Skip to Content

Verkliga Själsfränder Knyter Kontakt Via Ögonen

Verkliga Själsfränder Knyter Kontakt Via Ögonen

Kärlek.

Bara tanken på det eller bara att höra ordet får oss alltid att tänka på något rent och sårbart men ändå så vackert.

När vi tänker på kärlek är allt vi verkligen gör att föreställa oss att det finns en person i våra liv som kommer att ta hand om oss för alltid.

Och i vårt sinne, kallar vi den personen vår “själsfrände”.

Vad är en själsfrände?

vacker kvinna som ser till kameran

En själsfrände är någon som är bokstavligen “din andra hälft”. En själsfrände behöver inte alltid vara en romantisk partner.

Det kan också vara någon du betraktar som en vän och det är bara bra. Det är den enda personen i världen som känner dig bättre än någon annan.

En själsfrände är någon som du bär med dig i din själ för alltid.

Du förstår, det här finns alltid i mitt bakhuvud och jag kommer alltid tillbaka till det och tänker på att det verkligen finns någon där ute som är så nära mig och någon som får mig att känna mig trygg och frisk när han håller om mig.

Vi kommer att bli som en helhet igen och hans beröring kommer att få oss att känna oss bekanta. Så många beskriver sina själsfränder precis så.

Från det ögonblick vi föds är våra själar avsedda att vara med någon.

Det finns en perfekt matchande pusselbit där ute för var och en av oss. Den här personen hjälper oss att läka de sår vi fått av alla de människor som skadade oss förut.

De hjälper oss att bli bättre versioner av oss själva och de kommer att visa oss hur mycket bättre världen kan vara om vi bara har en “brottskumpan”.

Men hur hittar man sin själsfrände?

kvinna i vit långärmad skjorta

Skulle du tro på mig om jag sa till dig att det bästa sättet att hitta sin själsfrände är med ögonen? Det sägs inte utan anledning att ögonen är fönstren till våra själar.

Har du någonsin sett de filmer där två personer möts och de inte kan slita ögonen från varandra? De bara står där utan anledning och stirrar på varandra?

Men det är inte utan anledning. Dessa saker händer verkligen i det verkliga livet med. När du träffar din själsfrände är det inte så lätt att hålla ögonen borta från dem.

Det verkar som om ni kommunicerar med era ögon och att de knyter kontakt med dig på en helt ny nivå.

Du verkar känna att ni har träffat varandra någon annanstans, i en annan tid eller på en annan plats. Det skrämmer säkert dig lite, eller hur?

Att veta att det finns en person där ute vars ögon kan tränga sig in i din själ. Deras ögon kan se alla dina rädslor, varje tanke och varje liten gnista av lycka.

Vad du känner känner de. Det är bara den perfekta matchande biten.

Missta inte detta för något fysiskt! Självklart är ögonen ett underbart drag hos människor, men missta inte en förbindelse genom ögonen som något bara fysiskt.

Din själsfrände kanske inte är en felfri skapelse, men hans själ knyter an till din. Hans hjärta är rent och han älskade dig innan han ens kände dig.

Din själsfrände är den enda personen som får allt att kännas okej. Han gör ditt hjärta helt nytt. Din själsfrände tänker inte två gånger om att ringa dig och allt han gör, gör han för framtiden för er två.

Självklart stormar dina känslor också vilt och allt du gör är att på något sätt knyta an till din själsfrände. Några av de tydligaste tecknen på att era själar har kontakt via era ögon är:

1. Du kan inte andas

kvinna som stänger ögonen framför blommor

 

Glömde du bara att andas eller har du tappat andan? Du och din själsfrände har vid ert möte stört era öden än mer.

Universums energi är inte tålamodig, så ni blir översköljda av mängden känslor ni känner.

Om du har upplevt det här när du tittar i någons ögon, vet du att de verkligen är din själsfrände.

2. Först kände du oro, men sedan lugnade du dig

kvinna som håller huvudet medan hon skriker

Av den enorma mängden känslor som överväldigade dig började dina fötter skaka.

Ditt hjärta rusade och ditt huvud var dimmigt. Hela din kropp började darra, men det ögonblick som din själ förstod vad som hände så lugnade den ner sig.

Känner du till känslan när du kommer hem och du är säker och trygg? Jo det är samma känsla som när du först tittar in i din själsfrändes ögon.

Era kroppar, sinnen, hjärtan – ni har alla väntat på det här ögonblicket alldeles för länge.

3. Du får tillbakablickar

silhuett av kvinna

När du tittar in i ögonen på din själsfrände, kanske du börjar känna dig lite nostalgisk. Som om du har sett de ögonen någonstans tidigare.

Precis som de har tittat på dig för länge sedan och de känner dig bättre än du känner dig själv.

Du kan till och med få flashbacks och känslan av att du har känt den här personen för länge sedan och som om att ni har älskat på ett helt annat ställe förut.

