Skip to Content

Sanningen Är Att Det Är Svårt Att Glömma Någon Som Du Föreställde Dig Vara Med För Alltid

Sanningen Är Att Det Är Svårt Att Glömma Någon Som Du Föreställde Dig Vara Med För Alltid

Jag trodde att när jag blev kär i dig skulle vi lära oss att bli den bästa versionen av oss själva. Vi var det där paret som alla såg upp. Vi var två själar som sökte sig till varandra.

Varje fiber av mig älskade varje vacker ofullkomlighet i dig. Men varje fiber i dig såg på mig som om jag inte räckte.

Om jag är ärlig mot mig själv, svider det fortfarande att vi inte fungerade ihop, eftersom jag fortfarande ser vårt förhållande genom några förvrängda, rosafärgade glasögon.

Jag tänker fortfarande på vår lyckliga samvaro. Jag tänker fortfarande på de goda tiderna. Jag ser fortfarande hur vi skrattar i köket.

Jag ser fortfarande hur vi arbetar tillsammans för att bygga om stängslet som föll i stormen. Jag har fortfarande minnena av att ta hand om dig när du var sjuk.

Jag ser fortfarande alla underbara ögonblick vi hade, och vad som är patetiskt är att jag fortfarande ser glimtar av vår framtid.

ledsen ensam kvinna sitter

Men nu är du bara ett spöke som visar sig när jag känner mig svag. Nu måste jag lära mig att gå vidare utan dig – att leva vad som känns som ett halvt liv utan dig.

Jag måste lära mig att vara OK med det dumma och själviska beslutet du har fattat.

Jag måste lära mig att leva med det faktum att vad som var själsfränder för mig var en bara nästan kärlek till dig.

Nu är vi bara främlingar i natten som utbyter en blick när vi passerar varandra.

Att få sitt hjärta krossat är aldrig lätt. Men med dig var det annorlunda. Du berättade för mig söta små lögner om att vilja bosätta sig, skaffa barn och vilja leda ett hederligt liv.

Men det slutade ändå med att jag inte var den rätta för dig. Jag var inte den som var menad för dig eftersom du vid 35 års ålder inte var ens i närheten av att vara redo att binda dig.

kvinna tittar bort i parken

Men jag var redo att acceptera framtiden och bestämde mig för att stänga dörren. Att stänga dörren eftersom du inte var redo.

Att stänga dörren för att du inte kunde förstå tanken på att vara med en enda kvinna i resten av ditt liv. Du lämnade mig fullständigt omtumlad och mitt hjärta i en miljon bitar.

Jag trodde du var min bästa vän och dagen jag insåg att du aldrig varit min vän var en av de värsta dagarna i mitt liv. Bästa vänner ljuger inte för varandra.

Bästa vänner är ärliga och uppriktiga mot varandra. Bästa vänner är empatiska och förstår de svårigheter de kommer att utstå genom hela livet.

Bästa vänner är långlivade och ger aldrig upp hoppet för varandra … men det är precis det du gjorde.

Jag undrar ofta om karma någonsin kommer att hinna ikapp dig. Jag undrar ofta om du känner någon form av skuld för den skada du orsakade.

ledsen kvinna sitter på marken

Kanske ännu mer så undrar jag ofta när tiden är inne då jag kan förlåta mig själv för att älska någon så mycket mer än jag älskade mig själv.

Och jag undrar ofta om eller när du kommer inse att en bra tjej är värd långt mer än tusen slampor. Jag undrar ofta när dagen kommer när jag hör min telefon surra och ursäkterna börjar välla in.

Dagen du kommer till insikten om att vi borde vara tillsammans. Jag undrar ofta när jag ska sluta med dessa elaka fantasier.

Jag förstår att resan är över. Jag förstår att detta är för det bästa, för att jag förtjänar det absolut bästa. Men det hjälper fortfarande inte mot smärtan och lidandet jag känner.

Det hjälper fortfarande inte med vetskapen om att du gav upp den bästa kvinnan i ditt liv för de val och konsekvenser du inte var redo att ge upp.

Och även om vi båda fick av vad som var det bästa valet i våra liv, att gå skilda vägar, väntar mitt hjärta fortfarande på att få följa med dig och ditt hjärta.

Tyngden i mitt hjärta verkar överväldigande.

kvinna tittar genom fönstret

Jag förstår att jag är den enda som kan läka min hjärtesorg. Jag måste acceptera dina beslut och din egoism. Jag vet att jag måste växa och läka mitt eget hjärta.

Jag känner genom all hjärtesorg och genom alla de misstag som vi gjorde att detta kommer att få ett positivt resultat. Det som är positivt är att jag kommer att hitta sann kärlek.

Jag är i ett bättre mentalt tillstånd för att känna igen vad som är och vad som inte är kärlek.

Jag kommer att hitta sann kärlek med någon som kommer att inse att jag är min egen person, han kommer att älska det med mig och han och jag kommer att arbeta tillsammans för att skapa ett kärleksfullt och ömsesidigt stödjande förhållande.

Hjärtesorg är smärtsamt men det är bara tillfälligt. Vad som är permanent är den lycka du lär dig att se inom dig själv.

Sanningen är att det är svårt att glömma någon som du har föreställt dig var med för alltid.

Sanningen Är Att Det Är Svårt Att Glömma Någon Som Du Föreställde Dig Vara Med För Alltid