Skip to Content

Vänta Inte På Honom, Han Är Inte Värd Det

Vänta Inte På Honom, Han Är Inte Värd Det

Om du är smart och om du respekterar och älskar dig själv, så vänta inte på honom.

Du ger honom en eller två chanser till, men det blir de sista som du ger honom. Du kommer inte lämna utan varning eftersom du inte är den typen av en tjej.

Du ger honom en enda chans att ställa saker till rätta, för att göra förändringar, men om han sjabblar till det igen, vänta inte på honom utan lämna bara.

Vänta inte på att han ska förändras för att han kommer inte att göra det. Människor förändras inte så enkelt. Egentligen är jag inte ens säker på om det är möjligt.

De kan lura dig och låtsas att de har vänt blad, men i själva verket, djupt inuti, förblir människor de samma.

Den enda skillnaden är att efter att de har förändrats så säger de inte vad de vill säga högt och de gör inte de saker de vill göra för att de försöker lura dig att tro att de inte är samma gamla person som tidigare.

Du måste inte köpa den här skiten rakt av. Du kan tro på det ett tag, men inte för länge.

Så tro mig, det är bättre att kapa banden till honom direkt än att vänta och bli besviken efter att du har upptäckt att han ljög för dig hela tiden.

Ett förhållande där du måste vänta på att han ska ändra något i sitt liv, hans beteende eller, ännu värre, hans personlighet, är ett förhållande som är dömt att misslyckas.

Det är ingen mening att ens försöka. Det enda du kommer att få ut av det är du, ensam och sårad.

Vänta inte på att han ska sansa sig. Detta kan ta hur lång tid som helst.

Och hela tiden kommer du att bli ännu mer sårad än du redan är, när du försöker tillfredsställa honom och uppfylla varje önskan han har.

ung flicka och en man som sitter vända bort från varandra

Så länge du fortsätter att försöka och agerar som om ingenting hänt, kommer han inte att inse att hans beteende är skit. Han fortsätter att försumma dig eftersom han ju kan se att du är okej med det.

Om du fortsätter att vänta på honom och låta honom behandla dig som du inte förtjänar, låter du honom såra ditt hjärta så djupt att det kommer att ta månader för dig att läka.

Vem vet? Kanske är han inte den som du är menad att vara med. Kanske har du nöjt dig med en som inte är dig värdig och du vet inte ens om det.

Kanske finns det något så mycket bättre där ute för dig. Du måste bara ta dig förbi det första hindret.

Du måste vara modig nog för att klara provet. Så, nej, vänta inte på att han ska komma till sina sinnen.

Vänta inte på att han ska behandla dig som en prioritet. Du borde inte komma i andra hand.

Du bör aldrig vara någons back-up plan och nu verkar det som om du är hans.

När du blir kär, ska det vara den bästa upplevelsen av ditt liv. Kärlek är tänkt att framkalla känslor du inte vill ska sluta, känslor du vill somna med och vakna på morgonen med.

flickan står vid bilen

Men om kärleken gör att du känner dig oönskad och får dig att tigga om uppmärksamhet, då är det inte riktigt kärlek och han är inte mannen för dig.

Han bör alltid sätta dig först. Om han älskar dig, borde han visa det för dig.

Dessa tre små ord är säkert trevliga att höra, men om de inte backas upp av handlingar, betyder de inte någonting.

Vänta inte på att han ska visa dig respekt. Du har förtjänat din respekt och om han inte kan se det, är han inte mannen för dig.

Kanske tycker han att det är normalt att agera på det sättet, men en stark och självständig kvinna som du är behöver inte stå ut med det.

Du har inga problem att hitta någon som kommer att se dig för vad du är värd.

Du kommer att finna honom på ett ögonblick medan han … han kanske har förlorat den enda chansen han har att bli älskad under sin livstid.

Du förtjänar en man som uppskattar ditt hårda arbete och all den tid och ansträngning du investerar i allt du är passionerad för. Du förtjänar en man som tror på dig och står vid din sida i allt du gör.

Du förtjänar någon som ser hur mycket du försöker, någon som kommer att krama dig när dagen är över och hålla dig i sin famn för att hjälpa dig att få din styrka tillbaka.

Vänta inte på att han ska inse vilket hemskt misstag han har gjort. En dag kommer han att vara ledsen för att inte tog hand om dig bättre. En dag kommer han se dig med en annan man, lycklig och leende.

Han kommer se en gnista i dina ögon som han aldrig sett förut och då kommer det att slå honom. Det kommer plötsligt att gå upp för honom vilken fullständig idiot han var. Men då är det för sent.

Han kommer försöka vinna dig tillbaka och han kommer att misslyckas.

Vänta inte på att han ska ångra sig att han förlorade dig. Stanna inte så länge. Fortsätt och börja med ditt liv utan honom i det.

Du är bäst utan honom ändå.

Du förtjänar bättre än honom ändå.

Gör bara det första draget och resten kommer att komma av sig själv.

Vänta Inte På Honom, Han Är Inte Värd Det