Skip to Content

Såra Inte En Bra Kvinna Bara För Att Du Är Rädd För Att Stadga Dig

Såra Inte En Bra Kvinna Bara För Att Du Är Rädd För Att Stadga Dig

Varför drog du in henne i ditt liv om du inte hade avsikten att stanna? Hon drömde inte om alla meddelanden, konversationer, söta blickar och varma kramar.

Det var på riktigt. Du var där. Du betedde dig som att detta var på väg någonstans. Du ansträngde dig. Du fick henne på fall.

Allt var bra och sedan lämnade du henne bara. Utan några förklaringar, utan någonting.

Är du ens medveten om hur mycket skada du har orsakat? Det finns ingenting värre än att väcka känslor i en kvinna utan avsikten att älska henne.

Men du hade en avsikt. Du ville ha henne i ditt liv. Du gillade henne. Du blev bara rädd. Du såg att det började bli mer seriöst mellan er och du var rädd för att hon skulle låsa in dig.

Du kände att du inte kunde andas. Du kände att du förlorade din frihet. Så du gjorde det du är bäst på, du sprang därifrån. Du sprang ifrån henne istället för att bemöta dina problem.

Du lämnade henne ovetandes och fick henne att undra ifall hon gjort något som fick dig att lämna.

Du fick henne att undra ifall det är något fel på henne. Du fick henne att fråga sig ifall hon är tillräcklig.

vacker flicka som bär blå skjorta som sitter på gräs

Och det är oförlåtligt. Hon förtjänade inte att bli behandlad så. Om du ville gå skilda vägar så förtjänade hon åtminstone en förklaring.

Hon förtjänade ett riktigt avsked. Hon förtjänade din ärlighet.

Men det var lättare på det här sättet, eller hur? Du blev van vid dessa scenarier.

Du drog dig undan varje gång du kände dig bunden. Du fryser ned hjärtat när du har en så bra person framför dig.

Du förlorar henne hellre än att vara sårbar. Du försöker övertala dig själv om att hon inte betydde någonting för dig när du egentligen vet att det är långt ifrån sant.

Du tillåter dig själv aldrig känna för mycket. Du försöker blockera de känslorna för att du tror att du är säkrare då.

Du fortsätter upprepa samma scenario för att du känner att du inte förtjänar att bli älskad.

Men om någon såg dig som den bästa mannen på jorden så var det hon. Hon satte dig på en piedestal och visste att du förtjänade hennes kärlek.

kvinna med långt blont hår som står på fältet av blommor

Du var den sista hon trodde skulle såra henne, men du gjorde det. Hon är fortfarande inte sig själv. Hennes sår är för djupa. Men hon kämpar och hon ger inte upp – det gör henne ännu mer speciell.

Genom att stöta bort en bra kvinna skadar du bara dig själv. Du kommer att inse vad du hade när det är för sent. Du kommer att fråga dig vad som hade hänt ifall du var modigare.

Om du hade tagit ett kliv ut ur din komfortzon och tagit en risk så kanske du inte skulle vara så instängd i dina tankar nu.

Du skulle inte undra ifall hon har någon i sitt liv nu som njuter av hennes leende så som du en gång gjorde. Du skulle inte undra om det finns en väg tillbaka till hennes hjärta.

Du trodde aldrig att hon skulle vara stark nog att ignorera dina samtal och meddelanden. Du trodde att hon skulle vänta föralltid.

Men även de bästa och snällaste kvinnorna ger upp när de tagit slut på all sin styrka. När de ser att det inte finns någon mening med att hålla fast någon som inte vill vara kvar.

Hade du haft tillräckligt med mod så hade du kanske sett att din rädsla var missplacerad. Du kanske skulle se att kärlek inte stänger in dig, det får dig att känna dig fri när du är med rätt person.

Om du bara slutade fly och stannade i hennes armar för alltid.

Tanken av att vara med henne för alltid skrämde dig, men nu vet du att vara utan henne är ännu värre.