Skip to Content

Hur Han Kommer Att Krossa Ditt Hjärta Enligt Hans Stjärntecken

Hur Han Kommer Att Krossa Ditt Hjärta Enligt Hans Stjärntecken

Vi har troligen alla fått våra hjärtan krossade åtminstone en gång i våra liv. Om du har haft den här smärtsamma upplevelsen vet du att du känner dig helt dränerad och trasig efteråt.

Ett brustet hjärta är något jag aldrig skulle önska någon, inte ens min värsta fiende. Jag kände det en gång i min egen hud och jag vill definitivt inte känna igen det.

Men har du någonsin frågat dig varför din partner krossade ditt hjärta? Har det något att göra med astrologi eller stjärnornas konstellationer? Det kan du slå vad om att det gör.

Faktum är att astrologer kan ta reda på hur en man kommer att krossa ditt hjärta enligt hans stjärntecken. Om du vill veta hur så läs vidare.

1. Väduren

Väduren

Detta stjärntecken är väldigt grym när han håller på att krossa ditt hjärta. Han kommer att göra saker mycket snabbt för att han inte vill ha något mer att göra med dig.

Han är en jägare så han har säkert redan hittat ett annat byte. Om du försöker tigga honom att prata och fixa saker, kommer han bara att ignorera dig.

När han avslutar ett förhållande kommer han aldrig tillbaka till samma territorium igen.

2. Oxen

oxen

Den viktigaste egenskapen hos en man född under detta tecken är att han är självcentrerad.

Han kommer att krossa ditt hjärta men inte för att han har hittat någon annan eller för att han är uttråkad, men för att han älskar sig själv mer än han älskar dig.

Att vara i ett förhållande med honom kan vara mycket ansträngande eftersom han alltid tar hand om sina egna känslor och att han inte bryr sig ett jävla dugg om dina.

Så, om han lämnar dig, kan du skatta dig själv lycklig. Även om ditt hjärta är trasigt nu, räddade du dig bara från tårar och ett liv med en skitstövel.

3. Tvillingarna

Tvillingarna

Tvillingarna är den totala motsatsen till en Vädurshjärtekrossare. Han kommer alltid att göra det långsamt, så att det gör ännu mer ont.

Men sanningen är att han inte är helt säker på beslutet och han försöker få din feedback och vill försöka att diskutera om att komma tillbaka tillsammans.

En Tvilling kommer att jaga dig med telefonsamtal och meddelanden, fråga dig 100 gånger om du är säker på ditt beslut.

Och även om han känner sig nere när han är med dig, helt ödelagd på grund av ert förhållande, kommer han aldrig att erkänna det offentligt.

4. Kräftan 

Kräftan

Detta tecken är den mest emotionella av alla stjärntecken. Därför är det mycket svårt för honom att avsluta ett förhållande.

Han är inte bra på dessa saker och vad du kommer att vara ledsen om mest kommer förmodligen att se honom förkrossad.

Han kommer att vara så ledsen att han vill att du ska vara den axel han kan gråta mot och det är mycket svårt eftersom ni två redan bestämt er för att göra slut.

Om du bryter med honom, spring så fort du kan annars du måste titta på honom varje dag och gråta över hans dåliga öde.

5. Lejonet

lejonet

Hans kärleksmotto är: “Bekämpa eld med eld!” Det betyder att han kommer att hoppa från ett förhållande till en annan.

Han gillar att avsluta relationer inför många människor så du kan vara säker på att han kommer att göra det framför dina vänner.

Han gillar bara att vara i rampljuset och att avsluta ett förhållande på det sättet kommer att innebära att du gjorde något fel och han exploderade.

Låt dig inte luras, för du gjorde inget fel. Din man ville bara klara sig ur det här så att han kunde stöta på den där bruden som var en del av ert förhållande medan du inte hade någon aning om henne.

6. Jungfrun

jungfrun

En man född under detta stjärntecken är inriktad på sin karriär så till den grad att han börjar försumma dig.

