Skip to Content

Lita På Att Gud Sänder Dig Den Rätte När Tiden Är Inne

Lita På Att Gud Sänder Dig Den Rätte När Tiden Är Inne

Har du någonsin känt att du nått bristningsgränsen? Som att du inte orkar mer och har fått nog?

Nog av fel män i ditt liv, nog av att alltid själv vara stark och tuff, nog av giftiga skitstövlar som vill få dig att bryta ihop, nog av misslyckade förhållanden och nog av krossade hjärtan?

Har du någonsin varit ett litet steg ifrån att ge upp hoppet om kärlek?

Ett steg ifrån att helt enkelt vara tvungen att acceptera att du inte var ämnad att bli älskad och att du aldrig kommer att finna din själsfrände?

Nå, det är precis då du ska fortsätta framåt. Det är i det livsögonblicket som din inre styrka testas och just då, måste du vara modigare än du någonsin varit tidigare.

Vet du varför? Därför att Gud prövar dig.

Det är då Gud prövar din tilltro och din önskan om goda och bra saker. Gud testar din förmåga att älska och mer än det, han testar ditt tålamod.

Jag antar att du inte tror på detta nu, men lita på mig när jag säger dig detta: Gud har en plan för dig och för alla andra på denna jord.

glad man bär kvinna på ryggen

Ja, sanningen är den att ibland kan vi inte riktigt ta till oss den planen, men det betyder inte att den inte existerar.

Gud har planlagt hela ditt liv. Han har en man i beredskap åt dig, en man som är ditt öde och en man som bara är ämnad för dig.

Nej, den här killen är inte perfekt. Men, han är rätt person för dig och det är det enda som spelar någon roll.

Han kommer att vara allt det du letat efter, utan att du vetat om det.

Han blir din andra hälft och din saknade pusselbit – någon som kommer att göra dig hel, även om du inte visste att någonting saknades.

Men, du kommer inte att möta den här mannen när du vill. Han kommer inte att komma in i ditt liv när du tycker att det passar.

Nej, han kommer när du är redo.

Han kommer att dyka upp när du blivit kvinnan han behöver och när han vuxit till sig och blivit mannen du behöver.

Vet du varför?

Därför att Gud alltid hittar den perfekta tajmingen.

le par i naturen tillsammans

Han sänder dig den rätte när tiden är inne. Det kan hända att det är då du börjat tro på att du gett upp hoppet om kärlek, eller när du förlorar allt hopp om att din “för-evigt-person” överhuvudtaget existerar.

Det kanske händer efter att du fått uppleva ytterligare några misslyckade förhållanden som kommer att tjäna som en läxa för dig.

Efter att du träffat ytterligare många fler killar som kommer att fungera som förberedelser för den här, som är den enda rätta killen för dig.

När den här killen dyker upp, kommer helt plötsligt allt du varit med om hitintills verka fullkomligt vettigt.

Du kommer att inse att hela ditt liv inte varit någonting annat än en del av ett större plan.

Du börjar inse varför du var tvungen att genomgå alla svårigheter och varför alla de giftiga människorna fanns i din närhet. Om de inte varit för dem, hade du aldrig uppskattat den rätte.

När den här mannen helt plötsligt dyker upp, kommer du att förstå varför det inte fungerade med någon av dina tidigare ex.

Par på gungor som rymmer händer

Du kommer att vara tacksam för alla de gånger du blivit bedragen, för varje gång du blivit dumpad och för varje gång du fått ditt hjärta krossat.

Tacksam för alla de stängda dörrarna och för varje gång du inte fick det du ville ha eller den du ville ha.

Tacksam för alla de gånger du trott att du förlorat någon du trodde var den rätte för dig och tacksam för alla dina strider.

Du kommer att vara tacksam för varje hinder på vägen och för varje steg du tagit för att komma dit du är idag.

För alla svårigheter och utmaningar du varit tvungen att uppleva på vägen, eftersom du kommer att vara medveten om att ifall de inte blivit som det blev, hade du inte nått dit du befinner dig idag.

Så snälla, ha förtröstan och bli inte förtvivlad. Jag lovar att ditt ljus i slutet av tunneln väntar på dig, trots allt mörker som omringar dig nu.

Var bara tålmodig och ha förtröstan. Lita på Gud, för Han vet alltid vad Han gör.

Och snälla, lita på dig själv.

Lita På Att Gud Sänder Dig Den Rätte När Tiden Är Inne