en person innan han lär känna dig som sin potentiella flickvän.

Du måste förstå att han aldrig medvetet kommer att släppa in dig i sitt liv så länge han ser att du vill få honom att binda sig, för han ser det här som att du tar bort hans frihet.

Det är därför han behöver se alla dina egenskaper innan detta sker. Han behöver se att du är en person som han kan lita på och han behöver se att han har ditt stöd genom livet.

När ni två spenderar tid tillsammans och när ni börjar känna en emotionell bindning, börjar hans känslor växa för dig utan att han ens är medveten om det.

Det här är det enda sättet att komma under huden på den här killen. Han accepterar helt enkelt dig som en del av hans liv.

Med tiden blir han van vid dig och han kommer inte att kunna föreställa sig en dag utan dig i det och det är precis vad du vill uppnå.

2. Pressa honom inte för hårt

man och kvinna kramar i naturen

Jag vet att du vill ha ett seriöst förhållande.

Du tror på att sätta namn på allt och det du vill ha är ett stabilt förhållande och naturligtvis vill du att mannen vid din sida ska veta detta och du hoppas att han vill ha detsamma.

Men tyvärr fungerar saker inte så där när du har att göra med en känslomässigt otillgänglig man.

För när en man är känslomässigt otillgänglig kommer han att springa så fort han kan, så snart han hör orden “engagemang”, “exklusiv” eller “relation” eftersom han är fobiskt rädd för att binda sig.

Så du vet helt enkelt inte vad du ska göra. Du vill inte spela med i hans spel och du vill ändå att han ska veta dina förväntningar på detta förhållande.

Även om det inte är något fel att berätta för sin partner vad det är som du vill ha i vanliga fall, så om det här är en kille som är känslomässigt otillgänglig, måste du vara noga med att inte pressa honom för hårt, eftersom det kan vara kontraproduktivt.

I stället för att ständigt prata med honom om hur saker mellan er kommer att förändras och när han planerar att binda sig, så ha istället en seriös konversation om detta och se var ni står.

Efter detta, låt bara tiden göra sitt och låt saker se i sin egen takt.

Faktum är att känslomässigt otillgängliga män inte gillar att pressas eller tvingas göra någonting och att de springer bort så fort de känner att någon försöker få dem att göra vad de inte känner sig bekväma med.

Det sista du vill göra är att vara för klibbig, behövande eller desperat för den här killen.

Dessutom, även om han säger sig vilja ha ett riktigt förhållande med dig, vill du inte tro att det här hände eftersom du tvingade honom att göra det och du vill inte att han gör någonting som han inte verkligen vill göra, bara för att behaga dig.

3. Prata inte om framtiden

man kysser kvinna i pannan

Om du undrar hur man får en känslomässigt otillgänglig man att blir kär, måste du lära dig att njuta av ditt liv i nuet och du måste göra ditt förhållande med honom det bästa tänkbara det kan vara nu utan att tänka på vad som kan hända i morgon eftersom det är det enda sättet att hålla honom kvar.

Ja, den här mannen är förmodligen bruten, med mycket emotionellt bagage från det förflutna, men om du verkligen vill få honom att älska dig och om du vill att det här förhållandet ska fungera, måste du sluta tänka på de saker som gjorde honom så här och det som orsakade hans emotionella otillgänglighet.

Och jag vet att du vill planera din framtid och att du vill veta om det här är mannen som kan gå med dig genom livet, men om du ständigt nämner detta för honom och om du ständigt frågar honom om hans framtidsplaner, så kommer du bara skrämma honom bort.

Du vet var den här killen står just nu och han har förmodligen gjort det mycket tydligt att han inte vill ha ett förhållande just nu.

Det betyder att du hade möjligheten att gå ifrån honom eller att stå för ditt eget beslut.

Du stannade vid denna mans sida, så det betyder att du har accepterat hans villkor.

Så det bästa alternativet för dig är att helt enkelt njuta av nuet och att ta var dag som den kommer.

Jag säger inte att du helt och hållet ignorerar din framtid – jag råder dig bara att inte belasta dig själv med det för mycket eftersom det kommer att förstöra alla chanser du har med den här killen.

4. Visa honom att du kan leva utan honom

kvinna med man axel medan de står på gatan

Vännen, du går ut med en man du har känslor för, du vill spendera varje ögonblick med honom och du vill att han ska veta hur mycket du älskar och behöver honom.

Men vad du kanske inte vet är att de flesta män blir kära i mentalt starka kvinnor som visar dem att de inte behöver dem för att göra dem kompletta.

Därför, om du vill få en kille, och särskilt en känslomässigt otillgänglig kille, att falla för dig, måste du visa honom att han inte är klängig.

Ja, du har starka känslor för honom men det betyder inte att du kommer att jaga honom eller att du kommer att tigga om hans kärlek och uppmärksamhet.

Du är en oberoende kvinna som kan leva utan honom, trots alla känslor du kanske har.

Det betyder att du inte kommer att tillåta honom att behandla dig som du inte förtjänar och att du kommer att tolerera hans dåliga beteende mot dig.

Dessutom, oavsett om vi vill erkänna det eller inte, är män födda jägare. Det ligger helt enkelt i deras blod och det är det som driver de flesta män till kvinnor.

Därför måste du få den här killen att jaga dig och du måste få honom att vilja ha dig och det här är ett sätt att göra det.

Detta är ett sätt att visa honom att han inte kan ta dig för givet och att du inte kommer att gå med på att vara hans sista utväg och längst ner på hans lista med prioriteringar.

Visa den här killen att du har ett eget liv utan honom i det. Visa honom att du har din familj, dina vänner och andra intressen och att han inte är ditt huvudfokus.

Det är inte dåligt att göra honom lite avundsjuk och visa honom att det finns andra män som är intresserade av dig också.

Ett av sätten att göra detta är att alltid se väldigt attraktivt ut när du är i hans närhet men att ignorera honom från tid till tid.

Spring inte heller till honom varje gång han ringer och visa honom att du har andra alternativ tillgängliga.

Detta kommer att göra honom rädd för att han ska att förlora dig och han kommer definitivt att tänka på hur han beter sig mot dig.

5. Öppna upp inför honom

kvinna med man axel medan de står på gatan

Ett av tecknen på en känslomässigt otillgänglig man är att han vanligtvis har problem med att öppna upp inför nya människor och att han har problem med att låta nya människor komma in.

De är så här eftersom de är rädda för människor, särskilt kvinnor, som orsakar känslomässig smärta, utnyttjar dem och sårar dem på andra sätt.

Och när du involverar dig i den här killen, kommer han förmodligen att se dig som ett hot och han kommer inte låta dig gå igenom hans känslomässiga väggar.

Därför, om du vill att din känslomässigt otillgängliga kille ska älska dig, måste han börja se dig som någon han kan lita på.

Han måste se dig som en kvinna han kan tro på och en kvinna som inte kommer att använda hans svagheter och sårbarheter mot honom.

Han måste se dig som någon som inte kommer att utnyttja hans känslor.

Och om du vill uppnå det är det första du behöver göra att öppna upp inför den här killen.

Han måste se att du inte har något problem med att dela dina hemligheter med honom och att du litar på honom helt.

Det här är det enda sättet för honom att börja dela sina egna hemligheter med dig och känna sig trygg runt dig.

Dessutom är det här ett sätt för den här killen att lära känna dig bättre och att se dig som en kvinna som är värd besväret för honom att ta bort skölden från sitt hjärta.

Hur Du Får En Känslomässigt Otillgänglig Man Att Bli Förälskad_ 5 Beprövade Sätt