Skip to Content

Slösa Inte Bort Din Tid På Någon Som Inte Är Säker På Dig

Slösa Inte Bort Din Tid På Någon Som Inte Är Säker På Dig

Slösa inte din tid på någon som inte tar sig tid för dig. Oavsett hur upptagen han är, oavsett hur hektiska hans dagar är, kommer han att ta sig tid om han vill.

Han kommer att se till att få tid om han bryr sig; allt annat är en ursäkt.

Slösa inte bort dina SMS på någon som ignorerar dem, eller svarar på dem några timmar eller ibland även dagar senare.

Slösa inte dem på någon som regelbundet glömmer att svara först och kommer sedan med några lama ursäkter.

Slösa inte bort dem med förfrågningar om hur han mår och hur hans dag gick om han inte frågar dig om hur du mår och om din dag.

Slösa inte bort dina dagar med att tänka på någon som bara ger dig sina nätter. Han borde veta hur ditt leende ser ut i dagsljus med.

Han skulle vilja lära känna den andra sidan av dig som bara dagen medför. Han är inte säker på dig om han bara ringer mitt i natten, berusad, ensam och med bara en sak i tankarna.

kvinna håller händerna i ansiktet sitter på bänken

Slösa inte din tid på någon vars handlingar inte överensstämmer med hans ord. Han är snäll och pratar vackert till dig ena dagen och förråder din tillit nästa.

Han lovar dig högt och lågt men håller det aldrig. En man som berättar någonting en dag och byter åsikt nästa är inte den rätte för dig.

Slösa inte din tid på någon som ger dig motstridiga signaler.

På någon som ser till att alla samtal med dina vänner handlar om att försöka avkoda vad han menade och varför han gjorde som han gjorde.

Slösa inte din tid på någon som inte ger dig en god natts sömn i fast övertygelse om att du är trygg och säker. Eller att du är den enda för honom.

Eller att du inte behöver oroa dig för någon annan kvinna.

Slösa inte din tid på någon som inte delar sin värld med dig. På någon som inte pratar med dig om de saker som är viktiga för honom.

På någon som håller dig hemlig från hans vänner och familj. På någon som håller dem hemliga från dig.

Om han var säker på att han ville att du skulle vara en meningsfull del av hans värld, skulle han berätta för dem om dig.

kvinna i sportkläder utomhus

Slösa inte din tid på någon som tar tio steg tillbaka när sakerna blir ett steg allvarligare. Ni bör båda röra er i samma takt, utan alltför många rädslor.

Slösa inte din kärlek till någon som är rädd för att känna. På någon som inte är intresserad av dig på samma sätt som du är av honom.

Alla dina känslor och hela din investering ska återspeglas i hans. Han är inte säker på dig om han ger något mindre.

Slösa inte din tid på någon som inte är säker på dig. Om han var säker skulle han finna tiden. Han skulle anstränga sig. Han skulle skriva.

Han skulle aldrig lämna dig förbluffad över hans ord eller handlingar.

Han skulle vara en man som stod vid sitt ord. Han skulle aldrig försätta dig i en situation där du måste ifrågasätta hans avsikter.

Han skulle aldrig låta dig vara i en situation där du ens måste fråga om han är säker på dig eller inte.

Slösa inte bort din tid, för du kan vara med någon annan. Med någon som aldrig får dig att ifrågasätta hans känslor.

Med någon som vet vem han är och var han står med dig. Med någon som är säker på dig lika mycket som du är säker på om honom. Det är killen du borde ge din tid till.

Slösa Inte Bort Din Tid På Någon Som Inte Är Säker På Dig