Skip to Content

200 Söta Saker Att Säga Till Din Flickvän För Att Få Henne Att Falla För Dig

200 Söta Saker Att Säga Till Din Flickvän För Att Få Henne Att Falla För Dig

Kvinnor älskar att bli bortskämda med ord. Med orden från vår stora J.K. Rowling: ”Ord är, enligt mig inte så ödmjuka åsikter, utan vår mest outtömliga källa till magi.

De kan både orsaka skada och hjälpa oss läka den.” Är det inte sant? Ord kan skada djupare än någon kniv någonsin kunnat göra, och av samma anledning måste vi vara försiktiga med hur vi använder dem.

Med rätt och söta saker du säger till din flickvän kan du få henne att falla för dig. Så läs vidare för att jag ska kunna hjälpa dig att komma till en kvinnas hjärta på rätt sätt, med söta ord och meningar.

Jag förstår att alla människor där ute inte är så bra på att komma på de rätta orden, eller att de inte är så romantiska och kreativa. Men oroa dig inte, jag kommer att avslöja exakt vad du bör säga för att vinna hennes hjärta!

Söta saker att säga till din flickvän när du fortfarande flirtar med henne

par som äter middag på restaurangen

Så, du har sett henne ett par gånger, ni har kanske utbytt några ord, men ingenting hände.

När ni börjar kommunicera, sms-a eller prata, var noga med att använda dig av några av dessa meningar för att få henne att falla för dig. Hon kommer att bli imponerad och du kommer ett steg närmare en vacker kvinna.

1. Skulle du tro på mig om jag sa att jag tydligt kommer ihåg den dagen jag träffade dig? Du var så fantastisk, så underbar och så vacker. Jag kunde inte titta bort.

2. Jag älskar ljudet från din röst. Det får mig att påminna mig själv om att det finns vackra saker i den här världen.

3. Sedan jag träffade dig kan jag inte titta på någon annan tjej. När du är runt mig tittar jag bara på dig och när du inte är där, tänker jag bara på dig. Jag måste bli förtrollad.

4. Jag är ganska säker på att ingen man någonsin vetat hur man bör behandla dig rätt, men jag lovar att jag kommer att göra det. Jag kommer att visa dig hur en kvinna bör älskas och tas hand om, eftersom du förtjänar det. Du förtjänar allt.

5. Jag måste säga att du är den vackraste kvinnan jag någonsin sett. Särskilt när jag vet att din själ är den vackraste delen av dig.

6. Vad? Varför jag är kär i dig? Tja, för att du är du. Ingen annan är du, eller hur? Jag föll för de vilda ögonen och det röriga håret. Jag föll för dig! Och på grund av det kan ingen annan ens komma nära mitt hjärta.

7. Du är bara perfekt. Du kanske inte ser det just nu, men du är det. Varje del av dig är alldeles fantastiskt perfekt.

8. Jag kan inte vänta på det ögonblick när du inser att jag verkligen är djupt kär i dig. Det kommer också att vara det ögonblick då du inser att jag kommer att göra vad som krävs för att göra dig lycklig. Din lycka är och kommer föralltid att vara min prioritet.

9. Som du kan se, är jag egentligen inte en man som vet hur man döljer dessa känslor. Eller kanske är det bara för att jag är så öppen med det. Du får mig att känna mig som att den jag egentligen är, räcker.

10. Varför är du så ömtålig? Jag ser att du alltid har svårt för känslomässiga saker. Jag vill bara hålla i dig och visa att allt kommer att bli bra, trots att jag vet att du är stark. Kanske vill jag bara ha en ursäkt för att få hålla i dig?

Söta saker att säga till din flickvän när ni är i ett förhållande

le kvinna som ger sin man en pappersform av hjärta

Oavsett om ni just har påbörjat er relation eller om ni varit tillsammans i flera år, så är en liten mening här och där viktig, för att få din flickvän att komma ihåg att hon är älskad, behövs och att du alltid tänker på henne.

När hon får de slumpmässiga romantiska kärleksmeddelandena från dig mitt på dagen, tro mig, hennes leende blir vackrare än vanligt. Så, glöm inte vikten av dessa meddelanden, eftersom de verkligen bidrar till mycket lycka.

Och bli inte rädd för längden på några av dessa. Tro mig, medan jag pratade med mina kvinnliga vänner som diskuterade detta ämne, sa de alla att de inte bryr sig om hur långa dessa är.

Så, håll dig inte tillbaka! Det spelar ingen roll hur lång tid det tar att berätta för henne allt du behöver.

11. Vissa säger att tänkande på den personen du älskar är överskattat. Självklart är det mindre viktigt att ha någon i tanken än att vara vid deras sida dygnet runt, men det är fortfarande viktigt för mig. Så, jag tänker på dig och du är i alla mina böner. Jag tänker alltid på dig när jag ber – bara för att låta Gud se att du fortfarande är min största önskan.

12. Tanken på att förlora dig, skrämmer mig. Det är som att tänka på slutet på allting. Det är som att falla i en grop utan att någonsin ha förmågan att komma ut ur den. Åh, snälla, låt mig aldrig falla i detta. Aldrig lämna mig. Jag lovar att jag kommer att göra vad som krävs för att göra dig till den lyckligaste kvinnan som lever. Det finns inget jag inte kan göra, om det betyder att jag kommer att se ett leende på ditt underbara ansikte.