4. Du är förvirrad

närbild foto av kvinna tittar genom fönstret

Även om din själ vet vad som händer, kommer din kropp, din rationalitet och ditt jag inte att låta dig inse vad som händer.

De fortsätter att rationalisera det som händer, bortsett från det faktum att du upplever alla de andra tecknen som säger att han verkligen är din själsfrände.

Av samma anledning kan du känna dig förvirrad när du tittar in i din själsfrändes ögon. Du kommer att glömma vad du ville säga och du kommer att känna dig snurrig.

5. Han känner det också

närbild foto av svart man tittar på avståndet

Det är inte bara en ensidig affär. Båda era själar förbinder sig och ni båda blir konstiga av hela denna situationen.

Även när han rör dig, reagerar atomerna i båda era kroppar på det med största glädje.

Om han säger att han inte kände någon koppling eller att han helt enkelt inte är intresserad av dig på något sätt så säger han sanningen till dig.

Din själsfrände kommer att titta på dig och veta att det var du som han väntade på hela tiden och han kommer inte att tänka två gånger på att bjuda in dig i hans liv.

6. Du fortsätter att se honom överallt

grupp människor på gatan

När du väl har lagt ögonen på din själsfrände en gång, fortsätter han att hela tiden dyka upp framför dig.

Oavsett om du går in i ett helt nytt café där du är säker på att du inte kommer att stöta på honom, är han ändå där.

Det finns inte något enda sätt som du faktiskt kan undvika honom på.

Eftersom era själar har varit ifrån varandra för länge och äntligen har träffats igen, fortsätter de att söka efter varandra eftersom de inte längre vill vara åtskilda.

7. Du förstår honom, även om ni precis har träffats

glada par som tittar på varandra

Även om du bara har träffar din själsfrände för en liten stund sedan och ni inte har haft chansen att prata någonsin tidigare vet du just nu att ni två bara är knutna till varandra eftersom det handlar om hur ni två pratar med varandra.

Ni förstår varandras jargong och ni avslutar varandras meningar med lätthet. Du kan inte göra det med vem som helst. Det måste vara någon mycket speciell och någon som du har blivit utsedd att bli kär i.

8. Du kommer ihåg detaljerna

tankeväckande kvinna som skriver i anteckningsboken hemma

Ni två har just träffat, men försök bara tänka på det i ögonblicket och du kommer att se att du kommer ihåg varje enskild gest ni två gjorde.

Trots att båda var förvirrade och överväldigade av vilda känslor, kommer du ihåg hur han tittade på dig, hur han pratade, vad han hade på sig, hans ögonfärg – du kommer ihåg allt som hände det ögonblicket.

9. Du har förändrats

fundersam ung kvinna i vardagsrummet

Du är en helt ny person. Ditt liv har blivit lyckligare och allt du kan göra är att tänka på det ödesdigra ögonblicket när ni två träffades.

Du är en ny person eftersom du inte kan tänka dig att vara med någon annan än honom.

Du kan inte föreställa dig att någonsin leva ett liv utan att tänka på den tid era ögon möttes.

Detta är makten hos själsfränder eftersom du är helt förändrad. Du har äntligen träffat din andra hälft och det går inte att gå tillbaka till en värld utan honom.

10. Du dagdrömmer

silhuett av person som står på klippan nära vattnet

Nu mer än någonsin.

Du har alltid tänkt på sambandet mellan dig och din själsfrände, men från det ögonblick du lade ögonen på honom har du stött på sann kärlek och det är som om du har valt en ny riktning i ditt liv.

Nu kommer det inte att finnas en dag i ditt liv som du inte kommer att tänka på honom. Han kommer att fortsätta att vara i ditt sinne för resten av tiden.

Du kommer dagdrömma om dagen ni kysstes, dagen du bestämde dig för att leva era liv tillsammans. Allt. Det är bara er två mot världen just nu.

Och var inte rädd. Din själsfrände är inte bara någon som kommer att försvinna enkelt ur ditt liv. Han kommer inte att kunna leva en dag till utan att titta in i dina ögon och se sin framtid i dem.

Om du inte hittat din själsfrände ännu så vet du att det kommer att hända förr eller senare.

Hans själ söker också efter din, och det finns inget sätt som du kommer att vara ensam på i denna kalla värld utan att din själ kommer i kontakt med sin andra hälft.

Glöm inte att det inte behöver vara en romantisk partner. Det kan också vara en vän som du inte har någon romantisk anknytning till, men ni två går helt enkelt så bra ihop.

Ge inte upp. Din tid kommer och du kommer att bli yr av känslan av att vara funnen som kommer att överskölja din kropp med lycka när du kommer till den punkten när ni två kommer att lägga ögonen på varandra.

Verkliga Själsfränder Knyter Kontakt Via Ögonen