Skip to Content

Detta Ar Hur Akta Kärlek Känns Med Rätt Person

Detta Ar Hur Akta Kärlek Känns Med Rätt Person

Hur många gånger har du försökt hitta kärlek på fel plats? Hur många gånger har du trott att mannen som sover bredvid dig är den rätta?

Det har förmodligen hänt dig otaliga gånger utan att du har kunnat påverka det.

Jag vet att du är överväldigad av alla kändisars kärleksliv som vi ständigt får höra om.

Jag vet att kärlek för dom handlar om lyxiga presenter och resor till exotiska destinationer.

Jag vet att de visar varandra kärlek genom diamantringar och Rolex klockor, men i hela den röran har jag insett att kärlek är så mycket mer än det.

Du ser, för mig är kärlek den renaste känslan av dom alla.

Kärleken är inte avundsjuk, kärleken är inte hård, och kärlek är ingenting du kan köpa.

Med rätt man känns kärlek som någonting så naturligt som att andas. När du hittar din själsfrände så älskar han din sämsta sida som om den vore din bästa.

kvinna vidrör mans ansikte

Men med fel man räcker det inte ens att du är den bästa versionen av dig själv, han kommer ändå inte tycka att du är värd hans kärlek.

Jag vet att människor ibland hittar kärlek på fel platser. Och jag vet att kärleken de sökte aldrig fanns där de trodde att den skulle finnas.

Men jag vet också att vissa inte söker efter kärleken överhuvudtaget, men att den ändå knackar på deras dörr när de minst anar det.

Du behöver inte vara uppklädd för att fånga någons uppmärksamhet. Du behöver inte se ut som en Victoria’s Secret-modell för att en kille ska finna dig attraktiv.

Du kan vara hemma och städa i gamla träningskläder, ha rufsigt hår och vara osminkad när du plötsligt hör dörrklockan.

Och när du öppnar dörren så möts du av det charmigaste leendet och PANG, du är förälskad.

Mina damer, tro inte att ni kommer få mannen ni vill ha med bara ert utseende. Den rätta kommer att uppskatta er för mycket mer än så.

Han kommer känna igen en fin själ som är omtänksam och kärleksfull. Han kommer känna igen ett äkta leende när du tittar honom i ögonen och rodnar för att han ger dig en komplimang.

man i svart jacka som håller kvinna för midjan och kysser henne

Han kommer se att du är en kvinna att älska när du säger att du är villig att lösa alla problem genom ärliga samtal.

Och när han ser allt det så kommer han att falla för dig. Han kommer inse att du är den enda personen han behöver för att vara lycklig och uppfylld.

Och då kommer han att inse att kärlek inte är en saga. Det är mer än kärlekshistorierna som Hollywood målar upp. Det är mycket mer än så.

Ibland kommer ni mötas av en storm som håller er ifrån varandra, men det är bara för att ni ska se att ni inte kan leva utan varandra.

Ibland kommer det att vara en kamp som ni båda måste vinna för att äntligen förstå att ni är menade för varandra.

Men allt det är värt när det är med rätt person. För att rätt person vet hur du känner under den processen eftersom han känner likadant.

Han vet hur mycket du älskar honom eftersom han älskar lika mycket.

Han vet hur mycket du bryr dig om honom eftersom han alltid bryr sig om dig. Med rätt person är inte ens de värsta sakerna så farliga trots allt.

par ögonblick före kyss

För att han kommer finnas där för att kyssa där det gör ont tills det slutar göra ont.

Han kommer finnas där för att jaga bort de mörka molnen. Han kommer skapa en oas av frid för er två och det kommer vara ert egna paradis.

Han kommer göra allt för sin kvinna eftersom han vet att hon är unik. Och han vet att all ansträngning inte är förgäves.

Han har insett att han har hittat det han har letat efter och han kommer inte släppa taget om dig.

Du är trots allt hans ögonsten och anledningen till varför han går upp varje morgon. Och det är värt att vänta på!

Var glad nästa gång ni bråkar, för det betyder att han verkligen bryr sig om dig och du bör inte oroa dig förrän han har slutat göra det.

Ta en konflikt med din man, putta ut honom till kanten, men låt honom aldrig falla.

Och glöm inte att tala om för honom att du har valt en man att göra allt med, även att bråka med, och att du inte kommer göra det med någon annan för resten av ditt liv. 

Detta ar hur akta kärlek känns med rätt person