13. Jag är så ledsen om jag har sårat dig. Det finns inget mer värdefullt för mig än din lycka. Det var bara att jag blev överväldigad av känslor som jag helt enkelt inte kunde kontrollera. Det är inte ditt fel. Allt kommer att bli bra.

14. Allt kommer att bli bra så länge du och jag är tillsammans, för att visa hela världen hur människor ska älska varandra! Vi är det bästa exemplet på perfektion där ute!

lyckligt parsammanträde på soffan hemma

15. Kommer du ihåg de sommarnätterna när vi började träffas? När jag tittar på dig idag, kan jag känna den där vinden på min hud igen, den påminner mig om den spänning jag kände när jag rörde dig första gången. Även då, älskade jag dig mer än du någonsin kommer att veta.

16. Jag älskar det sätt som jag inte förväntade mig att något av detta skulle hända. Du. Mig. För evigt? Livet har så många underbara överraskningar för oss, eller hur?

17. Jag vet att du är en klyscha, men ord kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig. Människor har helt enkelt inte kunnat uppfinna ord för så starka känslor.

18. Igår natt drömde jag om att jag vaknade och att du inte var bredvid mig. Jag skrek. Jag fick panik. Det var när jag vaknade på riktigt och jag såg dig sova bredvid mig. Jag visste aldrig vad sann rädsla var, förrän den drömmen. Jag vill inte uppleva några morgnar utan dig vid min sida.

19. Jag vill vakna bredvid dig resten av livet. Med dig, har nätter alltid en vackrare lukt och morgnar får ett vackert ljud genom fönstren. Jag minns inte några morgnar som var så vackra innan du kom in i mitt liv.

20. Det kommer aldrig att finnas något eller någon så viktig för mig som du är, för du är verkligen något speciellt och underbart som bara händer en gång i livet. Jag vill inte tappa min enda chans, så jag ska göra allt som behövs, bara för att få dig lycklig och kär.

Söta saker att säga till din flickvän i ett långdistansförhållande

kvinna som tittar på sin telefon

Okej, låt oss vara ärliga nu. Långdistansförhållanden kan vara så svåra och stressande ibland att du helt enkelt behöver ha en känslomässig anslutning som du kan bygga upp genom dina ord, innan ni faktiskt kan träffa varandra.

Att säga söta saker till din flickvän medan du är i ett långdistansförhållande betyder att hon får försäkran om att du för alltid kommer att älska henne och att ni två kommer att ha en framtid tillsammans.

Detta eftersom er kärlek är starkare än milen som delar er.

21. Det är dagar som dessa då jag saknar dig mest … när regnet faller utanför och kunde mysa inne, titta på film och kyssas tills morgonen. Men det som får mig genom dagen är tanken på att jag snart kommer att se dig igen och att du och jag kommer att ha en ljus framtid tillsammans. Dessa mil mellan oss bryter oss inte. Jag lovar dig!

22. Snälla, gråt inte! Jag vet att vi nu är ifrån varandra, men stäng ögonen och föreställ dig oss tillsammans. Låt din fantasi rädda dig i dessa sorgsna ögonblick. Jag lovar dig att jag kommer att göra vad jag kan för att hålla i dig, så snart som möjligt. Vi måste bara vara tålmodiga.

23. Jag säger till mig själv att allt kommer att vara okej, men mitt hjärta längtar efter dig mer än vanligt. Jag vill bara kyssa dina läppar igen och hålla dig nära mitt bröst. Ja, jag vill att du lyssnar på mitt hjärta som bara slår för dig.man som bär svart topp på väg att kyssa kvinna

24. Ibland undrar jag: vem är jag för att få dig att vänta så länge på mig? Vi har varit isär så länge att det verkar som en evighet. Någon kan trösta dig just nu. Någon som skulle vara där bredvid dig. Men då minns jag också att ingen någonsin kommer att kunna älska dig så mycket som jag älskar dig. Även om vi båda måste vänta på att den dagen kommer, när vi vet att vi kommer att spendera resten av våra liv av att vakna upp bredvid varandra, så kommer vi åtminstone att veta att vi har vunnit!

25. Idag berättade någon för mig igen att det inte finns någon chans att dessa mil mellan oss inte skulle komma emellan. Jag kom bara att tänka på dig och ditt vackra leende, din lugnande röst och din fantastiska själ, och det räckte fr mig för att bara be dem att dra åt helvete. Jag vet vad jag kämpar för och jag kommer för evigt att fortsätta kämpa för oss två.

26. För att vara ärlig mot dig, trodde jag aldrig på själsfränden innan jag träffade dig. Föreställ dig hur länge våra själar längtade efter att vara tillsammans, att de faktiskt har hittat ett sätt att erövra dessa mil mellan oss, och alla dessa människor som säger att vi borde ge upp.

27. Jag kommer att ge allt jag kan och allt jag har bara för att en dag säga att jag aldrig kommer att lämna dig ensam igen.

28. Jag är där om några dagar! Vänta bara tills du ser hur mycket jag saknar dig. Jag kommer inte att släppa dig, hela tiden vi tillbringar tillsammans

29. Jag hoppas att du en dag kommer att förlåta mig för att jag är borta från dig så länge. Men jag lovar dig att det kommer att vara värt det, när vi väl är ihop igen när vi köper vår egen lilla plats och vi har vår egen familj. Det är då vi vet att vår kärlek är starkare än alla de hinder som låg framför oss.

30. Jag behöver dig. Snälla, håll bara ut en liten stund längre. Jag lovar att allt kommer att gå bra.

Söta saker att säga till din flickvän på hennes födelsedag

le kvinna firar sin födelsedag

Födelsedagar är något väldigt speciellt och jag tror att du är också är medveten om det.

