Skip to Content

Visar Han Dessa 7 Tecken Ar Han Attraherad Av Dig

Visar Han Dessa 7 Tecken Ar Han Attraherad Av Dig

Det är svårt att missa starka tecken på en mans attraktion. När en man verkligen är attraherad av dig så kommer han inte försöka dölja det, han kommer att vilja visa det öppet och tydligt.

Oavsett om vi vill erkänna det eller inte så är relationer mellan män och kvinnor inte så komplicerade.

Om en man verkligen vill ha dig så kommer han inte ge dig otydliga tecken och du kommer inte behöva undra var du har honom.

Hans handlingar kommer att ge dig svaret på alla frågor som dyker upp i ditt huvud.

1. Anstränger sig för att vara i din närhet

par som går på vägen

Du känner ett behov av att vara i närheten av någon som attraherar dig, eller hur? På samma sätt kommer en man som attraheras av dig göra allt för att vara nära dig.

Han kommer ständigt att komma med oväsentliga skäl till att se dig, prata med dig, sitta bredvid dig och att stjäla ett par minuter för att få vara ensam med dig.

Varje gång ni är ute med era vänner kommer du ha hela hans uppmärksamhet och du kommer att känna av det. Kämpa inte emot, njut istället!

2. Gör sitt bästa för att imponera på dig

man som håller blommor bakom ryggen

Vi kommer alla ihåg de stunder då vi försökt få bekräftelse av någon vi gillar. Vi gjorde ett flertal saker för att imponera på dom, inte sant? Detsamma gäller mannen som attraheras av dig, han kommer försöka göra samma sak.

En man som finner dig attraktiv kommer att göra vad som helst för att imponera på dig. Han kommer vilja att du besvarar hans känslor och han kommer att kämpa för att du ska fatta tycke för honom.

Han kommer att klä sig fint. Han kommer att försöka vara så framgångsrik han kan. Han kommer att försöka visa upp sig i bästa ljus för att du ska ha tillräckligt med anledningar för att falla för honom.

3. Blir irriterad när du nämner andra män i ett romantiskt sammanhang

man ser fram emot

Oavsett vad du tycker om svartsjuka så kommer han inte lyckas dölja den.

Om du nämner andra män i något annat sammanhang än att du är vän med dom så kommer han att bli irriterad.

I och med att han redan har känslor för dig så kommer han inte kunna hålla tillbaka svartsjukan.

Du kommer att märka att bara tanken av dig med någon annan stör honom, och framförallt om det skulle hända på riktigt.

4. Skämmer bort dig

par i sängen tittar på netflix

Har du väckt eld i honom så kan du vara säker på att han kommer att skämma bort dig utan att ens tveka på saken.

Din man kommer se till så han vet vad som gör dig lycklig. Han kommer att vara uppmärksam och han kommer att lyssna på allt du säger bara för att kunna ge dig allt du önskar.

5. Ler i din närhet

man i grön skjorta leende

Det kommer att finnas gott om fysiska tecken på en mans starka attraktion till dig, och en av de starkaste är hans leende.

En man som är attraherad av en kvinna kommer att ha olika typer av leenden – den när han förför dig, den när han ser dig och den när han berättar ett skämt för att få dig att skratta.

Sanningen är att han inte kommer kunna skaka av sig leendet när han är i din närhet och han kommer göra sitt bästa för att sätta ett leende på dina läppar med.

6. Får dig att känna dig speciell och uppskattad

kvinna i fält av blommor höja händer

Det handlar inte om att bara hålla upp dörren eller att köpa choklad och blommor. Det handlar om att uppskatta dig för den du är och vad du står för.

När det finns ett starkt band mellan två personer så stannar du inte på grund av de ytliga sakerna, utan du älskar det som faktiskt betyder något på riktigt.

Därför kommer en man som är attraherad av dig få dig att känna dig speciell och uppskattad, inte för att du ser ut som du gör, utan för att han tycker om dig för den du är.

Han kommer att stötta dig i dina drömmar. Han kommer att värdesätta ditt driv och göra allt han kan för att visa att han finns där för dig. Han kommer att vara ditt största stöd oavsett vad.

7. Ser enbart dig

par som tittar på varandra

Detta är det ultimata tecknet på en mans attraktion. Det visar att han inte har ögonen öppna för någon annan och att det bara är dig han vill ha i sitt liv.

Han kommer inte att fly ifrån att: stadga sig, radera alla dejtingsidor han är medlem på, och avsluta all kommunikation med sina ex.

Han har valt dig och kommer göra dig medveten om att du är hans #1 prioritering.

Han kommer vilja att du vet att det är bilden av dig som håller honom vaken om nätterna och att det är bredvid dig han vill vakna upp för resten av sitt liv.

Faktum är att om en man vill vara med dig så kommer han vara med dig. Om han är attraherad av dig så kommer du att märka det.

Allt annat är ursäkter som vi misstar för attraktion eller kärlek. Om någon vill ha dig så kommer han se till så att du är medveten om det. Det blir inte enklare än så. 

Visar han dessa 7 tecken ar han attraherad av dig