Jag vet att det är väldigt viktigt när killar är arbetsnarkomaner men det bör finnas lite tid för arbete och lite tid för kärlek.

Så, om du inte är hans jobb, förvänta dig inte att han ger dig så mycket uppmärksamhet.

I slutändan kommer du att bli den som kommer att lämna honom, för att han aldrig gav dig all kärlek och uppmärksamhet som du behövde.

7. Vågen

Vågen

Saken är att en Våg inte vill krossa ditt hjärta, men han tänker på och överanalyserar saker, så i slutändan slutar ett förhållande med honom i en enda röra.

Han har en berg-och-dal-bana av känslor och han vet inte vad han vill ha ut av ett förhållande. Om det pågår under en längre tid kan det dock vara mycket ansträngande.

Men det bra med en Våg är att han alltid kommer att vara någon du kan lita på, även om ni avslutar ert förhållande.

I slutändan är det inte meningen att vissa människor är partners men de är i stället menade att vara goda vänner.

8. Skorpionen 

skorpionen

När en Skorpion krossar ditt hjärta, blir han väldigt grym. Han skadar alltid andra människor med sina ord, inklusive sina nära och kära.

Så var inte förvånad om en Skorpion säger att du inte är värdig och att han kan få vilken tjej han vill ha.

Han tycker faktiskt att det är okej för honom att få några tjejer vid sidan om, men att du bara ska vara hans.

Om du visar attityd kommer han bara lämna dig men innan han gör det kommer han att såra dig så mycket med sina ord att det kommer att krossa ditt hjärta i tusen bitar.

9. Skytten 

skytten

Denna stjärntecken är en så listig fuling. Vet du vad han gör?

Medan han njuter av ett förhållande med dig, kommer han också kolla in andra tjejer så att han kan se vem den potentiella flickvännen för honom kan vara.

När han krossar ditt hjärta och lämnar dig, ser du inte att det kommer. Han kommer att lämna utan någon förklaring och han tycker inte att han gjorde någonting dåligt.

Så du kan förvänta dig att han sover med dig ena natten och sedan gå till en annan tjejs säng nästa natt. Han är dålig ända in i själen och namnet “skitstövel” passar honom väldigt bra.

10. Stenbocken

stenbocken

Det värsta med en Stenbocksman är att han förmodligen inte har kommit över sitt ex än. Han hoppade in i ett förhållande med dig bara för att han inte ville vara ensam.

Han tänker nog fortfarande på henne när han kysser dig och det är det värsta sättet att krossa ditt hjärta. Så, om du får reda på det här, låt honom inte komma undan med det så lätt.

Låt honom betala för sina synder så att du kan vara nöjd och redo för någon ny som kommer att behandla dig bättre än han gjorde.

11. Vattumannen 

Vattumannen

Den här mannen kommer att krossa ditt hjärta på ett gammaldags sätt – han kommer att vara otrogen mot dig.

Och trots alla dina anklagelser kommer han fortfarande att försöka övertyga dig om att han inte var skyldig till någonting.

Glöm inte att han är en big-time-player och att han inte bryr sig om dina känslor alls. Han vill bara ha den bästa tiden i sitt liv och om du är blind för hans otrohet, så kan du vara en del av den resan.

Jag hoppas bara att du inte är så galen att han gör det för dig. I slutänden är han bara en man, och det finns så många bättre möjligheter än han.

12. Fiskarna

Fiskarna

En Fiskman kommer att må så illa om han sårar dig på något sätt, men kruxet är, hans känslor är betydligt viktigare för honom än dina.

När du väl säger till honom att det är något fel i ert förhållande, kommer han att göra slut med dig. Han vill helt enkelt inte slösa bort sin tid och fixa något som redan är trasigt.

Det är därför som han bara fortsätter och försöker hitta en annan tjej som han lätt kan lura.

Hur Han Kommer Att Krossa Ditt Hjärta Enligt Hans Stjärntecken