Det är inte bara supersött att säga en av de här sakerna till din flickvän på hennes födelsedag, det är också mycket viktigt för din relation, då hon kommer att veta att du kom ihåg detta.

Det är det bästa sättet att visa henne hur mycket du älskar henne.

31. Den här dagen föddes allt jag någonsin ville ha. Ja, jag pratar om dig! Tack för att du existerar och tack för att du valde att fira alla dina framtida födelsedagar med mig. Men nu: Grattis på födelsedagen. Tack för att du är så otrolig!

32. Jag önskar er en otroligt kärleksfull födelsedag. Det kanske finns tillfällen jag inte kan ge dig allt du någonsin drömt om, men jag lovar dig att jag kommer att älska dig mer och mer varje dag.

33. I dag är din dag, min drottning! Jag kommer att göra vad som krävs för att göra dig lycklig. Din önskan är min order!

34. Grattis på födelsedagen till den vackraste kvinnan som lever! Jag är så glad att ha dig i mitt liv och jag ser fram emot alla år framöver.

35. Till den bästa tjejen någonsin, ljuset i mina allra mörkaste dagar, leendet som lyser upp varje rum, min ängel, min lyckliga charm och den enda jag kommer att älska resten av mina dagar: Grattis på födelsedagen!

36. I kväll sjunger till och med stjärnorna på himlen dig en födelsedagssång med deras fantastiska skimmer. Jag ville följa med dem, men jag måste säga att dina vackra ögon lyser ljusare än de gör. Grattis på födelsedagen min älskling. Må stjärnorna föralltid vara till vår fördel!

37. Jag önskar att alla dina största drömmar går i uppfyllelse! Grattis på födelsedagen min drottning. Jag vill se dig le så här resten av ditt liv, här vid min sida.

38. Grattis på födelsedagen min kära. Hoppas du en dag får inse hur mycket jag älskar dig. Kanske den dagen kommer mänskligheten att uppfinna ord för att beskriva hur starka mina känslor egentligen är för dig!

39. Jag vill att du ska ha en vacker födelsedag! Idag kommer jag att göra vad du än kräver av mig. Jag vill verkligen bara ha dig lycklig.

40. Grattis på födelsedagen! Jag hoppas att du kommer att gilla de gåvor jag har till dig. Jag vet att de inte är lika vackra som du, men ingenting är det och ingenting kommer någonsin att bli det.

Söta saker att säga till din flickvän efter bråk

upprörd par som sitter i vardagsrummet

Bråk och tjafs är värst, har jag rätt? Du tittar på den personen du älskar mest, lider och är arg på dig, och bröstet rivs isär.

Ditt hjärta går sönder – i dessa ögonblick kommer du att behöva de rätta orden mer än någonsin! Kommunikation är verkligen det bästa sättet att lösa alla slags konflikter på som ni har, men att kasta in några söta ord kommer att göra någon skada, tro mig. Om något, kommer det att få henne att komma ihåg varför hon älskar dig i första hand!

41. Jag ville aldrig göra dig arg. Det var inte min avsikt, jag lovar dig! Därför är jag verkligen ledsen för allt. Du måste veta att jag älskar dig och att detta bryter mitt hjärta!

42. Mitt hjärta bryts långsamt på grund av hur arg du är på mig. Jag vill inte se dig agera så här när jag vet hur fint ditt leende är. Så snälla, le för mig, och jag lovar att jag aldrig kommer att göra något som upprör dig!

43. Du kan inte skjuta mig bort! Inte nu, inte någonsin! Jag kommer alltid hålla mig kvar för att göra dig lycklig och säker. Så, vad händer om vi har haft ett litet tjafs? Dessa små saker kommer aldrig att vara starka nog, för att bryta oss isär!

44. Jag har fått dig att gråta av glädje varje dag fram till idag. Kan du förlåta mig i namnet på alla de tårar av glädje du förlorat? Jag kommer att visa dig att när du ler igen, kommer jag aldrig att göra dig så ledsen igen.

45. Jag kommer aldrig mer att vara lika arg på mig själv som jag är just nu, för jag har fått min drottning att gråta. Hur kommer jag någonsin att leva med mig själv igen? Snälla, min kära, förlåt mig! Jag var en dåre som trodde att jag gjorde rätt sak. Jag är verkligen ledsen

46. Jag är ledsen. Jag är ledsen att detta hände och att vi båda nu lider! Vi lider båda av samma anledning: för de ord jag sa och de saker jag gjorde. Vet att jag verkligen är ledsen! Snälla förlåt mig.

47. Även om dumma argument som dessa händer, finns det inget behov av att du tvivlar på min kärlek till dig! Min mun var snabbare än min hjärna och jag sa några riktigt hemska saker. Jag är verkligen ledsen.

48. Jag kommer inte att sluta älska dig på grund av ett tjafs! Egentligen kommer jag aldrig att sluta älska dig! Detta är bara en liten påminnelse om att andra människor har det ännu svårare än vi, eftersom de låter dumma saker som tjafs att bryta dem isär. Vi är mycket bättre än så! Har jag rätt?

49. Låt inte dessa små brister hos mig vara anledningen till att du ifrågasätter hela vårt förhållande!

50. Jag är ledsen för allt jag sa. Jag ar tillbaka allt. Den kärlek jag har till dig är starkare än någon ilska någonsin kommer att bli.

