Skip to Content

Sluta Krossa Ditt Eget Hjärta – Han Kommer Inte Ändra På Sig

Sluta Krossa Ditt Eget Hjärta – Han Kommer Inte Ändra På Sig

Jag vet att du har övertygat dig själv om att saker kommer att ändra på sig. Jag vet att du tror det från botten av ditt hjärta, att du faktiskt vill att saker ska förändras.

Men tyvärr får vi inte alltid de saker vi vill ha i livet. Jag önskar vi gjorde det, men verkligheten är annorlunda.

Jag vet att din kärlek är bunden till den här mannen. Jag vet att kärleken du känner ibland ger dig vingar, men oftare än det sätter den dig i kedjor.

Jag vet att hela din kropp blir förlamad när du tänker på att lämna honom.

Virvelvinden av giftighet har dragit in dig för djupt och att komma ut ur det är ett omöjligt uppdrag för dig nu.

Jag vet också att du går igenom ett helvete varje dag och att du hanterar allt med ett leende. Kärleken du känner är inte frisk.

Kärleken du känner bryter ner dig för han drar fram kärlekskortet så att han ska kunna utnyttja dig.

närbild foto av kvinna som håller sting lampor

Men det är inte kärlek när allt du får är smulor av känslor, ord utan handlingar och tårar som rullar nerför dina kinder varje natt.

Herregud, hur kan du inte se att kärlek är så mycket mer och du är värd så mycket mer?

Jag hatar att vara den som säger det till dig, men du kommer inte kunna leva så här länge till.

Du märker inte det för du vägrar öppna dina ögon, men även om du inte vill se det, faktum är att din själ blir dränerad mer och mer för varje dag du stannar med honom.

Och den värsta delen är att du inte har något att fylla på med eftersom den som borde göra det är den som dödar dig. Och du kallar det kärlek.

Tro mig när jag säger att det är alltid ett bättre beslut att vara ensam än att vara med någon som suger livet ur dig.

Han tar allt och han ger inget i gengäld. Det är så självisk han är. Och tänk på hur länge du har låtit honom komma undan med det.

närbild foto av kvinna

Hur länge kommer du att vara den enda som drar ert förhållande framåt och offrar allt för någon som inte är värd det?

Du håller ihop allt med nöd och näppe. Alla dina förhoppningar är fästa på bilden du har av din framtid och hur saker kan vara, men tyvärr är det bara du som ser det. Och det är bara en illusion.

Det är bara något du ser och lita på mig när jag säger att det inte tar lång tid innan det försvinner, innan han gör någonting för att krossa det i tusen bitar.

Efter all den här tiden, varför öppnar du inte dina ögon?

Varför kan du inte inse vad som händer i ditt liv? Varför tillät du ditt hjärta att luras så länge?

Varför behöver du att någon annan berättar de här sakerna för dig som du redan vet, men vägrar att acceptera? Han är inte värd det och han kommer aldrig att bli.

Vissa människor är bara så själviska, så självcentrerade och så elaka att ingen kärlek skulle kunna förändra dem, och tusen olika chanser eller den snällaste personen i denna värld skulle inte få dem att förändras.

Älskling, du krossar bara ditt eget hjärta.

kvinna lutad på trästaket

Sluta låtsas att dina illusioner är riktiga. Sluta se saker som bättre än vad de är. Sluta slösa bort ditt liv. Du förtjänar så mycket mer.

Du förtjänar att leva ditt liv till fullo. Du förtjänar att få minst lika mycket kärlek som du ger.

Du förtjänar att behandlas med respekt och du förtjänar en man som tar dig på allvar, som planerar sin framtid med dig och som ger dig löften som han faktiskt avser att hålla.

Och vad du inte förtjänar är ett manipulativt arsel som bara kommer att dra nytta av dina känslor och utnyttja dig.

Jag vet att du inte kan föreställa dig ditt liv utan honom men jag svär att du kommer hata dig själv när du inser vilken typ av man du valde till din livskamrat eller om du håller fast vid den här mannen som gjorde ingenting annat än att ta allt du hade att erbjuda och inte gav dig något i gengäld.

Oavsett hur mycket kärlek du ger honom, oavsett hur många chanser han får, oavsett hur mycket tid som passerar eller vad du gör för honom, kommer han inte att se ditt värde.

fundersam ung kvinna i vardagsrummet

Han kommer inte att uppskatta dig. Han kommer inte att respektera dig eller bry sig om att ge dig det du förtjänar.

Och jag vet att det krossar ditt hjärta men du måste få det här att fastna i ditt huvud och det är bättre att göra det nu än sen.

Desto snabbare du accepterar sanningen, desto mer tid har du till att agera. Desto mer tid har du till att läka ditt krossade hjärta.

Desto mindre tid investerar du i någon som inte är värd en sekund av din tid. Sluta krossa ditt eget hjärta genom att ge dig själv till någon som inte förtjänar dig.

Sluta hoppas att en man som inte gjorde någonting för dig men skadade dig kommer kunna göra dig lycklig i framtiden. Han är inte mannen du letar efter.

Så håll huvudet högt, torka tårarna från dina kinder och tacka Gud för läxan du fick. Nu vet du vad man inte ska leta efter i en man.

Och du kan göra allt du gjorde för fel kille, för den rätta killen.

Lita på mig, det finns någon som skulle kyssa marken du går på. Sluta nöja dig med mindre än du förtjänar.

Sluta krossa ditt eget hjärta - han kommer inte ändra på sig