Skip to Content

9 Steg Som Hjälper Dig Att Få En Tjej Att Bli Kär I Dig

9 Steg Som Hjälper Dig Att Få En Tjej Att Bli Kär I Dig

Att hitta den rätta partnern som du kommer att spendera resten av ditt liv med, kan vara riktigt svårt. Oftast är det en extremt lång väg, fylld av tråkiga dejter, dejter med fel personer och flera besvikelser.

Om du är trött på det här, så är den här artikeln perfekt för dig. Det finns vetenskapliga sätt att få någon att bli förälskad i dig.

Nedan följer 9 tips från forskare, om hur du får en tjej att bli förälskad i dig:

1.Var miljöintresserad

man som står i naturen

Enligt en studie som gjordes i USA så uppfattas människor som handlar mer miljövänliga och ekologiska varor, vara mer attraktiva som livspartners.

Om du istället är ute efter en kortare relation så bör du istället handla dyrare lyxvaror.

I samma studie kom man fram till att personer som istället föredrar de dyrare och lyxigare varorna vara mer attraktiva fysiskt och mer lämpliga för kortare förhållanden, utan några förpliktelser.

2. Är du kvinna? Spela svårflörtad

vacker brunett kvinna som står ensam

Kvinnor som spelar svårflörtade, anses vara mer attraktiva för män. Detta kom fram i en kanadensisk studie som gjorde ett försök med speed-dejting.

Nackdelen i studien var att man inte kunde se om mannen var intresserad.

I undersökningen definierades det istället som att mannen själv hade valt att prata med kvinnan och visade ett visst intresse på det sättet istället.

Om du är medveten om att en man är intresserad av dig, kan du alltså vinna på att spela svårflörtad.

Samma studie visar dock att du även behöver en del andra medel för att få honom att falla för dig helt.

3. Utstråla stolthet och glädje

vacker kvinna ler

Enligt en annan studie som gjordes i Kanada, kom man fram till att kvinnor och män attraheras av olika ansiktsuttryck.

Män ansåg att kvinnor som utstrålar glädje och lycka var mest attraktiva, medan de som utstrålade stolthet var minst attraktiva.

Studien visade tvärtom gällande män. Kvinnorna ansåg att men som utstrålade stolthet var mest attraktiva, medan de män som utstrålade glädje var minst attraktiva.

4. Är du man? Var lite mystiskt

man som bär solglasögon som står ensam utomhus

En studie som genomfördes av psykologer i USA visade att kvinnors attraktion till män som baserades på om männen hade uppgett att de var intresserade av kvinnorna sedan tidigare.

Studien gick till så att kvinnorna delades upp i tre grupper och fick en samling bilder på män, presenterade för sig.

Den första gruppen fick veta att männen hade sett deras facebook-profil innan och tyckte att dem var attraktiva.

Den andra gruppen fick höra samma historia, men istället för att höra att de var attraktiva, så fick dem höra att männen ansåg att de var ”genomsnittliga”.

Den tredje gruppen fick se männens bilder, utan att veta deras reaktion och vad de tyckte om kvinnorna sedan tidigare.

Dessa kvinnor tyckte att männen var betydligt mer attraktiva än vad de andra kvinnorna tyckte.

5. Rör på kroppen

kvinna som håller mans hand

Med detta menas inte att du ska röra på kroppen i form av träning, utan att du ska gestikulera när du pratar. Försök använda din kropp så mycket som möjligt när du pratar.

En studie som gjordes USA visade resultat på att både män och kvinnor ansåg att personer med en öppen hållning var mycket mer attraktiva än personer med en stängd och tillbakadragen hållning.

Man märkte också att människor på speed-dejting, generellt föredrog att gå på en andra dejt med en person som hade använt kroppen flitigt när de pratade.

6. Håll ögonkontakt länge

man och kvinna som ser varandra i ögonen

Det kan kännas lite konstigt i början, men vad gör man inte för att få personen är intresserad av, att vilja ha en, minst lika mycket.

Psykologer gjorde en studie där de bad personerna sätta sig parvis, med det motsatta könet och stirra i varandras ögon oavbrutet, i minst två minuter.

Personerna berättade sedan om ”känslor av intensiv kärlek”, ”personligt intresse” och ”en enorm attraktion” för den partnern som de hade ögonkontakt med.

Detta visade alltså att längre perioder med ögonkontakt, kan knyta an människor och även väcka några kärlekskänslor mellan två personer som aldrig tidigare har träffat varandra.

7. Tro det eller inte: lukt

vacker kvinna som sitter på soffan

Flera studier har gjorts angående detta, och alla de har kommit fram till att kvinnor under sin ägglossningsperiod, föredrar män som luktar luktar det manliga könshormonet, testosteron.

Om du är man, kan du försöka strunta i att använda deodorant och parfym i några dagar. Men självklart fungerar det allra bäst om du exakt när hon har ägglossning.

8. Skaffa hund

kvinna som bär den vita skjortainnehavhunden i händer

Studier visar att en hund gör en kvinna mer attraktiv för män. 100 män fick läsa korta beskrivningar om olika kvinnor, utan att få se hur de ser ut.

Samtliga kvinnor som beskrevs som hundägare värderades som mer attraktiva, omsorgsfulla och verkade ha högre potential för att vara en långsiktig partner, än resterande kvinnor.

Du behöver dock inte äga en hund själv för att anses vara mer attraktiv. Det räcker med att du har en hund tillgänglig.

I ett psykologiexperiment, där forskare lät en 20 årig tjej gå fram till okända män på gatan, visa intresse för dem och be om deras telefonnummer.