Söta saker att säga till din flickvän när du försöker få henne tillbaka

par tittar på varandra utanför

Jag vet att det inte alltid är en bra ide, att starta om ett förhållande. Men om ni två har haft en fantastisk tid tillsammans och ingen av er är nöjd med att ni gått skilda vägar, kanske dessa meningar och stycken kan få dig att få henne tillbaka.

Naturligtvis bör inte alla förhållanden ges en andra chans, men om du verkligen tror att ni båda ska vara tillsammans och att det inte finns något sätt att få er lyckliga på, förutom att prova igen, så gör det!

51. Jag trasslade till det, okej? Jag trasslade till det som aldrig förr. Men jag är redo att ändra det, om du är redo att ta mig tillbaka.

52. Jag tror inte att något så speciellt som vår relation förtjänar att brytas så här; Jag är villig att de det en chans till. Du är så dyrbar och så rar för mig, att jag helt enkelt inte kan leva mitt liv utan dig vid min sida.

53. Säg aldrig att detta skulle hända! NEJ! Vi skulle vara glada tillsammans. Detta? Det är ett test från Gud för att se om vi verkligen älskar varandra och om vi är redo att kämpa för detta förhållande. Om du är redo att ta min hand igen, låt oss klara det här testet tillsammans!

54. Jag är inget annat än ledsen. Jag kan inte tro att jag släpper en sådan ängel som du. Jag kommer aldrig att förlåta mig själv för detta misstag. Men om du är villig att ge mig bara en chans till, så lovar jag dig att jag ska behandla dig rätt och visa dig vad sann kärlek är.

55. Tror du att du någonsin kommer att kunna förlåta mig? Inte för mig, inte för dig. Men för det förhållande vi hade och för alla de människor som tittade upp till oss. Vi är den perfekta matchen eftersom vi älskar varandra. Låt inte vår kärlek försvinna.

56. Gör inte detta åt mig! Lämna mig inte så här utan att berätta varför det händer! Jag älskar dig. Jag älskar dig och jag tänker inte släppa dig! Jag kommer att kämpa för oss, så tänk på detta ännu en gång.

57. Finns det något jag kan göra för att du ska ändra dig? Om det är så, så kommer jag till och med att ta ner stjärnorna från himlen för att be dig om att komma tillbaka till den kärlek vi hade.

58. Se, jag är inte stor med ord, men jag lovar dig att när du ger mig en ny chans, kommer jag att jobba på mig själv för att förbättra vår relation. Jag kommer att jobba dag och natt om det behövs, bara för att visa dig att jag verkligen älskar dig.

59. Jag kommer inte bara kasta bort allt! Kommer du ihåg de skratt och de kvällar som vi pratade tills solen gick upp över horisonten? Ja! Jag är redo att kämpa för dessa igen, om du bara ger mig en chans.

60. Du ville gifta dig med mig. DU ville tillbringa resten av ditt liv med mig. Vad hände? Är det verkligen värt att kasta bort det vi hade? Gör inte så här. Jag är verkligen ledsen. Snälla, lämna mig inte.

Söta saker att säga till din flickvän på er årsdag

romantiska par som äter middag på restaurangen

Jubileum är verkligen något speciellt och tjejer lägger mycket värde på dem. Vi kommer ihåg varje datum, varje ord du sa till oss och varje speciellt tillfälle.

Det är därför du inte kan glömma att berätta för henne något förtjusande, för att få henne att komma ihåg de speciella dagarna då ni började träffas.

Eftersom detta är ett speciellt tillfälle, använd dina ord klokt!

61. Ett år har gått och jag kysste dig varenda en av dessa 365 dagar. Jag ser fram emot alla de dagar som kommer, att fortsätta kyssa dig och visa dig min kärlek!

62. Gud måste verkligen älska mig om han valde att sätta dig in i mitt liv och visa mig att jag för evigt kommer att ha en anledning till att vara lycklig – precis som det senaste året vi har tillbringat tillsammans. Jag kan inte väna med att se vad de kommande åren har för oss. Tack för allt! Grattis på årsdagen!

63. Lycklig årsdag min kärlek! Jag kan inte tro att ytterligare ett år har gått. På något sätt känner jag alltid att vi precis har träffats eftersom jag älskar sig så mycket som jag gjorde de dagarna då vi var små och så fulla av energi!

64. Jag önskar dig ett lyckligt jubileum! Inte bara den här, utan alla de årsdagar som kommer. Vi kommer att visa tiden att det inte finns en gräns för vår oförstörbara kärlek!

65. Jag kunde inte föreställa mig att jag skulle vara den firar årsdagar med dig. Men här är vi, så, lycklig årsdag min älskling! Du har gjort mig till den absolut lyckligaste mannen som lever

lyckliga par kysser utanför

66. Häromdagen berättade du för mig hur mycket du älskade mig, och jag blev stum. Jag visste inte vad jag skulle säga då. Men nu gör jag det: kärleken jag känner inuti mig brinner ljusare än en låga och jag kommer att älska dig tills tiden är slut! Grattis på årsdagen!

67. När allt föll isär kunde jag alltid lita på att du skulle dra mig tillbaka på spåret. Det är därför jag vet att detta inte kommer att vara vår sista årsdag att fira! För vi kommer alltid att vara där för att fånga upp varandra.

68. Jag valde att spendera mitt liv med dig. Jag skulle välja dig igen, inte bara idag, utan varje kommande jubileum och varje dag som kommer!

69. Glöm inte hur mycket jag älskar dig, eftersom det skulle krossa mitt hjärta. Jag vill påminna dig om min kärlek på var och en av de 365 dagarna på året, men idag är det speciellt. Idag är dagen när vi började vår resa, och låt oss göra detta, ännu en gång, till den vackraste dagen någonsin!

70. Ett år från och med nu kommer inget att vara detsamma – precis som ett år innan idag, då vi inte trodde att en kärlek mellan två människor kunde vara så stark. Men vi gjorde det och ser på något vi skapat. Vi tittat på en kärlek som kommer att blomstra under alla år som ligger framöver! Jag älskar dig min kära. Grattis på årsdagen!

Nu när vi har gått igenom de längre meddelande, går vi igenom de kortare. Inte för att längden på vad du har att säga betyder så mycket. Det som faktiskt är viktigt är vad du har att säga, så lått oss gå vidare till kortare versioner av att förklara din kärlek till henne

Söta saker att säga till din flickvän på alla hjärtansdag

par kramar hemma

Varje tjej drömmer om en perfekt alla hjärtans dag, så varför inte ge den till henne om du kan. Du behöver inte vara Shakespeare för att få henne, för du har allt nerskrivet.

71. Glad alla hjärtans dag, underbara.

72. Du är den enda jag älskar – Tack för att du är helt fantastisk.

73. Min dag är inte fullständig utan att tänka på dig. Du är min enda kärlek. Glad alla hjärtans dag!

74. Önskar den sötaste och lyckligaste dagen till min eviga kärlek.

75. Om jag kunde räcka upp och hålla en stjärna för varje gång du har fått mig att le, skulle hela kvällshimlen vara i min hand.

76. Min söta kärlek, jag lovar att agera som en perfekt gentleman i år och se till att ge dig allt du vill ha på denna speciella dag. Idag handlar det om oss och vår kärlek till varandra. Jag älskar dig! Glad alla hjärtans dag!

77. Särskilt idag hoppas jag att du känner hur mycket jag älskar dig och hur tacksam jag är över att ha dig i mitt liv.

78. Om det någonsin kommer en dag då vi inte kan vara tillsammans, ha kvar mig i ditt hjärta, jag kommer att stanna där för alltid.

79. När jag vaknar på morgonen är min första tanke om dig, för när jag börjar min dag med dig i huvudet, vet jag att den kommer att vara perfekt.

80. Jag älskar dig inte bara. Jag älskar att jag får ha dig som min kärlek. Glad alla hjärtans dag!

Söta saker att säga till din flickvän med ett meddelande

le man som håller hennes telefon utanför

Ibland vet inte män exakt hur man uttrycker sig. Ibland kan de rätta orden bara inte komma fram vid rätt tidpunkt. Om du är en av de här männen, är det definitivt din tur att skicka henne söta och romantiska meddelanden.

81. Hur kan du se så vacker ut, varje gång jag ser dig?

82. Ord kan inte förklara vilken underbar person du är.

83. Om jag kunde ge dig en sak i livet, skulle jag ge dig förmågan att se dig själv genom mina ögon. Först då skulle du inse hur speciell du är för mig.

84. Det är på grund av dig, mitt liv känns så perfekt.

85. Jag önskar att jag kunde vakna bredvid dig.

86. Jag blev kär i dig för de miljoner saker du aldrig visste att du gjorde.

87. Ditt vackra leende vänder min dag varje gång.

88. Jag älskar alla de saker du inte gör: du försöker aldrig förändra mig, du bryr dig inte om mina knäppa humörsvängningar, du skrattar aldrig när jag försöker vara allvarlig och du vänder dig aldrig bort när jag behöver dig mest. Jag älskar dig.

89. Den blicken i dina ögon när jag måste säga god natt gör det mycket svårt för mig att gå bort från dig.

90. Om någon bad mig definiera kärlek skickade jag dem till dig, så att de kunde se ett riktigt exempel på vad den känslan verkligen är.

Söta saker att säga till din flickvän för att önska henne en god morgon

par som ligger vid sängen

Det finns inget bättre än att skicka ett sött meddelande till henne på morgonen för att göra henne medveten om att hon är det första du tänker på när du vaknar.

91. Du är fortfarande i sömnen, och jag omfamnar dig och önskar dig en god morgon!

92. Morgon solen… du ser bra ut idag. Hur vet jag det? Eftersom du ser bra ut varje dag.

93. Jag kan inte vänta med att träffa dig idag!

94. Du har hittat sann kärlek när du inser att du vill vakna upp vid sidan av din kärlek varje morgon, även när ni har tjafsat.

95. Du är bäst. Hoppas du har en underbar dag idag.

96. Ibland önskar jag att det inte fanns någon väckarklocka, eftersom det är den enda enheten som väcker mig medan jag drömmer om dig.

97. Jag får fjärilar i magen för jag vet att jag kommer att se dig senare.

98. Varje morgon är en glädje eftersom det är en annan chans att se ditt vackra leende, dina genomträngande ögon och dina söta läppar. Jag kan inte vänta på att den här natten ska vara förbi så att jag kan se dig igen på morgonen.
99. Jag räknar ner minuterna tills vi träffas igen.

100. Du kan inte ta tillbaka igår. Du kan inte undersöka imorgon. Så, den enda gåvan du har är idag. Det är därför det kallas nuet.

Söta saker att säga till din flickvän för att smälta hennes hjärta

par i kärlek tittar på varandra

Vissa kallar dem för söta och andra kallar dem klassiker. Oavsett vad du vill kalla dem kan det inte gå fel med att använda dem.