Sedan gjorde hon exakt samma sak med en hund vid sidan om. Som förväntat, så fick tjejen mer positiv respons och betydligt fler telefonnummer när hon hade hunden med sig.

9. Om du liknar din dejts före detta

man och kvinna kramar och ler

Män och kvinnor är generellt mer attraherade av personer som påminner om deras tidigare partners.

Kvinnor visade sig dock vara mer attraherade av ansikten som var lika sin nuvarande partner.

Om du vill få en kvinna att bli förälskad i dig, är det viktigt att du har ett eget liv. Om du lätt faller in i ”vän-zonen” kommer detta att vara extra viktigt.

Tjejer med en stark självkänsla, tycker inte om killar som inte har några liv och som klistrar sig fast vid dem. Det finns tjejer som tycker om det, men oftast är dessa tjejer osäkra och i behov av uppmärksamhet. 

Du bör göra ett gott intryck. Alla är olika, och det finns inget tips som gäller för alla tjejer. Det som en tjej faller för, kan få en annan att vilja springa därifrån.

Det allra bästa är om du är dig själv. Visa din unika skicklighet, talang eller något svårt som du kan göra och som du är stolt över.

Helst något som gör att du skiljer dig från alla andra. Det är dock viktigt att du gör det med måtta.

Ditt mål ska vara att imponera på henne och lämna ett gott intryck, men samtidigt inte skryta så mycket om dina framgångar och planer.

Försök att bli hennes vän. Tjejer brukar inte falla för slumpmässiga killar (självklart finns det vissa som gör det, men dessa förhållanden brukar aldrig vara särskilt länge).

 

Om ni befinner er på samma plats, försök ta reda på hennes namn, och varje gång era blickar möts, le mot henne. Ibland är ett leende, allt som en tjej behöver för att lägga märke till dig.

Du får dock inte göra det för ofta. Hon får inte börja tro att du är besatt av henne, för detta kan få henne att börja ignorera dig, vilket du absolut inte vill.

Om du märker att hon inte ser dig och inte lägger märke till dig, kan du säga ”Hej (hennes namn)” på ett artigt sätt, när hon får förbi.

Då kan du vara säker på att hon vet att du finns, och kommer förmodligen att lägga märke till dig nästa gång hon går förbi.

Det kan vara så att hon är blyg, då kommer hon bara att ge dig ett leende tillbaka. Ta inte detta som ett tecken på att hon inte är intresserad av dig.

Försök att prata med henne så mycket som möjligt. Det räcker inte med att du erkänner att du gillar henne och sedan blir helt tyst och drar dig tillbaka.

Om du istället pratar med henne då och då, så kommer hon själv kunna lista ut att du är intresserad av henne.

Om du istället bara erkänner att du gillar henne och sedan blir tyst, så kommer hon att tro att du inte gillar henne, och då kommer hon inte att skapa något intresse för dig heller.

kvinna och man står utomhus

Flirta med henne. När du träffar tjejen som du är intresserad av, försök att få ögonkontakt med henne och le. Börja med en avslappnad konversation.

Det allra viktigaste är att du är avslappnad. Ju fler tjejer du pratar med, desto mer avslappnad kommer du att bli.

Se henne inte som tjejen du alltid drömt om och oroa dig inte för hur hon kommer att reagera om du drar ett dåligt skämt.

Jag kan slå vad om att hon är minst lika nervös som du, och de små misstagen ni gör, kommer sannolikt att ignoreras eller kanske inte ens märkas av.

Lev i nuet och njut av att prata med denna attraktiva och underbara tjejen.

Tänk bara på att inte vara så pass avslappnad att du gör eller säger något som du senare kommer att ångra.

Alla tjejer tycker om att få komplimanger. Om du är intresserad av en tjej, så tycker du förmodligen om många saker med henne. Låt henne veta det!

Om du ser att hon har en ny frisyr, nya naglar eller nya kläder, bör du säga det. Då kommer hon att veta att du lägger märke till henne och de förändringar hon gjort.

Ju mer unik komplimang du ger, desto bättre kommer hon att motta den. Om du ger komplimanger om hennes utseende, försök att vara så originell som möjligt.

par som dricker kaffe som håller hand

Men den allra bästa komplimangen som tjejer kan få (och som de blir gladast över) är om hennes personlighet eller kompetens.

Det kan vara att hon är bra på något, eller berömma hur hon gör något.

Chansen är väldigt stor att hon redan fått höra, flera gånger att hon är vacker, vilket till slut kommer verka ganska ytligt. 

Ta den tid du behöver, och ge henne den tid hon behöver. Var inte påträngande eller behövande. Oftast behöver tjejer mer tid på sig att utveckla djupa känslor, än vad killar behöver.

Fortsätt att uppvakta henne, men ha inte för bråttom. Om du och den här tjejen senare blir tillsammans, kommer hon alltid att komma ihåg hur du fick henne att känna sig när ni precis började lära känna varandra.

Det är viktigt att du får henne att känna sig uppskattad, inte osynlig och ohörd. Ta dessa steg långsamt, var försiktigt men ändå stadig.

Det tar tid för henne att vänja sig vid en ny man i livet, minska rädslan för att bli sårad och för att du inte ska verka så desperat. Tvinga inte fram förhållandet.

Om du märker att hon inte är intresserad av ett förhållande, efter att ni har lärt känna varandra, bör du inte pressa henne.

Om hon till slut går med på det, så kommer det förhållandet förmodligen inte att vara så pass länge, vilket inte är vad du är ute efter, eller hur?

9 Steg Som Hjälper Dig Att Få En Tjej Att Bli Kär I Dig