Det finns två scenarier när du använder söta meningar – antingen kommer hon att falla för det, eller så kommer du att få henne att skratta. Oavsett resultatet är det bra att det hände.

101. Du kan inte se solen när det regnar, men du vet att den är där. Jag hoppas att vi båda kan vara som solen, som inte alltid ser varandra, men som alltid är där för varandra.

102. Om du var en film, skulle jag titta på dig om och om igen.

103. Han: ”Har du en telefon?” Hon: ”Visst. Varför?” Han: ”Jag lovade min mamma att jag skulle ringa henne den sekunden jag blev kär.”

104. En ängel frågade en gång varför jag bryr mig så mycket om dig. Jag sa till henne att jag bryr mig så mycket om att… jag kan inte hitta en anledning att inte göra det.

105. Om att älska dig var ett jobb, skulle jag vara den mest förtjänande, hängivna och kvalificerade kandidaten. I själva verket skulle jag till och med vara villig att arbeta gratis!

106. De säger att disney landet är den lyckligaste platsen på jorden. Tja, tydligen har ingen någonsin stått bredvid dig.

107. Jag medger att jag aldrig kommer att bli den perfekta. Jag kommer aldrig att vara där aldrig. Jag kanske misslyckas med att få dig att le ibland, men det är en sak jag kan göra. Jag kan vara den personen jag är för dig.

108. Om någon bad mig att beskriva dig med bara två ord, skulle jag säga ”helt fantastisk”.

109. Vad gör vissa människor mer speciella än andra? Det är inte bara lyckan du känner när du träffar dem, utan den ångest du känner när du saknar dem.

110. Skulle du ta tag i min arm så att jag kan berätta för mina vänner att jag blivit berörd av en ängel?

Söta saker att säga till din flickvän för att låta henne veta hur vacker hon är

le kvinna som står utanför i park

Varje kvinna vill höra att hon är vacker då och då. Välj dina ord och låt henne verkligen veta att du uppriktigt tycker att hon är vacker. En tjej måste höra det då och då.

111. Jag har aldrig sett så många funktioner återspegla en kvinnas skönhet precis som din gör.

112. Din skönhet förblindar mig eftersom den kommer från ditt hjärta och det återspeglas i dina ögon.

113. Din skönhet är allt jag behöver när det kommer från ditt hjärta. Jag älskar dig.

114. Gnisten i dina ögon är som att stirra in i ett hav av ädelstenar.

115. Ibland känns det som om du var noggrant konstruerad av Guds försiktiga händer.

116. Det finns ingen vackrare i den här världen än en kvinna i förhållande, så det finns ingen vackrare än du.

117. Du är den perfekta kvinnan i mitt liv; din skönhet är inte bara utåt, utan den rinner djupt in i ditt hjärta.

118. Skönheten du besitter är oöverträffad av lysande stjärnor.

119. Din elegans och klass är mer än jag kan bära, och jag älskar dig för det.

120. Magi är när våra ögon möts och vi känner gnisten mellan våra hjärtan. Du är underbar.

Söta saker att säga till din flickvän när du vill föreslå något för henne

föreslår mannen kvinnan

Att föreslå något för ditt livs kärlek är ett av de viktigaste ögonblicken i dina liv. Det är något som både du och hon kommer ihåg så länge ni lever. Du vill göra det rätt och du vill göra det minnesvärt.

121. Den dagen vi träffades var den dagen jag hittade mening och glädje. Jag hoppas att jag är det för dig. Vill du gifta dig med mig?

122. Mitt liv är underbart för att du är med mig. Du gör mig lycklig även om jag känner mig ledsen och nere. Ditt leende lyser upp mitt liv och allt mörker försvinner. Din kärlek har gjort mig galen. Jag kommer att älska dig till slutet av mina dagar. Och jag vill vara med dig hela mitt liv. Jag älskar dig.

123. Med denna ring ger jag dig mitt hjärta. Jag lovar från och med denna dag att du aldrig kommer att gå ensam; mitt hjärta kommer att vara ditt skydd, och mina armar kommer att vara ditt hem.

124. Jag vet inte hur man uttrycker mitt hjärta, men allt jag kan säga är att jag älskar dig alltid och för evigt. Att vara med dig får mig att le och vara glad över att dela livet med dig är min största dröm; gör det med sann kärlek.

125. Se in i mina ögon så kommer du att förstå hur mycket du betyder för mig; skulle du vilja vara min föralltid?

126. Låt all min lycka vara din, all din sorg vara min. Låt hela världen vara din, bara du vara min! Jag kan inte tänka mig att bli gammal med någon annan, och vill inte det heller.

127. Du är alltid i mitt huvud och jag tänker på dig hela tiden. Kom till mig, håll min hand och lämna den aldrig. Jag vill tillbringa mitt liv med dig och gå bredvid dig. Allt jag vill är att vara med dig hela mitt liv.

128. De säger: ”Jag vill bli gammal med dig.” Jag säger: ”Jag vill vara med dig utanför tidens gränser.”

129. Sök inte efter mig någonstans, för jag är alltid i ditt hjärta. Lägg din hand på ditt hjärta så kommer du att känna mig. Lämna mig aldrig och släpp mig aldrig, för jag kommer aldrig hitta en vackrare plats att bo. Var med mig till slutet av livet. Jag älskar dig.

130. Ända sedan vi träffades känner jag inte längre en tomhet i mitt hjärta. Stanna med mig och låt oss aldrig bli en del.

Söta saker att säga till din flickvän när du vill önska henne god natt

kvinna som skriver sin telefon på natten

Det här är vad du ska säga för att låta henne veta att hon kommer att tänka på dig även om hon inte är med dig.

131. Jag vet att det är svårt för dig att somna utan mig. Låt det vara den största olägenheten i ditt liv.

132. God natt, min kärlek. Jag hoppas att du sover bra och har de bästa drömmarna. Jag älskar dig så mycket. Jag kan inte vänta med att träffa dig på morgonen.

133. Jag önskar dig ingenting annat än de sötaste drömmarna ikväll, och glöm inte att jag alltid är där. Jag älskar och saknar dig.

134. Ljusen är släckta, tid att sova, god natt till dig, kanske har du de mest underbara drömmarna. Ha en lugn natt.

135. Jag kommer att sakna våra samtal till morgonen. Natten är tom utan dig. Dröm sött.

136. Det är så svårt att vara borta från dig. Jag saknar dig så mycket. Jag kan inte vänta med att komma hem och träffa dig igen. God natt. Puss och kram.

137. Beröm alla vackra ögonblick idag och tänk på dem när du går till sängs på natten för en god natts sömn. God natt.

138. Min hektiska dag är över. Jag vill att du ska veta att jag tänker på dig och nu kommer jag att föreställa mig dig i mina armar. Söta drömmar, jag älskar dig.

139. Jag hade en så underbar tid med dig ikväll. Du såg så vacker ut, och jag tyckte om vår konversation under middagen. Sov bra och ha underbara drömmar.

140. Stjärnorna är ljusa, stäng av lamporna, jag önskar dig en söt och sund god natt.

Söta saker satt säga till din flickvän för att få henne i sängen

vackra par kramar framför spegeln

Du måste få hennes motor igång. Sex är inte den viktigaste delen av en relation, men på ett sätt är det viktigt. Där det inte finns någon sexuell attraktion, finns det ingen kärlek på lång sikt.

141. Din röv ser lika fantastisk ut i de här tröskbyxorna som i din lilla svarta klänning.

142. Jag träffar dig i sovrummet efter att jag har tvättat tvätten.

143. Du har ingen aning om hur galen du gör mig.

144. Vill du ha en ryggmassage, en fotmassage eller båda två?

145. Lägg ner den boken nu, eller så måste jag ta den ifrån dig.

146. Ditt sinne är lika sexigt som din trånga lilla kropp.

147. Kan du säga hur mycket jag vill ha dig?

148. Jag köpte några manschetter och ögonbindel. Ska jag lägga dem på dig eller mig?

149. Gå in på badrummet och ta av dig trosorna

150. Jag städade upp sovrummet, men jag har inget emot att du rör upp lakanen med mig.

Söta saker att säga till din flickvän när du vill flirta med henne

par som har konversation i baren

Vissa tycker inte att det är lätt att flirta.. det är det, när du vet vad du ska säga!

151. Jag vill hålla dig, röra dig och kyssa dig bara för att kontrollera om du verkligen är gjord av socker. Eftersom du är så söt!

152. Du måste vara någon från framtiden. Eftersom jag ser min framtid med dig. Jag är glad att träffa dig i nuet eftersom vi har mycket tid till att lära känna varandra.

153. Du stal mitt hjärta och jag hade inte något att säga. Men du stjäl även min sömn! Nu har det börjat bry mig. Varför stjäla sömnen när vi kan ha det tillsammans!

154. Jag trodde att mitt hjärta var gjort av sten. Men jag visste aldrig att din skönhet kunde smälta sten som vax. Spara mitt smältande hjärta!

155. Dina underbara ögon kan tränga in tusen vakter med en enda blinkning. Och mitt hjärta var bara en mjuk hjärnvävnad. Hur kan jag motstå att älska dig!

156. Himlen betyder inte alltid en plats att vara på. Ibland är det en person att vara med. För mig är himlen hela tiden med dig!

157. Jag vet inte vad du tycker om mig, men jag har alla slags konstiga fantasier om dig. Vissa av dem inkluderar kramar och kyssar, men andra är ännu mer romantiska!

158. Du stal mitt hjärta utan min tillåtelse. Jag blev kär utan din tillåtelse. Nu ber jag om din tillåtelse att gifta mig med dig. Kommer du att säga ja?

159. Jag tror att människor ibland kommer från Gud för att välsigna livet för dem som bor på denna jord. Men berätta, sedan när började Gud skicka supermodeller?

160. Jag undrar: om jag vill boka en plats i ditt hjärta, måste jag vänta i kön eller får jag några extra privilegier eftersom vi är vänner?

Söta saker att säga till din flickvän för att få henne att le

le par sitter vid vardagsrummet

Ingenting är vackrare än att se den person du älskar att le. Se till att hon känner sig speciell och att det alltid kommer att vara ett stort leende på ansiktet.

161. När du rör mig får jag fjärilar i magen.

162. Du är mitt öde. Att göra dig till min vän var inte ett val, att bli kär i dig var inte en slump, men att göra dig till min fru var min största prestation. Jag älskar varje steg jag tog för att göra dig min. Jag älskar dig, min juvel.

163. Du får min sorg att försvinna med det vackra leendet.

164. Jag tänker inte så mycket, jag tänker inte ofta, men när jag tänker, tänker jag på dig.

165. Jag älskar hur ditt hår känner när jag kör fingrarna genom det.

166. Du är min lycka, mitt hjärtas önskan, min eviga låga, den som får mitt hjärta att slå snabbt. Min kärlek, min drottning, jag kan inte tänka en sekund utan dig i mitt liv. Jag vårdar dig, skönhetsprinsessan.

167. Jag vill att du ska veta att jag vill kyssa varje del av dig.

168. Kärlek är en risk; antingen sjunker du i det eller så sjunker det dig. För mig har jag drunknat djupt av den kärlek jag har till dig. Tack för att du gav mig denna ovillkorliga kärlek.

169. Jag vill få tiden att stå stilla när jag är med dig, men den hittar alltid ett sätt att flyga förbi.

170. Du är den kvinnan som får mig att känna att jag är på topp i världen!

Söta saker att säga till din flickvän när du saknar henne

man som står utanför framför kullar

Vill du att hon ska veta hur mycket du saknar henne, men du kan inte hitta de rätta orden för att beskriva hur du mår? Fortsätt bara att läsa….

171. Du är min drog och jag är beroende av dig.

172. Jag saknar din doft. Du luktar alltid så gott, och det får mig att känna mig varm och bekväm.

173. Sedan du lämnade har jag varit riktigt sjuk. Jag önskar ärligt talat bara att någon var med mig, och jag önskar att någon var du.

174. Jag säger inte att jag räknar minuter sedan du har varit borta, men det är 1 400 minuter på en dag, och jag tror att vi bara har korsat en miljon mark. Åtminstone så känns det så.

175. Jag sitter bara och tänker på dig och hur söt och trevlig och rolig du är. Hur bra känslan av att vara med dig är och hur mycket jag vill vara med dig varje ögonblick.

176. Att vakna upp utan att se dig vid min sida för att mitt hjärta går sönder, men när jag hör din röst, mår jag bättre.

177. Du är solen på morgonen. Du är vinden i min himmel. Du är vågorna i mina hav. Du är takten i mitt hjärta. Jag saknar dig.

178. Att titta på din bild hjälper mig att må bättre om du är borta, men jag kan inte vänta med att hålla dig i mina armar igen.

179. Om det går någon dag att jag inte säger att jag älskar dig eller att jag saknar dig, ska du alltid veta att jag gör det.

180. Jag antar att det jag saknar mest med dig är ditt leende. Jag älskar hur det lyser upp rummet och mitt hjärta.

Söta saker att säga till din flickvän när du vill be om ursäkt

man tröstar sin flickvän

Argument är en del av varje relation. Det som gör dig speciell är det faktum att du vill anstränga dig för att göra saker rätt. Om du har skruvat upp saker, vill du hitta orden för att göra det åt henne.

181. Älskling, jag är så ledsen för mitt hemska beteende! Jag kommer att förändras för dig, älskling!

182. Jag önskar att jag kunde ta tillbaka det jag gjorde/sa. Hur kan jag göra det för dig?

183. Jag är så ledsen att jag tog dig för givet. Du är allt för mig och mer. Kan du hitta det i ditt hjärta att förlåta mig?

184. En ursäkt är det minsta jag kan göra för dig. Låt mig säga att jag har förstått hur dum jag var. Jag älskar dig mer än något annat. Snälla förlåt mig!

185. Jag är inte perfekt, men jag försöker mitt bästa. Snälla ta emot min ursäkt.

186. Du kanske inte förlåter mig för vad jag har gjort, men jag vill bara att du ska veta att jag är ledsen och jag vill göra allt bra igen.

187. Jag är ledsen, det sista jag vill göra är att föra bort dig. Du är den person jag älskar.

188. En ursäkt är ingenting jämfört med vad jag har gjort, men ändå, jag vet att du har ett förlåtande och förstående hjärta och att du inte låter bitterhet förstöra vår kärlek.

189. Jag vet att jag förstörde ditt förtroende för mig. Snälla, förlåt mig. Jag ville aldrig att du skulle tvivla på mig.

190. Du vet att det är svårt för mig att erkänna mitt fel och be om ursäkt, men jag hade fel och jag är så ledsen för den sorg jag har orsakat.

Söta saker att säga till din flickvän när du vill att hon ska veta att hon är den enda

man kysser kvinnahanden

Ingen relation är perfekt och alla hamnar i kris när de börjar ifrågasätta om de är älskade och om denna relation är rätt för dem. När du märker att detta händer, slå på din charm och berätta för henne några av dessa saker.

191. Din röst är mitt favoritljud, ditt namn är mitt favoritord, din kram är min favoritwebbplats.

192. De vet inte att jag har väntat hela mitt liv för att träffa en kärlek som du.

193. Med din kärlek och omsorg känner jag att jag kan erövra hela världen.

194. Jag tänker på dig och kysser min kudde innan jag somnar varje natt.

195. Tyvärr, jag gick vilse i dina ögon. Vad var det du sa?

196. Du är solskenet i mina mörkaste dagar.

197. Mitt hjärta för dig kommer aldrig att gå sönder. Mitt leende för dig försvinner aldrig. Min kärlek till dig kommer aldrig att ta slut. Jag älskar dig!

198. Du är en av de sötaste och bedårande människorna jag någonsin har träffat. Älskar dig min älskling.

199. Du är inte bara min partner, utan också min bästa vän och skyddsängel. Jag vet inte vad jag någonsin kommer att göra utan dig.

200. Den dagen jag träffade dig hittade jag min saknade bit.

200 Söta Saker Att Säga Till Din Flickvän För Att Få Henne Att Falla För Dig